دانلود و خرید کتاب راهبری شرکتی و اخلاق کسب و کار (جلد اول) ذبیح‌الله رضایی
تصویر جلد کتاب راهبری شرکتی و اخلاق کسب و کار (جلد اول)

کتاب راهبری شرکتی و اخلاق کسب و کار (جلد اول)

معرفی کتاب راهبری شرکتی و اخلاق کسب و کار (جلد اول)

این کتاب ترجمه‌ای است از کتابی با همین عنوان (راهبری شرکتی و اخلاق) که توسط پروفسور ذبیح الله رضایی استاد تمام دانشگاه ممفیس آمریکا به رشته تحریر درآمده است. در این کتاب که در ۱۵ فصل ارائه شده است، مطالبی مهم و آموزنده در خصوص راهبری شرکتی و اخلاق کسب و کار بیان شده است. فصل اول کتاب به معرفی سیستم بازار و کسب‌ و‌ کار آزاد و در ادامه به لزوم وجود نظام راهبری شرکتی مناسب و رعایت اخلاق کسب و کار در محیط تجاری می‌پردازد. در فصل دوم، مفهوم راهبری شرکتی شامل تعریف، ساختار و برخی ویژگی‌های با اهمیت آن مورد بحث و تحلیل قرار می‌گیرد. در فصل سوم، مقدمه‌ای بر اخلاق کسب‌ و‌ کار ارائه می‌شود. تئوری‌های اخلاقی از جمله مطالب قابل توجه این فصل می‌باشد. فصل چهارم به نقش و مسئولیت‌های هیأت مدیره در شرکت و جایگاه آن در راهبری شرکتی اختصاص دارد. فصل پنجم در رابطه با نقش و مسئولیت کمیته‌های هیأت مدیره و اهمیت کارکرد آنها در نظام راهبری شرکتی است. در فصل ششم، نقش و مسئولیت‌های مدیریت اجرایی مورد بررسی قرار می‌گیرد. فصل هشتم به مسئولیت و نقش حسابرسان داخلی در شرکت‌ها و در نظام راهبری می‌پردازد و بالاخره در فصل نهم، نقش‌ها و مسئولیت‌های حسابرسان مستقل در بهبود راهبری شرکت‌ها و در نهایت افزایش ارزش آنها مورد بحث قرار می‌گیرد.
امیر
۱۴۰۰/۰۹/۲۶

طاقچه‌جانم؛ پی‌دی‌اف رو هشتاد درصدم تخفیف بزنی کسی نمی‌خره مگر اینکه مجبور باشه. پس لطف کن نسخه طاقچه‌ایش رو عرضه کن. :))

۱۴۰۱/۰۶/۳۱

من نسخه چاپی بخواهم ارسال دارید