کتاب شازده کوچولو؛ متن دو زبانه
معرفی کتاب شازده کوچولو؛ متن دو زبانه
این اثر متن دوزبانه «شازده کوچولو» مشهورترین اثر آنتوان دوسنت اگزوپری، نویسنده فرانسوی است. در این داستان شیرین و نمادین، نویسنده به شیوهای فراواقعی به بیان فلسفهی خود از دوستداشتن، عشق و هستی میپردازد.
طی این داستان «اگزوپری» از دیدگاه یک کودک - که از سیارکی به نام ب۶۱۲ آمده است - پرسشگر مسائل بسیاری از آدمها و کارهایشان است؛ مسائل اساسی و مهمی که جای خالی آن در جوامع امروزی مایهی هلاک، دوری و برخورد ماشینی انسانها با یکدیگر شده است. در واقع پرسشهایی که شازده کوچولو مطرح میکند باعث میشود کودکان مخاطب او، خود را در موقعیتی مشابه موقعیت او قرار داده و خودناآگاه وارد گفتگو و بحثی فلسفی شوند.
از طرفی دیگر، پاسخهایی که شازده کوچولو دریافت میکند نیز جوابهایی است که بزرگسالان یا «آدم بزرگها» پیش روی او مینهند.
شیوهای که «اگزوپری» در بیان پیام خود به کار میبرد، روش تربیت و تعلیم از راه غیرمستقیم است، که از دیدگاه روانشناسان، برترین روش برای تأثیر و دریافت نتیجه مطلوب است.
شازده کوچولو پرسید: کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره .
این قدر همه متن این کتاب رو تو فضای مجازی میذارن یه کم حس خوبی واسه خوندنش نداشتم ولی وقتی خوندمش اصلا باور نمیکردم که کتاب به این خوبی باشه واقعا توصیه میکنم بخونین
کتابی فوق العاده احساسی و زیبا در عین حال بسیار آموزنده که برای همه سنین مناسبه
یکی از بهترین ها 👌❤
من عاشقه شازده کوچولو ام یکی از کتاباشو دارم ۱۱۲ صفحه ست شاید ۱۰ بارخوندمش😁
وفاداری🌻😌
همه باید این کتابو بخونن بی شک ، محشره واقعا . من حس خیلی خوبی میگیرم هروقت میخونمش بارها خوندم . خوندش شاید ۲ ساعت هم طول نکشه اما یه عمر تو ذهنتون میمونه
من این کتاب رو 5یا6سال پیش خوندمش خیلی کتاب عالی هست👌👌
این کتابو من ۲۳ درصد ش رو خوندم عالی بود
با اینکه این کتاب رو کامل نخوندم، ولی با یک نگاه متوجه شدم این کتاب پر از احساسات زیباست که درس های زیادی به همهٔ ما میده.