معرفی و دانلود کتاب سفرنامه‌ی ایران و قفقاز و ترکستان + خلاصه رایگان
٪۳۰

کتاب سفرنامه‌ی ایران و قفقاز و ترکستان

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب سفرنامه‌ی ایران و قفقاز و ترکستان

سفرنامه‌هایی که سیاحان و سفیران خارجی غربی و شرقی در طول تاریخ و در دوران سفر خود به ایران نوشته‌اند یکی از منابع بسیارغنی برای مطالعات ایران‌شناسانه است. این سفرنامه‌ها بیش از هر منبع دیگری می‌توانند بازتاب‌دهنده منش، روش، جامعه و فرهنگ ایرانیان و به همان اندازه نشان‌گر نگاه خارجی‌ها و نظر آنها درباره فرهنگ، هنر و جامعه عام و خاص ایرانی باشند. یاسوُماسا فوُکوُشیما امیرلشکر ژاپنی، که در کشور خود به تجلیل و احترام با عنوان فوُکوُشیما شوگوُن یا سردار فوُکوُشیما شناخته می‌شود در سال ۱۸۸۰ با هیاتی سیاسی- اقتصادی به ایران و عثمانی سفر کرد. او حین سفر یادداشت‌هایی می‌نوشت و به طور مرتب به صورت گزارش به ستاد لشکر ژاپن می‌فرستاد. ورود او به ایران درست پنج روز بعد از کشته شدن ناصرالدین‌شاه در سال ۱۳۱۴ ه.ق/۱۸۹۶م بود. او در این میان یک بار هم به قفقاز و ترکستان رفت ودوباره به ایران بازگشت و حدودا ۱۳۰ روز را در ایران گذراند و در هر دو سفرش به تهران نزد مظفرالدین شاه بار یافت و با میرزا علی‌اصغر خان صدراعظم هم ملاقات و گفت‌وگو کرد. این کتاب شرح سفرهای فوکوشیما به ایران و ترکستان و قفقاز است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفرنامه‌ی ایران و قفقاز و ترکستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسفرنامه‌ی ایران و قفقاز و ترکستان
موضوعتاریخ معاصر ایران، تاریخ جهان، سفرنامه
نویسندهیاسوماسا فوکوشیما
مترجمهاشم رجب زاده
انتشاراتانتشارات دفتر پژوهش‌های فرهنگی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۷/۰۷
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد سوم)تصویر جلد کتاب مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد سوم)
مسعود کوهستانی‌نژاد
مشروطیت ایران و رمان فارسی (جلد دوم)تصویر جلد کتاب مشروطیت ایران و رمان فارسی (جلد دوم)
یک گام تا خداتصویر جلد کتاب یک گام تا خدا
حبیب الله فرحزاد
ما فاتحان قلعه های فخر تاریخیمتصویر جلد کتاب ما فاتحان قلعه های فخر تاریخیم
عزت‌الله فولادوند درودی
مشروطیت ایران و رمان فارسی (جلد چهارم)تصویر جلد کتاب مشروطیت ایران و رمان فارسی (جلد چهارم)
مسعود کوهستانی‌نژاد
مشروطیت ایران و رمان فارسی (جلد سوم)تصویر جلد کتاب مشروطیت ایران و رمان فارسی (جلد سوم)
مسعود کوهستانی‌نژاد
مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد دوم)تصویر جلد کتاب مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد دوم)
جراحی ـ روده باریک ـ پارت دومتصویر جلد کتاب صوتی جراحی ـ روده باریک ـ پارت دوم
عادل زینال پور
مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد چهارم)تصویر جلد کتاب مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد چهارم)
سلامت ماهیانتصویر جلد کتاب سلامت ماهیان
ادوارد جی. برن سون
م‍وج‌ س‍وم‌ دم‍وک‍راس‍ی‌ در پ‍ای‍ان‌ س‍ده‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌تصویر جلد کتاب م‍وج‌ س‍وم‌ دم‍وک‍راس‍ی‌ در پ‍ای‍ان‌ س‍ده‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌
ساموئل هانتینگتون
تلاش برای حفظ اقتصاد اتحاد جماهیر شورویتصویر جلد کتاب تلاش برای حفظ اقتصاد اتحاد جماهیر شوروی
کریس میلر
قصه هایی برای ۱ ساله هاتصویر جلد کتاب قصه هایی برای ۱ ساله ها
جان استیمسون
مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد اول)تصویر جلد کتاب مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد اول)
تذکره اربیل؛ وقایع نامه آربلاتصویر جلد کتاب تذکره اربیل؛ وقایع نامه آربلا
محمود فاضلی بیرجندی