کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته
چطور در ۱۸ روز خواستههایتان را خلق کنید؟
معرفی کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته
کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته (چطور در ۱۸ روز خواستههایتان را خلق کنید؟) نوشته علی اسدی، برنامهای برای توجه به خواستهها در سه دورهی زمانی پیشنهاد میکند. نویسنده باور، تصور ذهنی و احساس سزاواری را محور رسیدن به هدف میداند و میان تمرکز بر خواسته و رهاکردن فکر رسیدن به خواسته تفاوت میگذارد. نکتهی اصلی این برنامه، جابهجایی میان سه روز توجه، شش روز رهاکردن و نه روز زندگیکردن با تصور داشتن خواسته است. نشر سنجاق این کتاب را منتشر کرده است. توضیحات عددشناختی و مثالهای تمرینی، بخشهای دیگر متن را تشکیل میدهند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته
کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته نوشته علی اسدی، موضوع رسیدن به خواستهها را در چارچوب باور به قانون جذب، عددشناسی و تعبیرهای معنوی از انرژی توضیح میدهد. نویسنده در مقدمه، تفاوت افراد در زمان فعالیت و استراحت را پیش میکشد تا ضرورت شخصیسازی تکنیکها را مطرح کند. او سپس سه مفهوم باور، دیدگاه و قدرت تصمیمگیری را مبنای توضیحاتش قرار داده است. متن، باور را عامل تعیینکننده میداند و برداشت شخص از محیط و اتفاقات را به احساس برخورداری یا محرومیت پیوند میزند. نویسنده تصمیم اشتباه را نیز فرصتی برای کسب تجربه معرفی میکند. این کتاب چهار بخش اصلی با محور اعداد سه، شش، نه و ترکیب ۳۶۹ دارد. بخشهای مربوط به سه عدد نخست، عنوانهای راز عدد و روش انجام عدد را دربرمیگیرند. بخش پایانی نیز تفسیر ترکیب اعداد، مرور تکنیک و دو ایده برای اجرای برنامه را ارائه میکند. مثالها بیشتر حول دارایی، زمین، ثروت و احساس فراوانی شکل گرفتهاند؛ هرچند متن خواستههایی مانند آگاهی، سلامتی و امنیت را نیز نام میبرد.
کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته برای توضیح اعداد، نمونههایی از هندسه، نمادهای دینی و فرهنگی و محاسبهی ریشهی عددی میآورد. نویسنده این نمونهها را به برداشت خود از فرکانس، آفرینش و کاملشدن خواسته پیوند داده است؛ بنابراین ادعاهای مربوط به اثر اعداد و انرژی، بیان دیدگاه نویسندهاند و نباید نتیجهی اثباتشدهی علمی تلقی شوند. متن از توضیح این برداشتها به پیشنهادهایی مانند نوشتن، سکوت، شکرگزاری و توجه به محیط میرسد. تجربههای شخصی نویسنده نیز برای توضیح نتیجهگرفتن یا نرسیدن به خواسته وارد بحث شدهاند. یکی از موضوعات قابلتوجه، تفاوت میان بزرگخواستن و انتخاب خواستههای زنجیرهای است؛ نویسنده پس از توصیه به انتخاب هدف بزرگ، تقسیم خواسته به چند هدف مرتبط را نیز مطرح میکند. متن در بخش بازبینی میگوید هیچ تکنیکی ضمانت صددرصد ندارد و سرزنش خود را مناسب نمیداند. بااینحال، توضیح ناکامی را عمدتاً در قالب نشتی انرژی و بستهبودن مسیر ورود خواسته ارائه میدهد. تجربهی مطالعهی این کتاب، آشنایی با مجموعهای از باورهای معنوی دربارهی خواستن و شیوهی تبدیل این باورها به برنامهای روزانه است.
خلاصه کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته
کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته، برنامهی ۱۸ روزهی خود را از انتخاب هدفی ارزشمند آغاز میکند. سه روز نخست به توجه مداوم، نوشتن خواسته و تصور جزئیات اختصاص دارد. دورهی ششروزه، زمان کنارگذاشتن فکر خواسته و مشغولشدن به دیگر جنبههای زندگی است. نه روز پایانی، تصور داشتن خواسته را به رفتار روزمره پیوند میدهد؛ شکرگزاری، رسیدگی به محیط و برداشتن قدمهای کوچک در این دوره مطرح میشوند. نویسنده نوشتن را واسطهی تبدیل فکر به شکل قابلمشاهده میداند و بر احساس بینیازی تأکید کرده است. ایدههای پایانی نشان میدهند یک هدف مشخص یا تصوری گستردهتر از فراوانی چگونه در این برنامه جای میگیرد. حرف اصلی نویسنده، هماهنگکردن باور، احساس و رفتار با خواسته است. او همچنین نیت خیر و آسیبنرساندن به خود و دیگران را شرط استفاده از تکنیک میداند؛ این توضیحات، ادعاهای کتاب دربارهی نتیجهبخشی را بازتاب میدهند.
چرا باید کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب تفاوت تمرکز بر هدف و رهاکردن اشتغال ذهنی به هدف را در برنامهای زمانبندیشده توضیح میدهد.
- مثالهای متن، چگونگی استفاده از نوشتن و تصور جزئیات خواسته را نشان میدهند.
- خواننده با تعبیر نویسنده از ارتباط عددشناسی، باور و احساس سزاواری آشنا میشود.
خواندن کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به قانون جذب و تفسیرهای معنوی اعداد.
- خوانندگانی که به تمرینهای نوشتن، تصور خواسته و شکرگزاری علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند دیدگاه نویسنده دربارهی باور و احساس فراوانی را بشناسند.
بخشی از کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته
«بعد از سه روز پر از ارتعاش و انرژی و فرکانس خواسته به ۶ روز میرسیم. در این ۶ روز هیچ کاری نباید انجام دهید. تعجب نکنید با شما جدی دارم صحبت میکنم اصلاً قرار نیست حتی به خواستهتان فکر کنید! شاید بگویید خیلیییی راحت است که اصلاً کاری انجام ندهیم و فکر هم درمورد خواستهمان نکنیم؛ ولی باید بگویم شاید کمی سختتر از چیزی باشد که به آن فکر میکنید، شما سه روز تمام با خواستهتان زندگی کردید، هرلحظه و در هر شرایط حتی ممکن است خواب آن را هم دیده باشید؛ ولی الان دیگر وقتش است که رها کنید. در اینجا یک راز بزرگ وجود دارد «رهاکردن».
مثالی برای شما میزنم همه ما افرادی را داریم که اینها ذاتاً خیلی آرام و بیخیال هستند و اصلاً تو بدترین شرایط هم که گیر بیفتند خیلی آرام هستند. آیا دقت کردهاید که این افراد بهشدت خوششانس هستند. شرایط و اطراف برای اینها میسازد و با تمام آرامش و حتی در مواردی بسیار افراد تنبل هستند و برای آنها ساخته میشود و بهراحتی در جایگاههای خوبی قرار میگیرند. این افراد ندانسته از این راز استفاده میکنند و حالا ما از این راز بهخوبی برای زندگیمان استفاده میکنیم.
فشار روانی، فشارهای جسمی، فعالیتهای زیاد از حد و حتی زیاد کارکردن هم باعث میشود درهای خوششانسی بسته شود و دیگر فقط شما نتیجه اعمال خود را ببینید.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۳۶۹ فرمول خلق خواسته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| نام کتاب | ۳۶۹ فرمول خلق خواسته |