معرفی و دانلود کتاب در مسیر «ما» شدن pdf + خلاصه رایگان

کتاب در مسیر «ما» شدن

راهنمای کاربردی مشاوره پیش از ازدواج و زوج‌درمانی

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب در مسیر «ما» شدن

کتاب در مسیرِ «ما» شدن نوشته‌ی میثم لسانی است و این کتاب را انتشارات دیده‌بان قلم فرتاک به چاپ رسانده است. این اثر راهنمایی تحلیلی و سنجیده در حوزه‌ی مشاوره پیش از ازدواج و زوج‌درمانی است که ۱۰۰ چالش اصلی روابط مشترک را دسته‌بندی و موشکافی می‌کند. کتاب بر ریشه‌های عمیق فردی، الگوهای خانواده‌ی مبدأ و نقش تنظیم هیجان‌ها در پایداری پیوند عاطفی تمرکز دارد و نشان می‌دهد که ساختن یک رابطه‌ی ماندگار بیش از تکنیک‌های گذرا، به خودآگاهی و بلوغ روانی وابسته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب در مسیر «ما» شدن

کتاب در مسیرِ «ما» شدن اثر میثم لسانی با رویکردی ژرف به لایه‌های پنهان روابط همسران، مفاهیم روان‌شناختی پیشرفته را با تجربه‌های اتاق درمان پیوند می‌زند. این اثر در پنج فصل و در قالب یک مدل پنج‌سطحی ساختاربندی شده است؛ فصل اول به «سطح ۱: چالش‌های مرتبط با ریشه‌های فردی و رشدی»، فصل دوم به «سطح ۲: چالش‌های مرتبط با پیوند هیجانی و صمیمیت»، فصل سوم به «سطح ۳: چالش‌های مرتبط با تعامل و کارکردهای جاری روزانه»، فصل چهارم به «سطح ۴: فشارها و رفتارهای فرساینده» و فصل پنجم به «سطح ۵: چالش‌های مرتبط با جهت‌گیری و آینده‌ی رابطه» اختصاص دارد. کتاب در مسیرِ «ما» شدن چالش‌های گوناگونی همچون عزت‌نفس پایین، استقلال افراطی، وابستگی ناسالم و مرزهای نامشخص با خانواده‌ی مبدأ را تحلیل می‌کند.
کتاب در مسیرِ «ما» شدن با تکیه بر نظریه‌های دلبستگی، درمان هیجان‌مدار و دیدگاه‌های شناختی-رفتاری، سازوکارهای ایجاد فاصله‌ی عاطفی را بررسی کرده است. این اثر نگاهی فراتر از راهکارهای ظاهری دارد و به خواننده کمک می‌کند تا متوجه شود چرا برخی تعارض‌ها پیوسته تکرار می‌شوند و چگونه حل‌وفصل ناکامی‌های گذشته می‌تواند امنیت هیجانی را به رابطه بازگرداند. خواندن این کتاب فرصتی است تا زوج‌ها پیوند عاطفی خود را بر پایه‌ی بلوغ و درک متقابل بازتعریف کنند.

خلاصه کتاب در مسیر «ما» شدن

پیام اصلی این کتاب این است که پیوند مشترک موفق نه حاصل همسان‌پایی اتفاقی، بلکه برآمده از رشد خودآگاهی و بلوغ روانی دو انسان مستقل است. نویسنده با واکاوی الگوهای دلبستگی ناایمن و سازوکارهای دفاعی، نشان می‌دهد که رفتارهای فرساینده مانند سرزنشگری، کینه‌توزی، استقلال افراطی یا وابستگی ناسالم چگونه ریشه در پیشینه‌ی رشد فردی و خانواده‌ی مبدأ دارند. کتاب راهکارهای مشخصی برای شناسایی هیجان‌های پنهان، پذیرش سهم فردی در تعارض‌ها و پایان دادن به چرخه‌های مخرب تعقیب و گریز ارائه می‌دهد تا بستر حرکت از موضع فردیت به سمت صمیمیت متقابل و ایجاد یک «ما»ی پایدار فراهم آید.

چرا باید کتاب در مسیر «ما» شدن را بخوانیم؟

چرا باید کتاب در مسیرِ «ما» شدن را بخوانیم؟

• این کتاب ۱۰۰ چالش متداول در روابط عاطفی و زناشویی را در پنج سطح ساختارمند دسته‌بندی و تشریح کرده است.
  • این کتاب به خواننده کمک می‌کند علل ناخودآگاه واکنش‌های هیجانی تند و الگوهای تعارض تکرارشونده را ریشه‌یابی کند.
  • این کتاب به شریک‌های عاطفی کمک می‌کند سهم واقعی خود را در تعارض‌ها ببینند و مسئولیت رفتارهای خویش را بپذیرند.
  • این اثر الگوهای آسیب‌زای به‌جامانده از خانواده‌ی مبدأ و اثر وفاداری‌های پنهان بر زندگی مشترک را روشن می‌سازد.
  • این کتاب مهارت‌های مؤثری برای خودتنظیمی هیجانی و ساختن رابطه‌ای امن ارائه می‌دهد.

کتاب در مسیرِ «ما» شدن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

• این کتاب برای زوج‌هایی مناسب است که در آستانه‌ی ازدواج هستند و می‌خواهند شناختی آگاهانه و اصولی از ابعاد رابطه‌ی مشترک کسب کنند.
  • این کتاب برای همسرانی مناسب است که با تعارض‌های تکرارشونده، گسست‌های عاطفی یا چرخه‌های فرسایندۀ گفت‌وگو روبه‌رو شده‌اند.
  • این کتاب به مشاوران پیش از ازدواج، روان‌شناسان و زوج‌درمانگرانی پیشنهاد می‌شود که به دنبال راهنمایی طبقه‌بندی‌شده و کاربردی برای ارزیابی بالینی مراجعان هستند.
  • این کتاب برای علاقه‌مندان به مباحث رشد فردی مناسب است که تمایل دارند تأثیر سبک دلبستگی و آسیب‌های دوران رشد را بر رفتارهای عاطفی خود درک کنند.
  • این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که در مرزبندی سالم میان فضای خانواده‌ی مبدأ و حریم مستقل زندگی زناشویی دچار چالش شده‌اند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۱ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در مسیر «ما» شدن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابدر مسیر «ما» شدن
عنوان دیگرراهنمای کاربردی مشاوره پیش از ازدواج و زوج‌درمانی
موضوعخانواده و ازدواج، روان‌شناسی عمومی
نویسندهمیثم لسانی
انتشاراتانتشارات دیده بان قلم فرتاک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۴/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.