کتاب آسیبشناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیبگستری مسیحنمایان و مهدینمایان
خواندن نظراتمعرفی کتاب آسیبشناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیبگستری مسیحنمایان و مهدینمایان
هدف کتاب «آسیبشناسی موعودگرایی» بررسی برخی از فتنههای اعتقادی و اجتماعی است که در سایهٔ دروغپردازی درباره موعود آخرالزمان ایجاد شده است. مهدی قندی در این کتاب به موضوعاتی مانند موعودنمایان (مسیحنمایان و مهدینمایان) در تاریخ، مدعیان و منسوبان دروغین مهدویت در جهان اسلام، فتنهٔ عباسیان و دو مهدی دروغینشان، غائله بابی و مهدی دروغین در شیراز، به وجود آمدن بهائیان، تحریف ماموریت مهدی (عج) به دست بهائیان وموضع بهائیان در برابر مهدویت حضرت حجت (عج) میپردازد.
اگر میخواهید یک شیعه راستین برای حضرت قائم (عج) باشید، بیایید این کتاب را با دقت بخوانیم چون هم ما را با سیر تاریخی آسیبهایی که مدعیان برای مهدویت تدارک دیده بودند آشنا میکند و هم کمکی است تا در آینده با بینشی گستردهتر به موضوع مهدویت بنگریم و نسبت به این آسیبها هوشیارتر باشیم.
زندگی اینجاست
خودشناسی چگونه؟عبدالحسین فخاری
عهد با امام زمان (عج)عبدالحسین فخاری
آشنایی با امام زمان (عج)عبدالحسین فخاری
بهائیان در کشورهای اسلامیحمید فرناق
خوانشی در اسناد بهائیتعائشه عبدالرحمان (بنت الشاطی)
کتاب ۴۴۲ از کتابخانه همگانی ، این کتاب به بررسی برخی از فتنه های اعتقادی و اجتماعی پرداخته است که در سایۀ دروغ پردازی درباره موعود آخرالزمان پدید آمده است. کتاب خوب و مفیدی است و اطلاعات جامعی به مخاطب می دهد،