معرفی و دانلود کتاب آموزش آسان و کاربردی برنامه نویسی به زبان php ( از طریق یک پروژه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش آسان و کاربردی برنامه نویسی به زبان php ( از طریق یک پروژه)

کتاب آموزش آسان و کاربردی برنامه نویسی به زبان php ( از طریق یک پروژه)

۳.۳(از ۹ امتیاز)

معرفی کتاب آموزش آسان و کاربردی برنامه نویسی به زبان php ( از طریق یک پروژه)

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش آسان و کاربردی برنامه نویسی به زبان php ( از طریق یک پروژه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش آسان و کاربردی برنامه نویسی به زبان php ( از طریق یک پروژه)
موضوعکامپیوتر
نویسندهاشوان خجسته پور، هدی محسنی راد، حمیدرضا قنبری
انتشاراتموسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

SayeApps
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

کتاب خوبیه ولی اعداد مثال ها بهم ریخته و غیر قابل فهم هست من کتاب های زیادی در این مورد خودم و ضمینه از قبل داشتم برا همین متوجه منظور ناشر شدم آموزش روان و دور از مطالب حاشیه ای هست در بخش...بیشتر

۱۳۹۸/۱۲/۰۷

کتاب خوبی است

تکنسین طراحی با CSS (کاربردی و پروژه محور)تصویر جلد کتاب تکنسین طراحی با CSS (کاربردی و پروژه محور)
حمیدرضا قنبری
حل مسائل ساختمان داده با پایتونتصویر جلد کتاب حل مسائل ساختمان داده با پایتون
رمضان عباس نژادورزی
حل مسائل برنامه‌نویسی پیشرفته با پایتونتصویر جلد کتاب حل مسائل برنامه‌نویسی پیشرفته با پایتون
آموزش MySQL به زبان سادهتصویر جلد کتاب آموزش MySQL به زبان ساده
رمضان عباس نژادورزی
میکروکنترلرهای ARM خانواده AT91SAM7 در طراحی سیستم های جاسازی شدهتصویر جلد کتاب میکروکنترلرهای ARM خانواده AT91SAM7 در طراحی سیستم های جاسازی شده
پیمان معلم
نظریه‌ی مجموعه‌های فازیتصویر جلد کتاب نظریه‌ی مجموعه‌های فازی
محمد حمیدی
آموزش کاربردی میکروکنترلرهای ARM STM32تصویر جلد کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلرهای ARM STM32
مسرور دولت آبادی
انتگرال به زبان سادهتصویر جلد کتاب انتگرال به زبان ساده
امیرعلی خلجی
الکترونیک کاربردیتصویر جلد کتاب الکترونیک کاربردی
ناصر حافظی مطلق
آموزش نرم‌افزار MATLABتصویر جلد کتاب آموزش نرم‌افزار MATLAB
دکتر مجتبی کوشا
طراحی رابط کاربری با PyQt در پایتونتصویر جلد کتاب طراحی رابط کاربری با PyQt  در پایتون
رمضان عباس نژادورزی
آموزش گام‌به‌گام برنامه‌نویسی گرافیک در پایتونتصویر جلد کتاب آموزش گام‌به‌گام برنامه‌نویسی گرافیک در پایتون
رمضان عباس نژادورزی
اصول و مبانی ارگونومی و بیومکانیک ماساژتصویر جلد کتاب اصول و مبانی ارگونومی و بیومکانیک ماساژ
بهنام قاسمی
گاهی باید...تصویر جلد کتاب گاهی باید...
مژگان صابردل حقیقی
تشکیلات انقلابیتصویر جلد کتاب تشکیلات انقلابی
سعید سعادتی
من آقای راجرز هستم!تصویر جلد کتاب من آقای راجرز هستم!
برد ملتسر
سرک (جلد اول، سواد رسانه ای برای کودکان)تصویر جلد کتاب سرک (جلد اول، سواد رسانه ای برای کودکان)
اسماعیل رمضانی
مبانی امنیت رایانش ابریتصویر جلد کتاب مبانی امنیت رایانش ابری