معرفی و دانلود کتاب آسیب‌شناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیب‌گستری مسیح‌نمایان و مهدی‌نمایان + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آسیب‌شناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیب‌گستری مسیح‌نمایان و مهدی‌نمایانsubscriptionAvailable

کتاب آسیب‌شناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیب‌گستری مسیح‌نمایان و مهدی‌نمایان

۴.۷ امتیاز(از ۳ رأی)
مهدی قندی
انتشارات:
انتشارات گوی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آسیب‌شناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیب‌گستری مسیح‌نمایان و مهدی‌نمایان

هدف کتاب «آسیب‌شناسی موعودگرایی» بررسی برخی از فتنه‌های اعتقادی و اجتماعی است که در سایهٔ دروغ‌پردازی درباره موعود آخرالزمان ایجاد شده است. مهدی قندی در این کتاب به موضوعاتی مانند موعودنمایان (مسیح‌نمایان و مهدی‌نمایان) در تاریخ، مدعیان و منسوبان دروغین مهدویت در جهان اسلام، فتنهٔ عباسیان و دو مهدی دروغینشان، غائله بابی و مهدی دروغین در شیراز، به وجود آمدن بهائیان، تحریف ماموریت مهدی (عج) به دست بهائیان وموضع بهائیان در برابر مهدویت حضرت حجت (عج) می‌پردازد. اگر می‌خواهید یک شیعه راستین برای حضرت قائم (عج) باشید، بیایید این کتاب را با دقت بخوانیم چون هم ما را با سیر تاریخی آسیب‌هایی که مدعیان برای مهدویت تدارک دیده‌ بودند آشنا می‌کند و هم کمکی است تا در آینده با بینشی گسترده‌تر به موضوع مهدویت بنگریم و نسبت به این آسیب‌ها هوشیارتر باشیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آسیب‌شناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیب‌گستری مسیح‌نمایان و مهدی‌نمایان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآسیب‌شناسی موعودگرایی؛ با تأکید بر آسیب‌گستری مسیح‌نمایان و مهدی‌نمایان
موضوعتفسیر، فرق اسلامی
نویسندهمهدی قندی
انتشاراتانتشارات گوی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۳/۱۳
فرمت کتابEPUB

سیّد جواد
۱۴۰۰/۰۵/۲۱

کتاب ۴۴۲ از کتابخانه همگانی ، این کتاب به بررسی برخی از فتنه های اعتقادی و اجتماعی پرداخته است که در سایۀ دروغ پردازی درباره موعود آخرالزمان پدید آمده است. کتاب خوب و مفیدی است و اطلاعات جامعی به مخاطب می دهد،...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

سیّد جواد
تا پایان سال ۱۲۶۰ قمری، ۱۷ نفر دیگر علاوه‌بر ملاحسین بشرویه‌ای به باب ایمان آوردند که بهائیان جمع این هجده نفر را، «حروف حی» می‌نامند. حروف حی به همراه خود باب، جمعاً نوزده نفر می‌شوند و علت تقدس عدد ۱۹ در نزد بهائیان همین مسئله است.