دانلود رایگان کتاب استثنائی‌ها؛ داستان موفقیت (خلاصه کتاب) مالکوم گلدول
تصویر جلد کتاب استثنائی‌ها؛ داستان موفقیت (خلاصه کتاب)

کتاب استثنائی‌ها؛ داستان موفقیت (خلاصه کتاب)

امتیاز
۴.۰از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب استثنائی‌ها؛ داستان موفقیت (خلاصه کتاب)

متن اصلی معرفی و خلاصه کتاب «استثنائی‌ها» برگرفته از سایت انگلیسی‌زبان بلینکیست (Blinkist) است. این سایت در زمینه خلاصه‌کردن کتاب‌های غیر داستانی فعالیت می‌کند. فایل صوتی این کتاب نیز با ترجمه و صدای علی بندری در پادکست فارسی بی پلاس (B Plus) در دسترس علاقه‌مندان است. هدف پادکست بی پلاس معرفی کتاب‌ها و ارائه خلاصه آنها به مخاطبانی است که وقت کافی برای خواندن متن اصلی ندارند. طاقچه نیز با همین هدف و البته هدف علاقه‌مند کردن شما به خواندن کل اثر، خلاصه متنی این کتاب را برایتان آماده کرده است. «استثنایی‌ها؛ داستان موفقیت» کتابی نوشته مالکوم گلدول است. در این کتاب با دیدگاهی کاملا متفاوت به موفقیت و فرصت‌هایی که زندگی در اختیار ما قرار می‌گیرد نگاه می‌کنیم. تا به‌حال چند بار سرگذشت انسان‌های موفق را خوانده‌اید که فقط از شانس زیاد موفق شده باشند؟ احتمالا هیچی. ما حتی دوست داریم که فکر کنیم موفقیت این آدم‌ها از استعداد و کار زیاد به‌دست آمده. این همان افسانه انسان خودساخته است و این چکیده به شما نشان می‌دهد که افسانه خودساخته بودن کمبودهای اساسی دارد. شما خواهید دید که فاکتورهای دیده نشده زیاد دیگری هستند که در موفقیت نقش داشته‌اند و بیشتر آن‌ها حتی از کنترل فرد خارج بوده‌اند. استثنایی‌ها، در مورد این صحبت می‌کند که چرا برخی از افراد موفق هستند و برخی نه. در واقع این کتاب به شما می‌گوید که بودن در جای مناسب و در زمان مناسب تاثیر زیادی روی موفقیت شما خواهد داشت. مثال‌هایی که در این کتاب گفته می‌شود دید شما را به موفقیت تغییر می‌دهد.