دانلود و خرید کتاب راه‌اندازی کسب‌وکار در فضای مجازی علی‌محمد رجبی

کتاب راه‌اندازی کسب‌وکار در فضای مجازی

امتیاز:
۱.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب راه‌اندازی کسب‌وکار در فضای مجازی

کتاب راه‌اندازی کسب و کار در فضای مجازی نوشته علی محمد رجبی است و توسط انتشارات پشتیبان به بازار عرضه شده است.

در این کتاب توضیحاتی درباره اصول ابتدایی درمورد چگونگی استفاده از فضای مجازی برای راه‌اندازی یک کسب‌و کار و توسعه ارائه شده است.

درباره کتاب راه‌اندازی کسب‌وکار در فضای مجازی

نویسنده در کتاب راه‌اندازی کسب‌وکار در فضای مجازی سعی کرده تا به زبانی ساده و با بهره‌گیری تصویرسازی مخاطبان را به سرعت با مفاهیم مختلف و مهارت های کاربردی آشنا نموده و در ارتقاء سواد کاربران در فضای مجازی سهمی داشته باشد.

فضای مجازی دنیایی بیکران از خلاقیت، نوآوری و تحول است و انسانها می‌توانند با بهره گیری صحیح از آن زندگی بهتری برای خود بسازند. فناوری اطلاعات و فضای مجازی می‌تواند بستری مناسب برای پیشرفت اقتصادی و افزایش توانمندی کاربرانش باشد. سهولت راه اندازی کسب وکارهای اینترنتی و استفاده از فناوری اطلاعات برای توسعه مشاغل سنتی یکی از راهکارهای پیشروی ما برای تعالی کشوراست.

فضای مجازی بستر بسیار مناسبی برای کارآفرینی و توسعه کسب وکارهای کوچک است. با فراگیری مهارت‌های تخصصی اینترنت و کسب و کار آنلاین، افراد می‌توانند حتی در منزل به کار بپردازند. فضای مجازی به مشاغل کوچک کمک می‌کند برای محصولات و کالاهای خود مشتری و بازارهای جدید پیدا کنند.

دانیال
۱۳۹۹/۱۰/۰۱

اصلا و اصلا مفید نیست.

۱۳۹۹/۰۸/۲۱

سلام علیکم این کتاب تقریبا چیزهای کلی رو میگه و نباید برای شروع کسب وکار اینترنتی روی اون حساب کنی. خیلی کلی حرف زده و اصلا وارد جزئیات نشده.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است