کتاب کبد من
معرفی کتاب کبد من
کتاب کبد من نوشته دکتر سید موید علویان است. دراین کتاب با زبانی ساده و جذاب مطالبی درباره شناخت آناتومی کبد و دستگاه گوارش و بیماریهای مربوط به آن مانند هپاتیت بیان شده است.
در کتاب کبد من تعریفی از کبد ارائه شده و اینکه در بدن ما چه کاری انجام می دهد و سپس به سراغ بیماریهای درگیر با آن مانند انواع هپاتیت رفته و چگونگی تشخیص علائم این بیماریها و نحوه مقابله با آن را شرح داده است.
خواندن کتاب کبد من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب کبد من برای کودکانی که مایلند درباره اعضای بدن خود شناخت پیدا کنند، بسیار آموزنده است.
الما کجا رفتی؟
هدیه صفیبگیداریانی
شناخت و درمان بیماریهای پروستاتبینش امامی
جامعه، فرهنگ و سیاست درمقالات و اشعار سه شاعر انقلابی (ایرج میرزا ـ فرخی یزدی ـ میرزاده عشقی)داوود علیبابائی
خانه دیوانهمحمدرضا شمس
انتقال بین نسلی درآمد و نقش سیاستهای آموزشی و باز توزیعیوحید مهربانی
مهارتهای پایهی طبابت بر بالین؛ پزشکی مبتنی بر شواهد، تداخلات و خطاهای دارویی ملاحظات اخلاقی و قانونیهومان حسیننژادندائی
بیماریهای داخلی؛ در یک نگاهاسکات کاهان
شایعترین پروسیجرهای اورژانسکانوشال شاه
درمان جوش صورت (آکنه)جولی گابریل
گایدلاین زنان ۲ (دنفورث ۲۰۰۸)کامران احمدی
الفبای بیماری های متابولیک مادرزادیعبدالرضا وارسته
بیماریهای عفونی در یک صفحه (ویراست دوم)اسکات کاهان
تناسب اندام با گیاهانمهدی (فرشید) عماد
تفسیر تصاویر اشعه X شکم برای دانشجویان پزشکیکریستوفر کلارک
هاریسون بیماریهای کبد مجاری صفراوی و پانکراس؛ رویکرد فرد به فرد درچار بیماری پانکراس - پانکراتیت حاد و مزمن
احمد درویشی زیدآبادی
هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم)؛ پیوند کبد، بیماریهای کیسهی صفرا و مجرای صفراویسیدموید علویان
هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم)؛ هپاتیت مزمن بیماریهای کبدی ناشی از مصرف الکل، بیماریهای کبد چرب غیرالکلی و استئاتوهپاتیت غیر الکلیاحمد درویشی زیدآبادی
هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم)؛ هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و داروییسیدموید علویان
هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم)؛ روش برخورد با بیمار مبتلا به بیماری کبدی، ارزیابی عملکرد کبد،هیپر بیلی روبینمیسیدموید علویان
هفت ایستگاه تا مریخ
حمیدرضا غلامی