کتاب عمان سامانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب عمان سامانی
میرزا نورالله عمان سامانی ملقب به «تاج الشعراء» و متخلص به «عمان» از شعرای پرآوازهٔ آیینی در نیمهٔ دوم سدهٔ ۱۳ و اوایل سدهٔ ۱۴ هجری است که به سال ۱۲۵۸ ه.ق در سامان به دنیا آمد و به سال ۱۳۲۲ ه. قمری در سن ۶۴ سالگی در زادگاهش درگذشت.
نیاکان او همه از دریسرایان، پارسیگویان و آذریسرایان عصر خود بودهاند. پدرش میرزا عبدالله متخلص به «ذره» مؤلف «جامعالانساب» و جدش میرزا عبدالواهاب سامانی متخلص به «قطره» و عمویش میرزا لطفالله متخلص به «دریا» همگی از شاعران عهد ناصری بودهاند. میرزا نورالله همانند بسیاری از نیاکان خود در سلک تصوّف و عرفان بوده و در زمره ارادتمندان سعادتعلیشاه اصفهانی و جانشین وی ملا سلطان محمّد گنابادی (سلطانعلیشاه) از قطبهای سلسله صوفیّه نعمتاللهی بود.
اشعار این شاعر در طاقچه برگرفته از وبگاه گنجور است.
گفتوگوی اختصاصی با مجتبی شکوری
مجتبی شکوری
سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)دعای ابوحمزه ثمالیمهدی سماواتی
دعای سحر (سید قاسم موسوی قهار)سید قاسم موسوی قهار
دعای سحرعباس صالحی
دعای افتتاحشیخ حسین الاکرف
دعای مجیرمهدی سماواتی
متن کامل قرآن کریمناصر مکارم شیرازی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها حرف میزنندمرضیه صادقی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها میخندندمرضیه صادقی
رایگان
شاید اولین بار که اشعار رو میخونیم یه مقدار نامفهوم باشه اما کم کم متوجه منظور شاعر میشیم. بعد متوجه میشیم چقدر این اشعار زیباست.
پیشنهاد میکنم خصوصا در ایام محرم، بجای روضه های دوزاری، این کتابرو بخونید
این اشعار رو بخونید. بسیار زیباست.
ممنون که رایگان کردید
درود به همگی من شخصا عاشق شعر هستم چون از هر کلمه. انسان میتونه بفهمه که شاعر چه چیزهای در ذهن خود داشته و چه شخصیتی داشته فرقی نداره از چه دوره ای هست کسانی که زندگی و خودشون رودوست
حسام الدین سراج اشعار سامان رو به اسم وداع خوندن خیلی خوب و دلنشین توصیه میکنم گوش بدین جذابیت این کتاب بیشترمیشه
من اولین بار با صدای استاد سراج در آلبوم وداع با این اشعار آشنا شدم به نظرم فوق العاده است و در شان امام سروده شده
درکل خواندن شعر خوب مذهبی یک جورخواص
بسیار عالی واقعا اشعار قابل لمس
اشعار کتاب از لحاظ قدرت شعری خیلی قوی نیست اما بسیار مفهومی و روح افزاست قطعا دوستان را به خواندن این کتاب توصیه میکنم