معرفی و دانلود کتاب اصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور)

کتاب اصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور)

۴.۳(از ۱۷ امتیاز)

معرفی کتاب اصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور)

«اصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور)» یکی از کتاب‌های آموزشی انتشارات دیباگران تهران است. انتشارات دیباگران تهران، ناشر مجتمع فنی تهران با همكاری اساتید و متخصصان مجرب و زبردست و برخورداری از سرمایه‌های انسانی كارآزموده، كانونی بوجود آورده كه ماحصل آن تالیف و ترجمه هزاران عنوان از كتاب‌هایی است كه می‌تواند نیازهای مختلف علمی كشور از سطح كودک و نوجوان تا دانش‌آموزان، دانشجویان و دیگر مشتاقان جویای علم و دانش را در رشته‌های كامپیوتر و انفورماتیک، كتاب‌‌های آموزشی دوره‌های Windows Server، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سه بعدی، مهارت‌های شغلی، فنی مهندسی و نرم‌افزارهای كاربردی، حسابداری، مدیریت و زبان و کتاب‌های کنکوری مقاطع مختلف رشته‌های مهندسی، فنی و پزشکی مرتفع سازد و چتر حمایت خود را در جهت شكوفایی استعدادها گسترده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور)
موضوعبرق و الکترونیک

۱۴۰۵/۰۱/۱۲

عالی.ممنونم از نویسنده کتاب.وعزیزی که این برنامه را بهم معرفی کرد

Salsa
۱۴۰۴/۰۲/۳۰

با توجه به بارگیری نسخه نمونه کتاب و با عنایت به موضوعات کتاب کاملا واضح است که نویسنده به تمامی موضوعات مرتبط با دیود و ترانزیستور پرداخته است از مسائل ابتدایی برای درک بهتر تا مسائل پیشرفته برای مقاطع بالاتر

اقامتگاه‌های بین راهی، بیان چارچوب‌ها، الزامات و نمونه‌های موفقتصویر جلد کتاب اقامتگاه‌های بین راهی، بیان چارچوب‌ها، الزامات و نمونه‌های موفق
ساناز زمانی
گرامر انگلیسی پیشرفته و کاربردیتصویر جلد کتاب گرامر انگلیسی پیشرفته و کاربردی
سعید کیان‌پور
کلید واژگان کامپیوترتصویر جلد کتاب کلید واژگان کامپیوتر
فرشاد مرادی
آموزش ترجمه با نرم افزار ترادوس (Trados Studio)تصویر جلد کتاب آموزش ترجمه با نرم افزار ترادوس (Trados Studio)
مصطفی دهقان
آموزش اکسل پیشرفتهتصویر جلد کتاب آموزش اکسل پیشرفته
ایمان اشکاوندراد
مقاومت مصالح و سازه های فلزیتصویر جلد کتاب مقاومت مصالح و سازه های فلزی
سلمان علمدارزاده
هنرآموز الکتروتکنیک مهندسی برق (عمومی و تخصصی)تصویر جلد کتاب هنرآموز الکتروتکنیک مهندسی برق (عمومی و تخصصی)
بهروز تعالی
معماری فرودگاهتصویر جلد کتاب معماری فرودگاه
کورش محمودی ده ده بیگلو
طراحی کشاورزی شهریتصویر جلد کتاب طراحی کشاورزی شهری
آپریل فیلیپس
الگوریتم و فلوچارت مقدماتی (همراه با نمونه کدهای ++C و #C و Python و Visual Basic)تصویر جلد کتاب الگوریتم و فلوچارت مقدماتی (همراه با نمونه کدهای ++C و #C و Python و Visual Basic)
شهرام رمضانی
علوم کامپیوتر و سخت‌افزارتصویر جلد کتاب علوم کامپیوتر و سخت‌افزار
امیرعلی خلجی
انرژی‌های تجدیدپذیرتصویر جلد کتاب انرژی‌های تجدیدپذیر
صابر فرخی سورکی
۲۰۲۰ واژه کاملا ضروری تافلتصویر جلد کتاب ۲۰۲۰ واژه کاملا ضروری تافل
محمد معین جهانگیر
طراحی، نصب، سرویس و نگهداری آسانسورهاتصویر جلد کتاب طراحی، نصب، سرویس و نگهداری آسانسورها
اسدالله اسدی
هنر خرید کامپیوتر و لپ‌تاپتصویر جلد کتاب صوتی هنر خرید کامپیوتر و لپ‌تاپ
اردشیر کاویانی
آموزش تضمینی نقشه‌ خوانی الکترونیکیتصویر جلد کتاب آموزش تضمینی نقشه‌ خوانی الکترونیکی
علیرضا کشاورز باحقیقت
اصول و مبانی شبکه‌های کامپیوتری ( +Network )تصویر جلد کتاب اصول و مبانی شبکه‌های کامپیوتری ( +Network )
حسین نیازخانی
ابزار دقیق و اندازه گیری الکترونیکیتصویر جلد کتاب ابزار دقیق و اندازه گیری الکترونیکی
ناصر حافظی مطلق