کتاب مدیریت استراتژیک پیشرفته (کارشناسی ارشد مدیریت)
نویسنده:رضا رسولی، علی صالحی
انتشارات:انتشارات دانشگاه پیام نور
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب مدیریت استراتژیک پیشرفته (کارشناسی ارشد مدیریت)
«مدیریت استراتژیک پیشرفته» به قلم رضا رسولی و علی صالحی برای تدریس در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاه پیام نور تهیه و تدوین شده است.
مدیریت استراتژیک با تکیه بر ذهنیتی پویا، آیندهنگر، جامعنگر و اقتضایی راهحل بسیاری از مسائل سازمانهای امروزی است. پایههای مدیریت استراتژیک بر اساس میزان درکی است که مدیران از شرکتهای رقیب، بازارها، قیمتها، عرضهکنندگان مواد اولیه، توزیعکنندگان، دولتها، بستانکاران، سهامداران و مشتریانی که در سراسر دنیا وجود دارند قرار دارد و این عوامل تعیینکنندگان موفقیت تجاری در دنیای امروز است. پس یکی از مهمترین ابزارهایی که سازمانها برای حصول موفقیت در آینده میتوانند از آن بهره گیرند «مدیریت استراتژیک» خواهد بود.
کتاب حاضر با رویکردی جامع و ارائه مدلهای مختلف برای دانشجویان رشته مدیریت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور به رشته تحریر در آمده است. جامعیت این کتاب از نظر پرداختن کامل به مبانی نظری، ابزارها و تئوریها و نیز ارائه راهکارهای علمی و عملی برای بهکارگیری این سیستم مدیریتی در سازمانها و شرکتها است. در نگارش کتاب سعی شده است تا مباحث با جملاتی روان مطرح شده و در پایان فصل نیز با ارائه سؤالهایی، خوانندگان به تفکر و بحث بیشتر بپردازند.
مدیریت منابع انسانی پیشرفته
رضا رسولی
بودجه ریزی در بخش دولتیاسکندر شیرازی
مدیریت رفتار سازمانی پیشرفتهمحمد مهدی پرهیزگار
روش شناسی تحقیق پیشرفته در مدیریت با رویکرد کاربردی (کارشناسی ارشد مدیریت)محمد مهدی پرهیزگار
مدیریت منابع انسانی در سازمانهای دولتی (کارشناسی ارشد مدیریت دولتی)حسن درویش
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
قیمت کتاب ها از خود کتاب گرون تر چه خبرتونه چه خبرتونه
بهتر بود یه جوری باشه که سرچ داشته باشه. امکان رفتن به صفحه ایکس ممکن باشه
اشتباهات تایپی، غلط های املایی، غلط های نگارشی و .... متاسفانه در مورد محتوا نمیشه نظری داد چون تراوش ذهن خود نویسندگان نیست و تقریبا هر پاراگرافش ارجاع به یک نویسنده دیگر هست؟
سپاسگزار کتاب دانشگاهیم بود و خیلی خوب بود ک فقط با طاقچه پیداش کردم ...ممنونم
دارای بار اطلاعاتی نسبتا بالا و ارزشمند برای مطالعه. کتاب به شدت نیاز به بازبینی و ویراستاری دارد و اشکالات املایی فراوان دیده میشود. مثال های توضیح دهنده مفاهیم کم هستند و به صورت گذرا فقط مطالب در حد آشنایی مرور
من فایل این کتابو میخوام ولی اصلا نمیشه دانلودش کرد کسی میتونه کمکم کنه؟؟ پشتیبانی سایت افتضاح