معرفی و دانلود کتاب جغرافیای طالقان؛ بررسی جغرافیای طبیعی، تاریخی، انسانی، اقتصادی، گردشگری pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جغرافیای طالقان؛ بررسی جغرافیای طبیعی، تاریخی، انسانی، اقتصادی، گردشگریsubscriptionAvailable

کتاب جغرافیای طالقان؛ بررسی جغرافیای طبیعی، تاریخی، انسانی، اقتصادی، گردشگری

۳.۰(از ۳ امتیاز)
مهناز حدادی
انتشارات:
فرهنگ و دانش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جغرافیای طالقان؛ بررسی جغرافیای طبیعی، تاریخی، انسانی، اقتصادی، گردشگری

مهناز حدادی در کتاب «جغرافیای طالقان» به بررسی جغرافیای طبیعی، تاریخی، انسانی، اقتصادی، گردشگری شهر طالقان، از شهرهای استان البرز ایران می‌پردازد.

شهر طالقان به دلیل قرار گرفتن در رشته کوه‌های البرز میانی دارای آب و هوای کوهستانی و ییلاقی است به همین دلیل جمعیت فصلی دارد و در تابستان جمعیت آن به بیش از ۱۲ هزار نفر می‌رسد. جمعیت ثابت شهر طالقان حدود ۵۰۰۰ نفر است.

طالقانی‌ها تات هستند و به زبان تاتی از زبان‌های ایرانی شمال غربی سخن می‌گویند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جغرافیای طالقان؛ بررسی جغرافیای طبیعی، تاریخی، انسانی، اقتصادی، گردشگری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جغرافیای طالقان؛ بررسی جغرافیای طبیعی، تاریخی، انسانی، اقتصادی، گردشگری
موضوع:جامعه‌شناسی، مردم شناسی، ایران
تعداد صفحه‌ها:۳۳۷ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

ندا کیا
۱۴۰۴/۰۶/۳۰

برای من که اصالت طالقانی دارم ،جذاب بود . خودمو تو مسیرها و تجربیات زیستیم دیدم . نگاه دیگر و جدیدی بود

متین مهرانی
۱۴۰۵/۰۱/۰۷

در این موضوع بهترین کتابیه که بعد از کلی جست و جو بهش برخوردم. نقشه های راهگشایی داره و متن دقیق و تر و تمیز.

مجتبی قدسی
۱۴۰۳/۱۲/۰۳