معرفی و دانلود کتاب خواب مترسک؛ هاپول و گرگ و گله (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خواب مترسک؛ هاپول و گرگ و گله (جلد اول)
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب خواب مترسک؛ هاپول و گرگ و گله (جلد اول)

۴.۶(از ۷ امتیاز)
افسانه شعبان‌نژاد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خواب مترسک؛ هاپول و گرگ و گله (جلد اول)

خواب مترسک؛ هاپول و گرگ و گله (جلد اول)، مجموعه قصه هایی منظوم برای کودکان نوشته خانم افسانه شعبان‌نژاد، شاعر و نویسنده کودک و نوجوان است. شعبان‌نژاد فعالیت خود را در حوزه ادبیات کودک و نوجوان از سال ۱۳۶۰ با یکی از نشریات امور تربیتی تهران آغاز کرد و مدتی به عنوان سردبیر برنامه خردسالان در رادیو مشغول به کار بود. سردبیری مجلات رشد نوآموز و رشد دانش‌آموز و عضویت در شورای شعر کیهان بچه‌ها از مسئولیت‌های قبلی خانم شعبان‌نژاد بوده‌است. از او تاکنون بیش از ۴۰۰ کتاب در حوزه شعر و ادبیات داستانی کودکان و نوجوانان منتشر شده‌است. شعبان‌نژاد در سال ۲۰۱۰ کاندیدای دریافت جایزه آسترید لیندگرن، معتبرترین جایزه ادبی جهان در بخش کودک و نوجوان شد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خواب مترسک؛ هاپول و گرگ و گله (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خواب مترسک؛ هاپول و گرگ و گله (جلد اول)
موضوع:شعر کودک و نوجوان
نویسنده:افسانه شعبان‌نژاد
انتشارات:انتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۴/۰۸/۱۶
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۲.۵۸ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۲۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۶۵۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قصه‌ی منظوم برای کودکان، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

دایه مکفی
۱۳۹۹/۰۴/۲۲

عالی👌🏽 کاملا ذهن و خیال کودک رو درگیر میکنه.