کتاب نبرد قبیله ها
خواندن نظراتمعرفی کتاب نبرد قبیله ها
«نبرد قبیلهها» نوشته زینب مهاجری یک داستان جذاب و آموزنده با موضوع جنگ و صلح است. این داستان هم برای کسانی مناسب است که به بازیهای موبایلی علاقهدارند و هم علاقهمندان به داستانهای جذاب و پرماجرا.
زینب مهاجری در این کتاب شما را با قصهی پسری آشنا میکند که یک روز صبح در سرزمین بازیهای اندرویدی از خواب بیدار میشود و ماجراهای عجیبی را تجربه میکند.
چه نوجوان هستید و چه بزرگسال، خواندن کتاب نبرد قبیلهها را از دست ندهید.
مرا بهشمار آور
پالین بروئین
بزبزی باهوشآمنه باروتکارلنگرودی
کلاغه بال و پر داره، خبرهای خوش می آرهنیلوفر بهاری
قصه های زمان های دورشارل پرو
طنزآوران جهان نمایش ۲۰ژول رومن
آله و آلالهلیلا رعیت
رویای زندگی منمژگان بنیهاشمی
گذری در کوی نیک نامان (نیکوکاران کارآفرین)هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
تصادف و چند داستان ترسناک دیگرمحمدعلی سراجق
گربه ای که عاشق من شد!منیرهسادات امامی
درمان حرام خواریفاطمه عابدینی
مزدکسیدعلی مهدی نقوی خیال
نبرد ایرانیانمهدی الماسی
سواد رسانهای، منافع عمومی و مسئولیتهای اخلاقی و انساندوستانه با نگاهی به شبکههای ماهوارهای شیعهمهناز رونقی نوتاش
محاوره نوشتن در کتاب اشتباهه و نویسنده فقط می تونه دیالوگ ها رو محاوره بنویسه. این سبک قاطی پاطی کاملا اشتباهه.
عالیه
خیلی کتاب خوبی بود. تخیلی، جذاب و آموزشی. تو مایه های فیلم جومانجی بود. برای همه سنی هم میشه توصیه کرد. البته برای بزرگ ترها هم خوبه که بخونند و متوجه بشن که چه رفتارهایی باعث میشه بچه ها ازشون
ویرایش دوم کتاب که امسال در طاقچه منتشر شده عالیه ایرادات قبل را نداره. تو این دوران بویژه خوندنش برای بچه ها خوبه.
1_ بیشتر روایت است تا داستان. 2_قهرمانی که دفاع می کنه و ظالمی که حمله می کند، را مثل هم می داند و هیچ فرقی نمی گذارد. ادبیات ضد جنگ تقلیل گرایانه ی احساسی دارد.
عالی بود تخیل فوق العاده و داستان خوبی داره
سلام. بسیار بچه گانه بود. یک داستان ضعیف و بسیار کلیشه ای. اینقدر خنک بود من یاد تن تن و سندباد افتادم. متن، زبانی ساده و بچه گانه داشت و از نظر محتوا هم، با یک داستان تخیلی، نتیجه ای
عااالیه 😍
جالبه،