کتاب فرمول
معرفی کتاب فرمول
کتاب فرمول؛ قوانین جهانی موفقیت اثر آلبرت لزلو بارابسی است که دیدگاه کاملا متفاوتی به موضوع موفقیت دارد. لزلو بارابسی تلاش کرده است تا فرمولی برای موفقیت به دست آورد، آن هم با روشهای علمی و آماری، دقیقا شبیه سایر تحقیقات علمی و اقتصادی و ...
درباره کتاب فرمول
بارابسی حرفهایی فراتر از کتابهای رایج خودیاری و موفقیت برای گفتن دارد. حرفهایی که نه تنها نشنیدهایم، بلکه اغلب بر خلاف خرد رایجی است که میشناسیم...قوانین علمی تغییرناپذیرند؛ یعنی نمیتوان آنها را براساس اهداف خودمان، بازنویسی کرد. در عوض، میتوانیم از آگاهی خود نسبت به آنها استفاده کنیم تا از انتخابهای آتی خود مطلع شویم و از دنیای خود بهره ببریم. چنین چیزی در رابطه با قوانین موفقیت، صدق میکند. نمیتوانیم آنها را تغییر دهیم؛ اما میتوانیم آنها را برای ارزیابی اینکه چه موقع عملکرد برای موفقیت مناسب است و چه موقع مناسب نیست، به کار بگیریم.
او در این کتاب علاوه بر این که پنج قانون ثابت موفقیت را با مثالها و مصداقهایش بازگو می کند، در بخش نتیجهگیری کتاب داستان موفقیت یک نابغه بزرگ یعنی آلبرت انشتین را نتوضیح میدهد و نقش پنج قانون ثابت موفقیت را در زندگی درخشان او می سنجد
وقتی با ابزارهای علمی پرده از راز موفقیت برمیداریم و آن را تجزیه و تحلیل میکنیم، میآموزیم که چه چیزی را میتوانیم و چه چیزی را نمیتوانیم ببینیم. از همه مهمتر اینکه میتوانیم این قوانین مختلف را به ترتیب برای تقویت نتایج به کار گیریم و از این دانش میتوانیم برای تشریح داستانهای موفقیت درباره خودمان استفاده کنیم و از مکانیزمهای فعال در زندگی افرادی که آنها را تکریم میکنیم، پرده برداریم.
خواندن کتاب فرمول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که در زندگی بهدنبال موفقیت هستند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب فرمول
برخی افراد ذاتا استعداد ساخت پیوندهایی معنادار را دارند. اما من اینجوری نیستم. در مورد من، شبکهسازی مهارتی بود که باید یاد میگرفتم. مجبور بودم روی آن خیلی کار کنم؛ تلاشی آگاهانه که در سنت لوئیس شروع شد. البته نمیدانستم که آن سفر اولین درس عملی من درخصوص راهکارهایی بود که باعث موفقیتم میشوند. عملکرد به تنهایی کافی نبود. اگر میخواستم کار من اثری داشته باشد، نمیتوانستم از افرادی صرفنظر کنم که لازم بود از تحقیق من مطلع شوند. اگر میخواستم باعث پرورش موفقیت دیگران شوم، باید صادقانه دستاوردهای آنها را تحسین میکردم. من در هر دو طرف این «فرمول» شرکت کردم؛ هم فردی و هم جمعی. این بدهوبستان چیز است که از موفقیت ما حمایت میکند و در نهایت تعیین کننده سرنوشت ماست.
این طرز فکر، تاییدی بدبینانه بر «شبکهسازی» در سادهترین و سطحیترین مفهوم کلمه نیست. اگر موفقیت من به صورت جمعی و نه فردی تعیین میشود، آنگاه میتوان پنداشت که عملکرد، استعداد و علاقه من مهم نیستند. تمام کاری که لازم است انجام دهم این است که به افرادی مناسب برسم و به آنها بگوییم که دقیقا چه چیزی میخواهند بشنوند و موفقیت من همانند یک گلوله برفی به چرخش در میآید و بزرگ و بزرگتر میشود. اما طبق قانون سوم، این رویکردتان به شما چیزهای زیادی اعطا میکند. اگر میخواهید در دراز مدت برنده باشید، عملکرد اجتنابناپذیر است. محصول شما باید کاملا شایسته و رقابتی باشد.
فهرست کتاب فرمول
قانون پنجم
فصل۱۰) خطای انیشتین
نتیجهگیری
طاقچه جان لطف می کنی این کتاب رو تو طرح رایگان بکنی🌼💐هر کی موافقه لایک کنه❤️💕
من کتاب را یکبار به زبان انگلیسی خواندم و یکبار هم به زبان فارسی. ترجمه در کل خوب هست و ایراد جدی نمیشود از مترجم گرفت. هرچند، در بخشهایی عدم آشنایی مترجم با زبان دانشگاهی نویسنده، رخ نمایی میکند اما این
بعد از خوندن کتاب بنظرم اومد خلاصه کتاب که توسط اقای بندری در پادکست بی پلاس کار شده تا ۷۰ درصد مطالب رو پوشش میده و نیاز نیس ک برای خوندن ۴۰۰ صفحه وقت بذارید. کتاب پر از تکرارهای بی
نویسنده ی کتاب فیزیکدانی مجارستانی است که در دپارتمان فیزیک دانشگاه northeastern در زمینه ی علم شبکه فعالیت میکنه. این کتاب به تاثیر علم شبکه در موفقیت با توجه به پروژههایی که در این زمینه داشته میپردازه و با کتابهای
این کتاب داره بیان میکنه که موفقیت تنها به تلاش انسانها و کیفیت کار آنها مربوط نیست و موارد دیگری که نقش نسبتا مهمی نیز دارند در آن سهیم اند. این یکی از بهترین کتاب هایی بود که در طاقچه خوندم
اگه اینو رایگان کنی...🌹🌹
کسایی ک اهل گوش دادن پادکست هستن ، اقای علی بندری در پادکست bplus این کتاب رو به طور خلاصه بررسی میکنه. اقای فرنودیان هم در پیج اینستاگرامش یه کمپین مطالعه و نقد و بررسی راجع به این کتاب راه
نسبت به بقیهی کتابهای موفقیت دید علمی تر و با ثباتتری داشت ولی به نظرم نویسنده میتونست حرفش رو خیلی خلاصه تر بیان کنه.
اغلب کتابها در مورد طرز افزایش مهارت و تخصص برای رسیدن به موفقیت هستند. این اولین کتابی هست که من می خوانم و به طور کامل در مورد محدود بودن سقف مهارت است در واقع در مورد تقسیم پاداش بین بهترین
از اونجایی که نویسندهش آکادمیکه (دانشگاهیه) روشهایی استفاده کرده که منطبق بر علم روز هست. حرفایی که میزنه مستنده. یکسری کار تحقیقاتی انجام داده، نتایجش رو کتاب کرده. متنش روانه و قابل فهم برای همه. از دست کتابهای موفقیت نیست که بگه