دانلود رایگان کتاب کلبه آرامش؛ پسرانه امیر حسین بانکی‌پورفرد

کتاب کلبه آرامش؛ پسرانه

امتیاز:
۴.۴از ۱۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کلبه آرامش؛ پسرانه

کتاب حاضر به بررسی و تبیین نقش پسران در خانواده و جامعه می پردازد و تلاش می‌کند تا به راهنمایی پسران برای انتخاب راه درست از میان تعداد زیادی راه بپردازد. کتاب به بررسی سه پرسش: پسران چگونه اند؟ (شناخت ویژگی و استعداد های پسران)، پسران برای خانواده چگونه اند؟ (شناخت منزلت پسران) و پسران باید در خانواده چه کارهایی انجام دهند تا ویژگی‌هایشان منزلت واقعی پیدا کند؟ می‌پردازد. این اثر شامل چهار فصل کلی است: پسران چگونه اند؟ پسران برای خانواده چگونه اند؟ پسران چگونه جوانمرد میشوند؟ پسران چگونه توانمند میشوند؟
taghche
۱۳۹۸/۰۴/۰۶

عالیه

احمد رضا
۱۳۹۹/۰۵/۰۹

کتاب خیلی عالی و شیوایی بود با این که این مطلب برای کوچیک تر های منه ولی خیلی به دردم خورد به همه ی پسر ها مخصوصا مجردهاش توصیه می کنم حتی متاهل ها هم استفاده کنن😅

majed800
۱۴۰۰/۰۱/۱۳

پسر مایه عزت و ارامش و تکیه گاه اعضای خوانواده بعد از پدر غیرت ورزی کمک به رفاه و شبیه به پدر است و خوش گذشتن خانواده از وجود برادر یا پدرمادر از افتخار افرینی پسر است و اما بعضی

eradatiano
۱۴۰۱/۱۰/۲۸

سلام /$ کتاب بدی نبود ولی بنظرم خیلی خوب هم نبود./$ خیلی واضح بود که کتاب و کسی نوشته که نوجوون ها رو کاملا نه، ولی یه مقدار درک می کنه. یعنی متن کتاب انگار نشون می داد کسی این کتاب

•جـواد•
۱۴۰۱/۰۷/۰۳

با سلام این کتاب برای همه مفید است. دانستن حالت‌ها و نیازهای مختلف پسر قدم اول برای مدیریت و بهره‌برداری از آن است. اگر شما هم به دنبال بدست آوردن شناختی از پسران هستید این کتاب به شما کمک می‌کند. اما اگر بتوانید در

RS
۱۴۰۰/۱۱/۱۳

کتاب خوب، جالب و البته تاثیرگذاری بود و واقعا به پسران نوجوان پیشنهاد میکنم! فقط با حوصله بخونید!

محمد حسین امیری
۱۴۰۰/۱۱/۱۱