کتاب افسردگی و ناتوانی جنسی
فرید یاسمینانتشارات:
سنجاق٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب افسردگی و ناتوانی جنسی
اطلاعاتی که در این کتاب آمده است نشان میدهد که برخی از انواع افسردگی حتی از سرماخوردگی نیز رایج تر است. همچنین هریک از ما در طول حیات خود به این یا آن دلیل، دچار نوعی افسردگی خواهیم شد. از سوی دیگر شکی نیست که افسردگی میتواند تأثیر مخربی بر فعالیت جنسی زوجین داشته باشد.این خو د بدان معناست که هیچ کس از شناخت مؤلفههای افسردگی وراهکارهای مقابله با آن بی نیاز نیست. بویژه آنکه درمان "ناتواتی جنسی ناشی از افسردگی" عموما به مدد "رفتار درمانی" میسر است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب افسردگی و ناتوانی جنسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | افسردگی و ناتوانی جنسی |
روشنای تاریکی اورامانمحمد واعظ
تفسیر سوره احزابایمان کنعانی
عطر عود محمدصادق احسان بخش
بازاندیشی و تغییر در فعالیت جسمانی تطبیقی مورین کانلی

من خودم که خوندم بیشتر اطلاعاتش اطلاعاتی بود که خودم داشتم و این کتاب چکیده ای از اون ها بود مباحثش خیلی گسترده و باز و جالب نبود و برای من هیجان و شوقی نداشت خوندن این کتاب
این کتاب رو کامل خوندم مباحث رو به صورت کلی بررسی کرده ، سر نخ هایی برای درمان داده که روانکاوی و علت تنش های درونی رو بررسی نکرده که چطور میشه درمان کرد . بلکه میتونه خوندن این کتاب مفید باشه و...بیشتر