کتاب ریحانه‌ی پیامبر محسن نعما + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب ریحانه‌ی پیامبر

کتاب ریحانه پیامبر در نظر دارد قطره‌ای از دریای معنویت حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) به تصویر کشاند.

این کتاب برای گروه سنی نوجوان نوشته و در گروه عناوین «گنجشک‌های جمکران» چاپ شده است.

بخشی از کتاب:

شب است. زن یهودی از خواب برمی‌خیزد. می‌خواهد به حیاط برود. همین‌ که می‌خواهد پا درون حیاط بگذارد، چشمش می‌افتد به اتاقی که در سمت راست است. نوری عجیب دارد از آن اتاق برمی‌خیزد. زن تعجب می‌کند. به‌سوی اتاق می‌رود. پا درون آن می‌گذارد. ناگهان نوری که از خورشید تابنده‌تر و درخشنده‌تر است را می‌بیند که از یک چادرِ سیاه برمی‌خیزد. وحشت‌زده می‌شود. از اتاق خارج می‌شود. به بالین شوهرش می‌رود. صدایش می‌زند: «آهای مرد، بیدار شو. بیدار شو!»

مرد چشمانش را نیمه‌باز می‌کند: «چه شده زن؟ چه شده؟!»

زن می‌گوید: «یک نور! یک نور عجیب دارد از درون اتاقِ سمت راستی، از یک چادر برمی‌خیزد!»

علی بغیری

۱۳۹۹/۰۹/۰۲

خیلی زیباست

f.r
۱۴۰۱/۰۹/۱۶

این کتاب خوب نبود بلکه عالی بود این کتاب حضرت فاطمه (س) و مهربانیایشان را در این دنیا و دنیا دیگر بیان می کند پیشنهاد می کنم که حتما این کتاب را بخوانید

یا علی
۱۴۰۱/۰۴/۱۴

کتاب بسیار عالی

دختر کتاب خوان 📖 🌸
۱۳۹۹/۱۲/۱۰

خیلی کتاب خوبی بود

Hossein
۱۴۰۱/۰۸/۰۹

واقعا خیلی روان و خوب بود پیشنهاد میکنم یه بار بخونید خیلی اطلاعات هم بالا میبره عالیه.

مبین
۱۴۰۰/۱۰/۰۴

عالی بود فقط متنش قلط املایی نوشته شده است

بریده‌هایی از کتاب

اگر همهٔ دریاهای دنیا جوهر شوند و همهٔ درختان عالم قلم و همهٔ انسان‌ها و جن‌ها نویسنده، تا بخواهند فضایل فاطمه (س) را بنویسند، نخواهند توانست.
یامهدی ادرکنی
اگر عیسی مسیح (ع) در گهواره سخن می‌گفت، این کودک در رَحِم مادر دارد سخن می‌گوید!
یامهدی ادرکنی
«من لحظه‌ای، فقط لحظه‌ای، با آن خواب باعث اذیت فاطمه شدم و محمد این‌گونه با عتاب با من رفتار کرد و مرا از خودش راند. پس وای به حال کسی که فاطمه را خشمناک کند و مدام در پی آزار و اذیت او باشد و ناخشنودی‌اش را فراهم کند. یقیناً جایگاه او از جایگاه من پست‌تر و بدتر خواهد بود!»
یامهدی ادرکنی
زنان بهشتی به چهرهٔ همچون ماهِ فاطمه (س) خیره شده‌اند. سپس مریم رو می‌کند به خدیجه (س). - خدیجه جان، این مولود پاک و مبارک را بگیر که برخلاف آنکه مشرکان مکه پدرش را ابتر می‌خوانند، در نسل او برکت قرار داده شده است.
زهرا^_^
سلمان اما هنوز مات و مبهوت است. احساس می‌کند امروز، معرفتی دیگر از معرفت‌های او نسبت به فاطمه (س) افزوده شده است. زیر لب با خودش می‌گوید: «خوشا به حال آن فرشته. خوشا به حال آن فرشته که در میانِ همهٔ فرشتگان، لیاقت خدمت‌کردن به دختر رسول خدا را داشته است.»
زهرا^_^
«این فرزند یقیناً بهترین هدیه‌ای است که خداوند عالم می‌تواند به پیامبرش عطا کند و بی‌شک هدیه‌ای بالاتر و والاتر از آن یافت نمی‌شود.»
زهرا^_^
سوگند به آن کسی که مرا به رسالت مبعوث کرده که خداوند متعال، آتش و حرارت آن را بر فاطمه و بر خون و مو و تمام اجزای بدنش حرام کرده است. همانا فاطمه و شیعیانِ راستینش، از حرارت آتش در امان خواهند بود و بلکه آتش و خورشید و ماه و ستارگان و کوه‌ها، همه و همه در اطاعت فاطمه و نسل او خواهند بود. و همچنین جنّیان در رکاب آخرین فرزندش مهدی با مخالفان و ظالمان می‌جنگند و در آن هنگام، زمین تمام برکات و گنجینه‌ها و مخازنش را تسلیم مهدی خواهد کرد. پس وای به حال کسی که در فضائل و مناقب بی‌شمار فاطمه شک کند. خداوند لعنت کند آن کسانی که به هر عنوانی، کینه و دشمنی شوهرش علی‌بن‌ابی‌طالب را در دل دارند و امامت او و دیگر فرزندانش را نپذیرند و انکار کنند!
زهرا^_^
پیامبر (ص) سپس ادامه می‌دهد. - ای مردم، بدانید و آگاه باشید که فاطمه در صحرای محشر بیش از دیگران شفاعت می کند و شفاعتش پذیرفته و مقبول درگاه خداوند متعال قرار خواهد گرفت.