معرفی و دانلود کتاب فرزند کعبه + خلاصه رایگان

کتاب فرزند کعبه

۴.۸(از ۵ امتیاز)
محسن نعما

معرفی کتاب فرزند کعبه

کتاب فرزند کعبه در نظر دارد قطره ای از دریای معنویت حضرت امیرالمؤمنین علی(علیه‌السلام) به تصویر کشاند.

این کتاب برای گروه سنی نوجوان نوشته و در گروه «گنجشک های جمکران» چاپ شده است.

برشی از کتاب:

«امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) و ابوبکر در حال خروج از مسجد پیامبر(صلی الله‌علیه‌وآله) هستند که یک‌دفعه رو در روی هم قرار می‌گیرند. لحظه‌ای سکوت میانشان برقرار می‌شود. امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) نگاهی معنادار به ابوبکر می‌اندازد. می‌گوید: «ای ابوبکر، اگر من رسول خدا را به تو نشان بدهم و او به تو بگوید که علی جانشین من است، آیا می‌پذیری و خلافت را به من واگذار می‌کنی؟!»

ابوبکر میخکوب می‌شود. بی‌اختیار خنده‌اش می‌گیرد. با خود می‌گوید: «درست شنیدم؟! علی دارد چه می‌گوید؟! پیامبر که سال‌هاست وفات کرده!»

ابوبکر درحالی‌که نمی‌تواند از خنده‌اش جلوگیری کند، با لحنی شُل و خنده‌دار پاسخ می‌دهد: «آری علی، اگر پیامبر به من بگوید خلافت را به تو بدهم، اطاعت می‌‌کنم.»

– پس برویم.

ابوبکر سر تکان می‌دهد و با تعجب می‌پرسد: «کجا؟»

– به محضر رسول خدا!

لبخند از روی لبان ابوبکر می‌رود. شوکه می‌شود…»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرزند کعبه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفرزند کعبه
موضوعداستان کودک و نوجوانان