کتاب طنزهای با پیر در دایرهی جنگ
معرفی کتاب طنزهای با پیر در دایرهی جنگ
کتاب طنزهای باپیر در دایره جنگ، خاطرات عبداکریم نیسنی از جنگ تحمیلی ایران و عراق است. عبداکریم نیسنی بهعنوان عکاس در طول سالهای جنگ در جبههها حضور داشت و پس از اتمام آن خاطراتی که از رزمندگان در این دوران شنیده بود، بهخصوص خاطرات طنز را تدوین و در کتاب طنزهای باپیر در دایره جنگ منتشر کرد.
درباره کتاب طنزهای باپیر در دایره جنگ
کتاب طنزهای باپیر در دایره جنگ، خاطرات طنز رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی ایران و عراق است. عبداکریم نیسنی از عکاسانی است که در طول دوره دفاع مقدس در جبههها حضور داشته است. وی میگوید: در بهار سال ۱۳۶۱ برای اولین مرتبه بهعنوان عکاس فرمانداری گناوه به شوش، دشت عباس، اردوگاه دستبالا رفتم. در آنجا با رزمندگانی آشنا شدم که خاطرات تلخ و شیرین بسیاری از حضور خود در جبههها داشتند. این خاطرات بهخصوص خاطرات شیرین در گوشه دهنم باقی ماند و برخی را نیز در دفتر خاطراتم یادداشت کردم.
عبداکریم نیسنی در سالهای پس از اتمام جنگ به پیشنهاد مدیریت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان بوشهر این خاطرات را به رشته تحریر درآورد و در کتاب طنزهای باپیر در دایره جنگ منتشر کرد.
عبدالکریم نیسنی نام این کتاب را طنزهای «باپیر» به معنای طنزهای بابای پیر نهاد، باپیر در گویش جنوبی به معنی بابای پیر یا پدربزرگ است. باپیرها پدربزرگان پیری هستند که بعد از جنگ با بیان خاطرات شفاهی از این دوران، به حفظ ارزشها و خاطرات این دوره کمک کردند.
فهرست کتاب طنزهای باپیر در دایره جنگ
• کریم جت گناوهای و همسایه روشندل
• فراخوان گاو مش حسن
• اکبر و اصغر توی جدول
• صدام در عملیات درون مرزی
کتابی بسیار زیبا و تاثیر گذار در حوزه طنز دفاع مقدس مطالعه این کتاب خالی از لطف نیست.
مجموعه داستانک های کوتاه کتاب باپیر روایت خاطرات جبهه و جنگ از زبان نویسنده در قالب طنز میباشد که بسیار ساده و قابل فهم بیان شده مخاطب به راحتی با آن ارتباط برقرار مینماید و دوست دارد تا پایان کتاب
متاسفانه داستانش هاش زیاد طنز نیستند
بسیار جذاب به طوری که تا تمام نکردم بر زمین نگذاشتم. اما چند نکته از دید این کم سواد: ای کاش برخی واژگان نامانوس برای دیگر هممیهنان معنی میشد، و ای کاش نشانگذاری و ویراستاری میشد تا برای فهمیدن داستان، ناچار به
طنز باپیر روایت مستند که نویسنده به رشته تحریر دراورد به صورت داستانهای کوتاه جذاب و خارج از کلیشه نوشته شد توصیه میکنم برای یک مرتبه که شد این فایل گوش بدهید با بخوانید...
داستان هاش خیلی خنده دار نیستن و حس طنز به خواننده نمیدن