معرفی و دانلود کتاب راه‌های تکمیل نماز + خلاصه رایگان

انتشارات:
ستاد اقامه نماز

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راه‌های تکمیل نماز

نماز کامل چه نمازی است؟ برای این که نمازی خاضعانه و با حضور قلب و به دور از هرگونه دل و ذهن مشغولی دنیوی و مادی بخوانیم چه باید بکنیم؟ یا به زبانی دیگر، چه کنیم تا نماز برای ما مهم باشد؟ «راه‌های تکمیل نماز» نوشتهمحمد ابراهیم کفیل به آسیب‌شناسی نماز، این نیایش الهی پرداخته است. او در این اثر دو مشکل اساسی سستی در کمال و اقامه نماز را بررسی کرده‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راه‌های تکمیل نماز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراه‌های تکمیل نماز
موضوعکلیات اسلام، اخلاق اسلامی
نویسندهمحمد ابراهیم کفیل
انتشاراتستاد اقامه نماز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۱/۰۶
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۰/۱۱/۱۷

سلام عزیزان این کتاب انگیزه انسان را برای اقامه یک نمازکامل افزایش می دهد. توصیه میکنم حتما مطالعه کنید. التماس دعا 🙏 ضمناازعوامل طاقچه خیلی ممنونم وتقاضا می کنم کتاب پروازدرملکوت امام خمینی رحمه الله علیه راهم درطاقچه بگذارند. باتشکروسپاس فراوان اجرکم عندالله

تسنيم

۱۴۰۱/۱۱/۰۲

در کل خوب است

z.s.j
۱۴۰۲/۰۱/۲۱

روزایی که با استاد کلاس داشتیم، واقعا قدرشون رو نمی‌دونستم استاد فوق العاده بودن الان واقعا گاهی از لحاظ روحی نیاز به یه عالم عامل دارم تا نصیحتم کنه کتابشونه قسمتیش رو برامون گفتن اما بنظرم از دستش ندید

بریده‌هایی از کتاب

علی خسروی زاده
امام سجّاد (ع) می‌فرماید: وَحَقُّ الصَّلَاةِ أَنْ تَعْلَمَ أَنَّهَا وِفَادَةٌ إِلَی اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ وَأَنَّکَ فِیهَا قَائِمٌ بَیْنَ یَدَیِ اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ فَإِذَا عَلِمْتَ ذَلِکَ قُمْتَ مَقَامَ الذَّلِیلِ الْحَقِیرِ الرَّاغِبِ الرَّاهِبِ الرَّاجِی الْخَائِفِ الْمُسْتَکِینِ الْمُتَضَرِّعِ الْمُعَظِّمِ لِمَنْ کَانَ بَیْنَ یَدَیْهِ بِالسُّکُونِ وَالْوَقَارِ وَتُقْبِلَ عَلَیْهَا بِقَلْبِکَ وَتُقِیمَهَا بِحُدُودِهَا وَحُقُوقِهَا؛ و حق نماز این است که بدانی نماز کوچ کردن به سوی خدای عز و جل است، تو در آن حال در برابر خدای عز و جل ایستاده‌ای، چون این معنا و موقعیت را دانستی، در موضع بنده‌ای می‌ایستی که خوار و بی‌مقدار و زار و هراسان و امیدوار و ترسان و خاضع و متضرع است، و کسی را که در برابر او ایستاده است، با سکون و وقار خود بزرگ می‌دارد. در این حال از صمیم قلب به نماز رو می‌آوری، و آن را با حدود و حقوق به پا می‌داری.
Edoardo
شیعیان ما را در سه جا امتحان کنید. یکی از آنها وقت‌های نماز است که چگونه بر انجام نماز اهتمام می‌کنند
Edoardo
در میزان (و ترازوی اعمال در قیامت) چیزی سنگین‌تر از صلوات بر محمد و آل محمد نیست،
Edoardo
هر مسلمانی که سورهٔ حمد را بخواند، به اندازه‌ای پاداش می‌گیرد که گویی دو سوم قرآن را تلاوت نموده است
sara
برای حضور قلب، به معانی نماز توجه‌کنید، یعنی الفاظ را به قصد و با ارادهٔ جدی بگویید؛ نه اینکه یک بار عربی را بخوانید و در ذهن ترجمه را هم مرور کنید! (یکی از بزرگان به کسی که گفته بود در نماز به معانی آن فکر می‌کنم، فرموده بودند: پس کی نماز می‌خوانی!)