معرفی و دانلود کتاب مسیر اچ پی (خلاصه کتاب) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مسیر اچ پی (خلاصه کتاب)

کتاب مسیر اچ پی (خلاصه کتاب)

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب مسیر اچ پی (خلاصه کتاب)

اچ پی، شرکتی با بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار درآمد سالانه و شعبات مختلف در ۱۶۰ کشور جهان است. اچ پی، شرکتی که بیشتر ما آن را به واسطه پرینترهایش، او می‌شناسیم، اما چنان فعالیت‌های گسترده‌ای دارد که شاید برای همه ما ناشناخته باشد. چطور شرکتی با چنین گستردگی و بزرگی طوری اداره می‌شود که ارزش آن روز به روز بیشتر می‌شود؟ در این میکروکتاب می‌خوانید که چطور دیوید پاکارد و بیل هیولت، شرکتی را تاسیس کردند که از پس تمام رکودهای اقتصادی امریکا برآمد و چگونه با فرهنگ سازمانی که ایجاد کردند، رضایت شغلی در کارمندانشان را به حد زیادی افزایش دادند. دیوید در این کتاب از تمام آنچه بر اچ پی گذشته می‌گوید. دیوید پاکارد، یکی از بنیانگذاران اچ‌پی است. او در دانشگاه استفورد تحصیل کرده و همانجا با بیل آشنا شد. دیوید نشان عالی ریاست جمهوری امریکا را به پاس خدمات گسترده‌ای که شرکت اچ‌پی داشته، دریافت کرده است. ثروت او بیش از ۳،۵ میلیارد دلار تخمین زده شده که همچنان در حال افزایش است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مسیر اچ پی (خلاصه کتاب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مسیر اچ پی (خلاصه کتاب)
عنوان انگلیسی:HP Way
حجم فایل کتاب:۰.۶۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۱۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۸۰۰ تومان
برچسب:مجموعه میکروکتاب، مجموعه مدیران خلاق
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی مسیر اچ پی (خلاصه کتاب)

نظری برای کتاب ثبت نشده است.