دانلود و خرید کتاب سخت است قلم باشی و دلتنگ نباشی نغمه مستشار نظامی

کتاب سخت است قلم باشی و دلتنگ نباشی

امتیاز:
۴.۵از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سخت است قلم باشی و دلتنگ نباشی

نغمه مستشار نظامی در مجموعه اشعار لطیف مادرانه و همسرانه خود فضایی زنانه را برای مخاطب رقم زده است. نغمه مستشار نظامی شاعر، مولف و پژوهشگر اهل تهران است. او سرودن را از دوران کودکی آغاز کرد و نخستین آثارش در مجلات کودکان و سپس در مجله زن روز و روزنامه‌ها منتشر شد. اولین کتاب شعر او «ردپای روشنی» نام دارد که در سال ۱۳۷۹ منتشر و در همان سال به عنوان کتاب برتر نوقلمان انتخاب شد. کتاب دوم مستشار نظامی، «یک جرعه سیب» مجموعه‌ای از شعر‌های عاشقانه و آیینی این شاعر است که در سال ۸۱ منتشر شد. پس از آن نغمه با شرکت در شب شعرها، مسابقات شعر و آشنایی بیشتر با زبان شعر امروز، «درطالعت ستاره زیاد است ماه نه!» را منتشر کرد که مورد توجه نشریات و منتقدان قرار گرفت. از کتاب‌های دیگر این شاعر می‌توان به کتاب «هزار و چهارصد و بیست سال پس از تو» و «در اوج غربت نارنج» اشاره کرد: سخت است قلم باشی و دلتنگ نباشی با تیغ مدارا کنی و سنگ نباشی سخت است دلت را بتراشند و بخندی هی با تو بجنگند و تو در جنگ نباشی از درد دل شاعر عاشق بنویسی با مردم صدرنگ هماهنگ نباشی مانند قلم تکیه به یک پا کنی، اما هنگام رسیدن به خودت لنگ نباشی
Laya Bedashti
۱۳۹۸/۰۷/۰۳

من خیلی اتفاقی کتاب رو پیدا کردم و احساس کردم زیادی گمنام هست ... البته من فقط نمونه رو خوندم اما به خاطر گمنامی ش نظر گذاشتم. چون واقعا اشعار زیبا و دوست داشتنی بود .. پ.ن : درسته که کتاب پی دی

- بیشتر
رضایی
۱۳۹۹/۰۸/۱۶

خواندن این کتاب را به دوست داران ادبیات فارسی پیشنهاد می کنم، زبان روان، احساس زیبا و مفاهیم ارزشمند، همه آنچه از یک کتاب شعر می خواهید.

Zeina🌸💕
۱۳۹۹/۰۴/۲۹

شعرهای ایشون رو قبلا کم و بیش خونده بودم تمام شعرهاشون عالی نیست ولی توش شعرهای خیلی خوبی پیدا میشه

۵۰%