معرفی و دانلود کتاب پنجره فولاد؛ گوشه‌هایی از حیات نورانی امام هشتم حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پنجره فولاد؛ گوشه‌هایی از حیات نورانی امام هشتم حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام

۲.۰(از ۵ امتیاز)
امیر صادقی گیوی
انتشارات:
میراث اهل قلم

معرفی کتاب پنجره فولاد؛ گوشه‌هایی از حیات نورانی امام هشتم حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام

امیر صادقی در کتاب «پنجره فولاد» گوشه‌هایی از حیات نورانی امام هشتم شیعیان، امام علی بن موسی الرضا (ع) را روایت کرده‌ است. نویسنده در این اثر کوشیده تا زندگی و زمانه امام غریب و عزیمتش از مدینه به مرو را در کنار روایاتی از آن حضرت بازگو کند. «پشتم را بمال وارد حمام شد. امام رضا (ع) را نمی‌شناخت، فکر کرد دلاک است؛ دستور داد: «پشتم را مالش بده». آقا بی هیچ اکراهی، قبول کرد و شروع کرد پشت مرد را مشت و مال دادن. حمام شلوغ می‌شد و مردمی که از کنارشان می‌گذشتند، با تعجب نگاه می‌کردند. برخی هم با اشاره و چشم و ابرو، سعی می‌کردند تا آن شخص را آگاه کنند. بعد از مدتی بالأخره فهمید و بسیار خجالت‌زده و ناراحت شد. عذرخواهی کرد و پوزش خواست، ولی امام (ع) با رضایت مشت و مالش را ادامه داد تا تمام شد. اطعام و مهمانی برای ازدواج، از سنت رسول خداست.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پنجره فولاد؛ گوشه‌هایی از حیات نورانی امام هشتم حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپنجره فولاد؛ گوشه‌هایی از حیات نورانی امام هشتم حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام
موضوعتاریخ اسلام، زندگی‌نامه

omid.z
۱۳۹۷/۰۵/۲۷

😄

بریده‌هایی از کتاب

دوست هرکس عقل او، و دشمنش جهل اوست.
چڪاوڪ [deranggah@]
دوست هرکس عقل او، و دشمنش جهل اوست.
S
مؤمن، مؤمن واقعی نیست، مگر آن که سه خصلت در او باشد: سنتی از پروردگارش و سنتی از پیامبرش و سنتی از امامش. سنت پروردگارش، پوشاندن راز خود است؛ سنت پیغمبرش، مدارا و نرم رفتاری با مردم است و سنت امامش، صبر کردن در زمان تنگ‌دستی و پریشان‌حالی است.
فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست‌آویز
«نجمه خاتون» را بعد از تولد امام رضا (ع)، «طاهره» می‌خواندند
«جدم در برابر آزار ابوجهل به همه اطمینان داد که اگر ابوجهل یک مو از سر من کم کرد، بدانید من پیامبر نیستم و من هم می‌گویم اگر هارون یک مو از سر من کم کرد، مطمئن باشید من امام نیستم.»
مسلمان اگر شاد یا خشمگین شود از «مسیر حق» منحرف نمی‌شود و اگر بر دشمن مسلط شود بیش‌تر از حقش مطالبه نمی‌کند.
نعمت حقیقی و واقعی، محبت و ولایت ما اهل بیت رسول الله است که خدا در روز محشر پس از سؤال پیرامون یکتاپرستی و پیامبری رسول خدا (ص)، از ولایت ما ائمه نیز خواهد پرسید
«سکوت» دری از درهای حکمت است.
انتظار، باید‌ها و نباید‌هاتصویر جلد کتاب انتظار، باید‌ها و نباید‌ها
ابراهیم شفیعی سروستانی
کتاب تنهایی (دفتر اول)تصویر جلد کتاب کتاب تنهایی (دفتر اول)
محمدرضا زائری
کتاب تنهایی (دفتر سوم)تصویر جلد کتاب کتاب تنهایی (دفتر سوم)
محمدرضا زائری
کتاب تنهایی (دفتر دوم)تصویر جلد کتاب کتاب تنهایی (دفتر دوم)
محمدرضا زائری
سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریهتصویر جلد کتاب سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریه
محمدرضا انصاری
سخنان حکیمانه و نصیحت‌های پدرانهتصویر جلد کتاب سخنان حکیمانه و نصیحت‌های پدرانه
عبدالکریم حق‌شناس
۱۸ ساله (۱۸ روایت از عرفات فاطمه سلام الله علیها تا مطاف فاطمیه‌‫)تصویر جلد کتاب ۱۸ ساله (۱۸ روایت از عرفات فاطمه سلام الله علیها تا مطاف فاطمیه‌‫)
حمید سبحانی‌صدر
نماز شبتصویر جلد کتاب نماز شب
عباس رحیمی
ماه‌ترینتصویر جلد کتاب ماه‌ترین
باقر شریف القرشی
سیره آفتابتصویر جلد کتاب سیره آفتاب
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
شب چهلم، زندگینامه شهید زنده غلامرضا عالیتصویر جلد کتاب شب چهلم، زندگینامه شهید زنده غلامرضا عالی
گروه نویسندگان
از حسین (ع) تا مهدی (عج)تصویر جلد کتاب از حسین (ع) تا مهدی (عج)
گروه پژوهشی مؤسسه فرهنگی موعود
حکمت‌های مهدوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف (راه زندگی ۱۵)تصویر جلد کتاب حکمت‌های مهدوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف (راه زندگی ۱۵)
جواد محدثی
دعوا سر اولویت استتصویر جلد کتاب دعوا سر اولویت است
سیدعلی‌اصغر علوی
چای روضه دمتصویر جلد کتاب چای روضه دم
سیدعلی اصغر علوی
سیره‌ی حکومتی امام مهدی (عج)تصویر جلد کتاب سیره‌ی حکومتی امام مهدی (عج)
محمد محمدی‌ ری‌شهری
داستان هایی از امام زمان (عج)تصویر جلد کتاب داستان هایی از امام زمان (عج)
حسن ارشاد