کتاب ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۲۵ و ۱۲۶ ـ بهمن و اسفند ۹۷
معرفی کتاب ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۲۵ و ۱۲۶ ـ بهمن و اسفند ۹۷
سرمقاله:
چه نیکبخت کسانی که با تو همسخنند ( لذتها و فایدههای کتابخواندن) به قلم #دکتر_محمود_گلزاری
روانشناسی وجودی:
جامعهی ایران در حال فرار به سمت بحثهای فلسفی و وجودی است. ( میزگردی دربارهی چیستی و چرایی فلسفه و روانشناسی وجودی با حضور دکتر محمدرضا سرگلزایی و دکتر هدایت علوی تبار)
روانشناسی فرهنگی:
تفکر از روزنههای فرهنگ ( فرهنگ، شناخت و خرد)
ما و آنها ( آیا فرهنگ، روی دید ما نسبت به خودمان و دیگران موثر است؟)
روانشناسی مثبت:
تونظریه تعادل حیاتی خطر پذیر
داستان هویج و چماق ( تاثیر مشوقها بر توسعهی ایمنی و سلامت)
دریایم و نیست با کم از طوفان ( تفاوتهای فردی در زمینهی خطرپذیری)
راز بقا ( مدالخات و اقدامات ضامن امنیت)
روانشناسی خانواده:
فرزندان متفاوت ( نگاهی به نظریهی "ترتیب تولد" آلفرد آدلر و نقد آن )
مقاوم در برابر طوفانها ( نگاهی به مفهوم تابآوری خانواده)
روانشناسی هنر:
زندگی یعنی همین پروازها، صبحها، لبخندها، آوازها...( تحلیل روانشناختی فیلم "ستارهای متولد شد")
آیا هنرمندان متفاوتند؟
روانشناسی اجتماعی:
روان در حالت خودکار ( قضاوتهای لحظهای، احساسات گرم و چگونگی تبدیل شدن به "سگ آلفا")
جذبهی تجمل ( چرا بیشتر آدمها چیزهایی دارند که واقعا به آنها نیازی ندارند؟)
روانشناسی سیاسی:
عصبشناسی نفرت پراکنی ( انسانها موجوداتی اجتماعی هستند که بهسادگی تحت تاثیر خشم و غضبی قرارمیگیرند که اینروزها، همهجا هستند)
با روانشناسی:
توسعه باید نظاممند باشد( گفتوگو با دکتر ابوالقاسم نوری پیشکسوت روانشناسی ایران)
راز ماندگاری (بازکردن کلاف میراث پیچیده و جنجالی "زیگموند فروید")
افسانهی مریخ و ونوس ( آیا ما میتوانیم بالاخره دست از حرف زدن دربارهی تفاوت مغز مذکر و مونث برداریم؟)
رواندرمانی و مشاوره
واقعی و خیالی ( مروری بر انواع رواندرمانی)
التیام دهندگان و آسیب زنندگان ( پژوهشی دربارهی تجربهی مراجعان در رواندرمانی)
7 چالش رواندرمانی
6 مهارت حیاتی برای مشاوران و رواندرمانگران
مواجهه با اولین مُراجع ( با توصیههای روانشناسان با تجربه اضطرابهای اولین مُراجع را کنار بزنید)
بهخاطر چند اسکناس ( چرا روانشناسان از حرف زدن دربارهی پول در درمان پرهیز میکنند؟)
چرا افراد به درمانگرانشان دروغ میگویند؟
ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۷۳ ـ تیر و مردادماه ۱۴۰۳ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۷۲ ـ اسفندماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۷۱ ـ دی و بهمن ماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۷۰ ـ آبان و آذرماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۶۹ ـ مهرماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۶۸ ـ شهریورماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۶۷ ـ مردادماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۶۶ ـ تیرماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۶۵ ـ اردیبهشت و خردادماه ۱۴۰۲ماهنامه سپیده دانایی ـ شماره ۱۶۴ ـ بهمن و اسفندماه ۱۴۰۱
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است