کتاب بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزمان
خواندن نظراتمعرفی کتاب بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزمان
در جستوجوی بلندترین، پرسابقهترین و ریشهدارترین اختلاف حادث شده میان دو قوم که دامنهٔ تأثیرات آن هزارهها را درنوردیده و به عصر ما رسیده است، به دو قوم مشهور «بنیاسماعیل» و «بنیاسرائیل»، از فرزندان حضرت ابراهیم خلیل الرّحمان (ع) میرسیم؛ واقعهای که در شکلگیری وجوه بسیاری از مناسبات فرهنگی و تمدّنی انسان معاصر در عصر حاضر مؤثّر افتاده و در بنای تاریخ آینده نیز نقشآفرین خواهد بود.
پا گرفتن بنیاد سه دین توحیدی موسوی، عیسوی و محمّدی در دامن حضرت ابراهیم، تقدیر خداوند متعال و مرضیّ رضای ایشان بود؛ امّا ادبار و رویگردانی جماعتی از «بنیاسرائیل» و چشم دوختن به مجموعهای از تدابیر انسانی برای رقم زدن به سرنوشتی متفاوت با مشیّت الهی، نتیجهای جز ابتلای دراز مدّت فرزندان آدمی به مجموعهای از فتنهها و به گمراهی غلتیدن نسلهای بسیاری را در طول تاریخ، در پی نداشت. اینهمه نیز از گمانی خام نشئت گرفته بود؛ گمان تلخِ مغلولالید بودن حضرت باریتعالی و آزادی آدمی برای رقم زدن به همهٔ تقدیرات، خارج از اراده و مشیّت قادر متعال.
تاریخ بلند چهارهزار سالهٔ رفته بر ساکنان زمین به نحو عام و ساکنان شرقی «دریای مدیترانه» (خاورمیانه) به نحو خاص با همهٔ فراز و فرودهای فرهنگی و تمدّنیاش، تاریخ این جدال و رویارویی بنیاسرائیل و بنیاسماعیل است.
بیگمان، اثبات این مدّعا، نیازمند شواهد بسیاری از میان وقایع گذشته و جریانات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی عصری جاری است و این رساله، تبیین این نظریّه و بیان مستندات لازم در اینباره است.
این اثر با مراجعه به منابع تاریخی و متّکی به مستندات روایی و حدیثی، در پی آن است تا اثبات کند این دو طایفه، از روز نخست، در جادّهٔ تاریخ، همچون دو ارّابهٔ تیزتک و در رقابتی سخت تاخته و تا امروز پیش آمدهاند و همچنان نیز تا رخداد بزرگ وعده داده شده، یعنی ظهور موعود آخرالزّمان از نسل جناب ابراهیم خلیل الرّحمان (ع) پیش خواهند رفت تا دانسته شود امر خداوند حکیم تحقّقیافتنی است
نگارنده خوانندگان محترم را برای مطالعهٔ دقیقتر تحوّلات تاریخی و فرهنگی عهدها و عصرهای پیشین، به مجموعهٔ هشت جلدی «سیر تاریخی و فرهنگی قبیلهٔ لعنت» (منتشر شده در طاقچه) ارجاع میدهد.
سرزمینهای درگیر در واقعهی شریف ظهور (جلد اول)
اسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
قبیله رحمتاسماعیل شفیعی سروستانی
دانشستان؛ سرزمینهای درگیر در واقعه شریف ظهور (جلد دوم)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد سوم، بنی اسرائیل و پیامبری)اسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
سفیانی و نشانههای ظهورمحمد فقیه
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد ششم: (شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری)اسماعیل شفیعی سروستانی
پدران مهربان مااسماعیل شفیعی سروستانی
نقشآفرینی یهودیان مخفی در دین اسلامیوسف رشاد
نقشآفرینی یهودیان مخفی در مسیحیتیوسف رشاد
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
مثلث مقدس (راز دشمنی غرب با اسلام و مسلمانان)اسماعیل شفیعی سروستانی
معرفت اماماسماعیل شفیعی سروستانی
براندازی صهیونیستی در امپراتوری عثمانیمحسن فرسایی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد پنجم، ادوار رفته بر مسیحیت)اسماعیل شفیعی سروستانی
رجعت (ترجمهی کتاب الإیقاظ من الهجعة بالبرهان علی الّرجعة)محمد بن حسن حر عاملی
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
حامد الگار
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهوداسماعیل شفیعی سروستانی
اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه مهدویاسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)اسماعیل شفیعی سروستانی
جهان صفحهی شطرنج سازمانهای سرّیسید شاهپور حسینی
میراث اسطوره هاجورجی کنعان
دانش مسلمانانسهیلا صلاحی اصفهانی
۱۰,۰۰۰۵۰%
برای من که در این موضوعات مطالعه می کنم خییییییلی جذاب بود و مطالب نابی داشت که خیلی بهم کمک کرد.
کتاب خوبیه با متنی خوب بنظرم برا هر بنی ادمی! لازمه که یدور این کتابو بخونه و بفهمه چه بر سر اجدادش اومده و چی شده که نسل بشر امروز به اینجا رسیده البته از جنبه ادیان و مذاهب
نکات و گوشه های دیگری از زندگی حضرت ابراهیم ع رو که تا حالا جایی نشنیدم توضیح و بیان میکنه. همچنین ناگفته های از قوم بنی اسراییل که تا حالا جایی در عموم گفته نشده.
به کسانی که به این حوزه علاقه مند هستند پیشنهاد میکنم
کاملا مغرضانه بود اصلا در مورد بنی اسرائیل صحبت نکرده حضرت اسحاق را کوچک کرده و حضرت محمد و علی را منشأ تمام ادیان دانسته!
یک کتاب عالی با متنی روان به همه کسانی که به مطالعه تاریخ ادیان و دوران آخرالزمان علاقه دارند پیشنهاد میکنم.
خوب بود ولی یکم متنش زیاده که باید با برنامهریزی و با دقت خواند این کتاب رو