دانلود و خرید کتاب پیشگویی‌هایی از آخرالزمان علی رضایی

نویسنده:علی رضایی
امتیاز:
۴.۲از ۱۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پیشگویی‌هایی از آخرالزمان

«پیشگویی‌هایی از آخرالزمان» کتابی درباره وقایع آخرزمانی از علی رضایی است. این اثر به دنبال آن است تا با سبکی نو و از زاویه‌ای جدید و نیز با استناد به منابع موثق فریقین (شیعه و سنی)، به پیشگویی‌های امامان معصوم درباره ظهور مهدی موعود (عج)، وقایع این زمان و یاران آخرالزمانی ایشان بپردازد. او در فصل او منظور خود را از پیشگویی بیان کرده است و آن را از توان انسان عادی خارج دانسته است. بعد از ان مسئله پیشگویی های دروغین را مطرح کرده و از فصل دوم کتاب به موضصوع پیشگویی ظهور به عنوان یک خواسته و اراده خداوندی پرداخته است.پیشگویی‌های پیامبر اکرم (ص) درباره ظهور، پیشگویی های معصومین شیعه و سنی درباره این واقعه، زنان و مردان یاور امام زمان در زمان ظهور و واقعه آرماگدون در اخرالزمان از موضوعات مهم مورد بحث در این کتاب‌اند: «باور یهودیان و مسیحیان این است که حضرت مسیح پس از واقعه آرماگدون، از سال ۲۰۰۰ میلادی به بعد ظهور می‌کند. آرماگدون نام جنگی است که در منطقه هرمجدون اتفاق می‌افتد؛ بنابراین، از نظر مسیحیان و یهودیان، واقعه آرماگدون یکی از علائم ظهور مسیح (ع) به شمار می‌آید. از سوی دیگر، در روایات شیعه و اهل‌سنت، چنین آمده است که ظهور حضرت عیسی (ع) با مهدی موعود (عج) هم‌زمان خواهد بود که به آن واقعه «قرقیسا» گفته می‌شود. یهودیان و مسیحیان معتقدند این ماجرا در کتاب‌های آنها آمده است. باور مسیحیان به بازگشت عیسی مسیح (ع) در کتاب‌هایی همچون رساله اول و دوم «پولس» به «تسالونیکیان» آمده است. مسیحیان بر این باورند که پایان جهان نزدیک است و ما اکنون در دوران آخرالزمان زندگی می‌کنیم، آنها به آرماگدون باور دارند که مقدمه ظهور مسیح است و از این رو، معتقد هستند باید برای زمینه‌سازی ظهور مسیح (ع) کاری انجام داد.»