کتاب جادوگر مدرن
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب جادوگر مدرن
«جادوگر مدرن» رمانی فانتزی از دبورا گری است. نل جادوگری است که دارد روی یک طلسم برای انجمن آنلاین جادوگرها کار میکند. طلسمی که وقتی جادوگرها مشغول جستجو در اینترنت هستند آنها را پیدا و به چت روم مخصوص آنها هدایت کند. او طلسم را میسازد اما دردسرهای جدیدی برایش پیش میآید. یک قدرت مخفی وارد چت روم جادوگرها میشود.
لارن: «همهی افراد خانوادههای شما جادوگرن؟ میتونم بهتون قول بدم، هیچ جادوگری تو خانوادهی من نیست».
نل: «خونوادهی بعضی از ماها پر از جادوگره. تقریباً نصف افرادی که تو شجرهی خانوادگی من هستد، ن دستکم کمترین میزان قدرت رو دارن. خانوادهی مویرا هم همینطورن، هرچند فکر نمیکنم قدرت به غلظت مال من تو شاخههای خانوادهاش پخش شده باشه. ما به طور ارثی جادوگرایم، یعنی قدرتمون از نسلی به نسل ما رسیده».
سوفی: «و من اون نوع دیگهی جادوگرم، کسی که قدرت درونش بدون هیچ ارتباط خانوادگی مشخصی نمودار میشه. تا اونجایی که میدونم، هیچکدوم از نزدیکان من جادوگر نیستن. گاهی اوقات فهمیدنش سخته، چون کسی جادوگرها رو قبول نمیکنه، افراد زیادی استعدادهاشون رو به خوبی مخفی میکنند».
پادشاهی سه قلمرو (جلد اول)
پلاو دیز
تبهکار افسانه ای (کتاب دوم)هان یئول
تبهکار افسانه ای (کتاب اول)هان یئول
تعقیب مخفیانه سامرجاس استرلینگ
رایگان
خوب نبود 👎 سوژهاش بد نبود، اما پرداخت ضعیف، داستان کشدار، حجم زیادی مکالمات غیرضروری، و ترجمه بدی داشت. ⅔ ش روخوندم ولی انقدر کسلکننده بود که دیگه نتونستم ادامه بدم.
کتاب جالبی بود اگه اهل ژانر فانتزی باشید باهاش حال می کنید .خیلی دوست دارم جلد های دیگه ای هم داشته باشه
خود ایده اولیه کتاب جالب بودا! ولی نویسنده خود نوشتنش را به معناااااااا وااااااقعییی گند زده بود!
یکی از بهترین های ژانر جادوگری و فانتزی=]♡🤖👻🤡👿. دبور اگری یکی از بهترین هاست 😏👣، اونایی که میگن بده برین کتابای پیش دبستانی رو بخونین خب😑💩• [جز بهترین های ژانر جادوگری🥺🤟🏻]
خوب بود اسپویل: داستان چند تا جادوگرند که به کدنویسی سایت مسلطند و در ادامه داستان رمانتیک میشه و همراه با دوست صمیمی و با جادو و حالت خاطره بازی داستان پیش میره
خیلی خوب وسرگرم کننده
متاسفانه ترجمه خیلی ضعیفی داره. گوگل ترنسلیتر رو پیشنهاد میدم ولی این ترجمه رو نه
چرت و پرت مزخرف ترین کتاب دنیا
خیلی مسخرهس! اول داستان لارن یه شخصیت مرد معرفی میشه ولی در ادامه با تاکید بر روی زن بودنش!!!