کتاب راز نگین سرخ
خواندن نظراتمعرفی کتاب راز نگین سرخ
«راز نگین سرخ» اثر حمید حسام؛ خاطرات بسیار خواندنی سردار سرلشکر شهید حاج حسین همدانی را از روزهای سخت هشت سال جنگ تحمیلی با محوریت شهید حاج محمود شهبازی روایت می کند.
حمید حسام، نویسنده توانای ادبیات داستانی دفاع مقدس، با دقت، ظرافت و خلاقیتهای ادبیاش توانسته است خاطرات شهید حسین همدانی و جمعی از همرزمان سردار شهید محمود شهبازی را دربارهٔ سیرهٔ زندگانی این بزرگوار، در قالب یک اثر مستند داستانی به رشتهٔ تحریر درآورد.
حوادث این داستان گوشهای از فراز و نشیبهای دفاع مقدس از آغازین روز جنگ تا هنگام آزادی خرمشهر است، لذا همه حوادث واقعیاند؛ که نقش آفرینانش سرداران شهید لشکر سلحشور انصار الحسین استان همدان و مؤسسین لشکر ۲۷ محمّد رسولالله (ص) بودهاند.
فوق العاده بود نثر فوق العاده ساده و جوری که انگار با رزمندگان توی دشت بودی،زیر توپ دشمن و با تشنگی به یاد روز عاشورا بودی!!! درمورد شهید شهبازی هم میتونم بگم که افسوس که دیر شناختمت😭
از اینکه این قهرمانها اینطور بین ما ناشناس هستند خیلی گریه کردم، کسانیکه واقعا زمینی نبودند. در مورد وجه ادبی کتاب هم باید بگم متفاوت ترین و بهترین نوع روایت کتاب دفاع مقدس بود. اینکه سرگذشت زندگی شهید در قالب یک
به تازگی نسخه چاپی را خواندم. سردار همدانی را قبلا با خاطرات جنگش میشناختم و کتاب خداحافظ سالاررا هم اخیرا خوانده بودم. این هم به لطف سردار و نویسنده اش خواندم. اولش ارتباط برقرار کردن با سبک داستانی کتاب ،
کتابی که شدیدا شما رو تحت تاثیر قرار خواهد داد ، حتما کتاب های خداحافظ سالار و ساعت شانزده به وقت حلب و پیغام ماهی ها رو هم در کنار این کتاب مطالعه کنید . سردار تکرار نشدنی سپاه اسلام
فوق العاده ای از آقای حسام این کتاب قبل از شهادت شهید همدانی نوشته شده
عالی بود
بخونید با خداحافظ سالار
ارزشمندترین کتاب زندگیم ... چیزی در وصف خوب بودنش نمیشه گفت وقتی میخونیش و با حال عجیب شهید شهبازی همراه میشی انگار تو این دنیا نیستی و با قلم روان حمیدحسام عالی تر شده شدیدا پیشنهاد میکنم
فوق العاده تاثیر گذار ..
بی نظیر بود بی نظیر