معرفی و دانلود کتاب خورشاه pdf + خلاصه رایگان

۵.۰(از ۱ امتیاز)
زهرا فرجی

۲۵٪

معرفی کتاب خورشاه

کتاب خورشاه نوشته زهرا فرجی است. نشر متخصصان این کتاب منتشر کرده است. این اثر داستانی تمثیلی درباره‌ی پادشاهی ثروتمند روایت می‌کند که دارایی‌ها و تاج درخشانش حسادت اطرافیان و بدخواهان را برانگیخته است. ماجرای توطئه برای از میان برداشتن این حاکم و وسیله‌ی شگفت‌انگیزی که او از آن برای گره‌گشایی استفاده می‌کند، هسته اصلی این قصه را شکل داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خورشاه

کتاب خورشاه نوشته‌ی زهرا فرجی، داستانی با درون‌مایه‌ی حسادت، وفاداری و رویارویی با بدخواهان است. این اثر با معرفی حاکمی آغاز می‌شود که ثروت فراوان، سپاهی بی‌پایان و تاجی برگرفته از نور خورشید دارد؛ همین شکوه بی‌پایان سبب رشک و کینه‌توزی اطرافیانش شده و آن‌ها را به‌سمت توطئه‌چینی سوق می‌دهد. نویسنده در فضایی کهن و تمثیلی، پیامدهای حرص و کینه را به تصویر می‌کشد و نشان می‌دهد که چگونه آگاهی و وفاداری می‌توانند حیله‌های خطرناک را بی‌اثر کنند.

کتاب خورشاه اثر زهرا فرجی باتکیه‌بر فضایی افسانه‌ای و شخصیت‌هایی نمادین مانند خادم وفادار و درباریان کینه‌توز، مفهوم تدبیر در برابر مکر را بازنمایی کرده است. حضور اشیای شگفت‌انگیز و کشمکش پنهان میان خدمتکاران و صاحب‌منصبان، حال‌وهوایی تمثیلی به این داستان بخشیده است. این اثر خواننده را به سفری کوتاه در قصرهای قدیمی می‌برد و اهمیت قدردانی از یاران راستین و پرهیز از حسد را بازگو می‌کند.

خلاصه داستان خورشاه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان خورشاه با فرمانروایی پادشاهی به نام خورشاه آغاز می‌شود که صاحب ثروت‌های بی‌شمار، انبارهای زر و لشکری بسیار بزرگ است. اطرافیان خورشاه به‌دلیل تاج درخشان و دارایی‌های فراوانش به او حسادت می‌ورزند و سرانجام تصمیم می‌گیرند با آغشته‌کردن دستمال شخصی‌اش به زهر، او را از میان بردارند. در این میان، خادمی وفادار به نام بی‌دل از ماجرا باخبر می‌شود و تلاش می‌کند خطری متوجه حاکم نگردد، اما خورشاه با راز شگفت‌انگیز آن دستمال و مقاومت عجیبش در برابر آتش، نقشه‌ی دشمنان را باطل می‌کند.

چرا باید کتاب خورشاه را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب خورشاه را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مفهوم حسادت و پیامدهای منفی آن را در بستری تمثیلی و داستانی نشان می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب اهمیت هوشیاری و ارزش یاران باوفا را بهتر درک می‌کند.
  • این کتاب به خواننده کمک می‌کند با بازنمایی کهن‌الگوهای وفاداری و تدبیر در داستان‌های فارسی آشنا شود.
  • اثر حاضر قصه را با پندهای اخلاقی درباره‌ی تدبیر و فرجام حسادت همراه می‌سازد.

خواندن کتاب خورشاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب خورشاه به این افراد پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به داستان‌های کهن و افسانه‌های تمثیلی.
  • کسانی که به داستان‌هایی با پیام‌های اخلاقی نظیر نکوهش حسد و پاداش وفاداری علاقه دارند.
  • افرادی که به مطالعه‌ی حکایت‌های مرتبط با تدبیر شاهان و روابط درباری علاقه‌مندند.
  • خوانندگانی که از خواندن ماجراهای توطئه‌آمیز و گره‌گشایی‌های معماگونه لذت می‌برند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خورشاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابخورشاه