معرفی و دانلود کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان pdf + خلاصه رایگان

با بهترین تصاویر برای یادگیری و آموزش بدن انسان

۴.۲(از ۱۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان

کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان، اثر فرشید مزینانی و فرهاد همت‌خواه، کتابی خوب و کامل با بهترین تصاویر برای یادگیری و آموزش بدن انسان برای گروه سنی نوجوان است.

درباره‌ی کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان

بدن انسان، دستگاهی کامل و پیچیده است که تمام نیازهای انسان را برآورده می‌کند. در ظاهر می‌توانیم پوست، گوشت، بعضی رگ‌ها و استخوان‌ها را ببینیم، اما آنچه که در زیر این پوشش پوستی بدن پنهان است، سیستمی پیچیده برای رفع نیازهای انسان است. بدن ماهیچه، استخوان، اعصاب، رگ‌ها، بافت‌ها و اندام‌های بسیاری دارد که به کمک آن‌ها می‌توانیم راه برویم، نفس بکشیم، غذا بخوریم و در یک کلام زنده بمانیم. فرشید مزینانی و فرهاد همت‌خواه در کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان، مطالبی عالی درباره‌ی اندام‌ها و دستگاه‌های مختلف بدن نوشته‌اند. کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان، با بهترین تصاویر برای یادگیری و آموزش بدن انسان تهیه و تالیف شده است.

کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

نوجوانانی که به مطالعه‌ی کتاب‌های علمی علاقه دارند، از خواندن کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان لذت می‌برند.

فهرست

• مغز
  • دندان
  • دهان
  • رگ و اجزای خون

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شناخت بدن انسان برای نوجوانان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شناخت بدن انسان برای نوجوانان

۱۴۰۲/۰۳/۲۰

ایا واقعا تحویل میدهند

Matin
۱۴۰۲/۱۱/۱۷

خیلی کتاب خوبی است و حتما مطالعه کنید به کسانی که به پزشکی علاقه دارند بسیار عالی است

۱۳۹۹/۰۹/۱۳

عالی