معرفی و دانلود کتاب حمث و ساماه (جلد دوم) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حمث و ساماه (جلد دوم)

کتاب حمث و ساماه (جلد دوم)

بدون نظرنوع کتاب
جلال میرعرب رضی (حامی)
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب حمث و ساماه (جلد دوم)

کتاب حمث و ساماه (جلد دوم) نوشته جلال میرعرب رضی است و نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این جلد، جهان داستان را از یک عاشقانه‌ی ذهنی و پرتنش به مسیری گسترده‌تر می‌برد؛ مسیری که در آن سفر زمانی، ویرانه‌های یک جهان ازهم‌پاشیده، طوماری رازآلود و پیوندی عجیب میان دو شخصیت اصلی به هم می‌رسند. متن، هم‌زمان میان خیال، سرنوشت، عشق و پرسش از معنای زندگی حرکت می‌کند و فضایی می‌سازد که هم شخصی است و هم آخرالزمانی. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حمث و ساماه (جلد دوم)

کتاب حمث و ساماه (جلد دوم) نوشته جلال میرعرب رضی ادامه‌ی روایتی است که از همان سطرهای آغازین، مرز میان اعتراف شخصی، خیال‌پردازی و داستان را کمرنگ می‌کند. متن با مقدمه‌ای شروع می‌شود که در آن راوی از دلتنگی، رؤیا، نرسیدن و میل به ساختن جهانی دیگر حرف می‌زند. همین شروع، حال‌وهوای کلی اثر را روشن می‌کند: جهانی که در آن عشق فقط یک رابطه‌ی عاطفی نیست، بلکه نیرویی است که می‌تواند مسیر روایت، سرنوشت شخصیت‌ها و حتی شکل جهان را تغییر دهد. در این فضا، نام ساماه فقط نام یک شخصیت نیست و به‌تدریج به نشانه‌ای برای خواستن، پیوند و معنای گمشده تبدیل می‌شود.
کتاب حمث و ساماه (جلد دوم) بعد از این مقدمه، وارد بخشی داستانی و پرتصویر می‌شود که در آن حمث و ساماه با تجربه‌ای نامعمول روبه‌رو هستند: سفر زمانی، ادغام افکار، ورود به سرزمینی ویران و برخورد با بازماندگانی که در انتظار منجی به سر می‌برند. روایت، عناصر علمی‌تخیلی مثل هوش مصنوعی، کدهای نوری، شکست دیوار نوری و انتقال زمانی را کنار نشانه‌های اسطوره‌ای و شاعرانه می‌گذارد. طومار تریبیلانیتی، دروازه‌ی مقدس، جهان ورا حقیقی و مفهوم قلب یکسان از مهم‌ترین محورهایی هستند که فضای اثر را می‌سازند. در کنار این‌ها، متن بارها به این پرسش برمی‌گردد که جهان بهتر کجاست و آیا رهایی در عبور به جایی دیگر است یا در تغییر نگاه و رفتار آدم‌ها در همین جهان.
کتاب حمث و ساماه (جلد دوم) بیش از آنکه فقط بر پیش‌برد حادثه تکیه کند، بر حس، ایده و گفت‌وگوهای درونی استوار است. شخصیت‌ها مدام در حال فکرکردن، پرسیدن و معنا دادن به آنچه بر آن‌ها می‌گذرد هستند. از همین رو، فضای اثر گاهی به رؤیا نزدیک می‌شود و گاهی به ویران‌شهری پراضطراب. درون‌مایه‌هایی مثل عشق، هم‌سرنوشتی، انتخاب، برابری، رنج جمعی و امید به ساختن جهانی بدون له‌شدن دیگری در متن تکرار می‌شوند و به آن جهت می‌دهند. نتیجه، روایتی است که هم بر رابطه‌ی حمث و ساماه متمرکز می‌ماند و هم افق بزرگ‌تری از جهان و سرنوشت را پیش چشم می‌گذارد.

خلاصه داستان حمث و ساماه (جلد دوم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
حمث و ساماه پس از سفری زمانی در سرزمینی ناشناس و ویران بیدار می‌شوند؛ جایی که نشانه‌های یک فاجعه‌ی بزرگ همه‌جا دیده می‌شود. آن‌ها درمی‌یابند که ذهنشان به‌گونه‌ای عجیب به هم متصل شده و بدون حرف‌زدن هم می‌توانند افکار یکدیگر را بشنوند. در مسیر جست‌وجو برای فهمیدن مکان و زمان حضورشان، با گروهی شنل‌پوش روبه‌رو می‌شوند که ساماه را با نشانه‌های یک منجی پیوند می‌دهند. طوماری رازآلود، شعری آیینی و دروازه‌ای که به جهانی دیگر اشاره دارد، ماجرا را به‌سمت پرسش‌هایی بزرگ‌تر می‌برد: آیا نجات در عبور به جهانی تازه است یا در فهم معنای عشق، برابری و همراهی در همین جهان؟

چرا باید کتاب حمث و ساماه (جلد دوم) را بخوانیم؟

دلایل خواندن حمث و ساماه (جلد دوم) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب عشق را فقط به‌عنوان احساس شخصی نشان نمی‌دهد و آن را به سرنوشت، انتخاب و معنای زیستن پیوند می‌زند.
  • روایت، سفر زمانی و ویران‌شهر را با نشانه‌های شاعرانه و اسطوره‌ای کنار هم می‌آورد و فضایی متفاوت می‌سازد.
  • خواننده در کنار ماجرای حمث و ساماه با پرسش‌هایی درمورد جهان بهتر، رهایی و مسئولیت انسان در برابر دیگری روبه‌رو می‌شود.
  • پیوند ذهنی دو شخصیت اصلی، موقعیتی داستانی ایجاد می‌کند که هم در پیش‌برد ماجرا اثر دارد و هم رابطه‌ی آن‌ها را پررنگ‌تر می‌کند.
  • بخش طومار و مفهوم تریبیلانیتی، لایه‌ای رازآلود به داستان می‌دهد و دامنه‌ی جهان اثر را گسترده‌تر می‌کند.
  • کتاب فقط بر حادثه تکیه ندارد و برای کسانی مناسب است که از متن‌های ایده‌محور و پر از گفت‌وگوهای فکری لذت می‌برند.

خواندن حمث و ساماه (جلد دوم) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به داستان‌های علمی‌تخیلی که در آن‌ها سفر زمانی و جهان‌های دیگر نقش مهمی دارند.
  • خوانندگانی که به روایت‌های عاشقانه با حال‌وهوای آخرالزمانی و سرنوشت‌محور علاقه دارند.
  • کسانی که دوست دارند در کنار ماجرا، با پرسش‌هایی درباره‌ی معنای زندگی، انتخاب و رهایی هم روبه‌رو شوند.
  • مخاطبانی که از متن‌های پرتصویر، خیال‌پرداز و آمیخته با شعر و نماد لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که دنبال داستانی هستند که رابطه‌ی دو شخصیت اصلی در مرکز آن بماند و هم‌زمان جهان بزرگ‌تری هم ساخته شود.

بخشی از کتاب حمث و ساماه (جلد دوم)

«تاریکـیِ مطلـق بود و سکـوتِ محض...
اغازی بر همهٔ اغازها اما،
در تمام قصه ها،
با توام...و دوستت دارم+
نجوا پایان یافت و سرنوشت مانند همیشه
راهش را از بین تمام مسیرهای ممکن
به منتهای مقصد یافت و جریان پیدا کرد»

معرفی این کتاب در تاریخ ۵ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حمث و ساماه (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحمث و ساماه (جلد دوم)
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهجلال میرعرب رضی (حامی)
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۶/۳۱
فرمت کتابEPUB
مجموعه و فروستحمث و ساماه جلال میرعرب رضی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.