معرفی و دانلود کتاب تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب؛ سید قسیم (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب؛ سید قسیم (جلد اول)

کتاب تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب؛ سید قسیم (جلد اول)

مثال‌های نظری و طراحی، اصول، مبانی و تصفیه پایه؛ فصل‌های ۱ - ۳

نوع کتاببدون نظر
سید قسیم، گوانگ جو، مهران سپید دست... بیشتر
انتشارات:
نشر عطران

معرفی کتاب تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب؛ سید قسیم (جلد اول)

کتا« تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب ( جلد اول)» نوشته‌ی سید ر. قسیم و گوانگ ژو، ضمن آموزش و ارائه نمونه‌ سوال‌های متعدد در زمینه فرآیندهای تصفیه فاضلاب و استفاده مجدد از آن، یک منبع تلفیقی با ارزش، برای دسترسی سریع و آسان به تعداد زیادی تمرین است. این کتاب در دو جلد نوشته‌ شده است. اصول، مبانی و تصفیه پایه در جلد ۱، که فصل ۱ تا ۱۰را شامل می‌شود، و جلد ۲ شامل فصل‌های ۱۱تا ۱۵ برای پوشش فرآیندهای پس از تصفیه است. جلد ۱: اصول، مبانی و تصفیه پایه. فصل ۱ خلاصه‌ای از تاریخچه کلی تصفیه فاضلاب درگذشته، حال و آینده است. فصل ۲ و ۳ مباحث استوکیومتری واکنش جنبشی، بقای جرم، تئوری راکتورها و بقای جریان و جرم را پوشش می‌دهد. منابع فاضلاب شهری، جریان و ویژگی‌های آن در فصل ۴ و ۵ ارائه شده است. فصل ۶ نگاهی عمیق‌تر به اهداف تصفیه فاضلاب، ملاحظات طراحی و فرآیندهای پردازش و نمودارهای فرآیندی را ارائه می‌دهد. فرآیندهای پیش ‌تصفیه در فصل ۷ و ۸ پوشش داده شده است. این مرحله شامل آشغالگیر و حذف شن و ماسه (دانه‌گیر) است. فصل ۹ به تصفیه اولیه و رسوب گذاری ساده و یا به کمک مواد شیمیایی پرداخته است. در نهایت فصل ۱۰ به فرایند تصفیه بیولوژیکی و حذف مواد مغذی می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب؛ سید قسیم (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب؛ سید قسیم (جلد اول)
عنوان دیگرمثال‌های نظری و طراحی، اصول، مبانی و تصفیه پایه؛ فصل‌های ۱ - ۳
عنوان انگلیسیWastewater treatment and reuse: theory and design examples
موضوععمران
نویسندهسید قسیم، گوانگ جو
مترجممهران سپید دست، زهرا سلیمی، سیدفخرالدین طاهرزاده موسویان
انتشاراتنشر عطران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۲/۰۹
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب؛ سید قسیم

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
دومین شانس
بازار سیب درختی
داود چراغی
اولیور سمعک می زنه
مورین کسیدی ریسکی
سفر به سرزمین افسانه‌ ها (جلد چهارم)
هانس کریستین اندرسن
کفش ها مال چه کسی است؟
علی باباجانی
اقدامات موثر سازمان هلال احمر در نوتوانی، بازسازی و احیای جوامع آسیب دیده روستایی و شهری به هنگام وقوع جنگ
منصوره سعیدی
من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟
یگانه قلی زاده پاشا (لئا)
چگونه با افرادی که مرا عصبانی می کنند کنار بیایم؟
مینا اخباری آزاد
سیستم های تولیدی، استنتاج فازی، مدیریت دانش، استراتژیک، نگهداری و تعمیرات ناب، پروژه و فرایندها
امیر عزیزی
مرگ اهریمن