کتاب نیکولا تسلا (خلاصه کتاب)
مردی که قرن ۲۰ را اختراع کرد
انتشارات:
سبکتو٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب نیکولا تسلا (خلاصه کتاب)
نیکولا تسلا دانشمند مرموز قرن بیستم بود. او اختراعاتی داشت که جهان ما را دگرگون کرد. از اختراع رادیو و ارتباطات بیسیم تا برق متناوب که جهان امروزی ما را روشن میسازد.
او در زندگیاش فراز و نشیب بسیاری داشت حتی به نزدیکی اولین میلیونر جهان هم رسید اما برای پیشرفت علم و شیفتگی بیش از حدش به اختراعات از آن گذشت.
دانشمندان بزرگی مانند انیشتین او را تحسین کردهاند و همیشه زندگی مرموز و اختراعات جذاب او الگوی خوبی برای کسانی است که به دنبال راز خلاقیت هستند.
این میکروکتاب به زندگی نیکولا تسلا میپردازد و در فصل آخر راز خلاقیت افراد بزرگی مثل او را کشف میکند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نیکولا تسلا (خلاصه کتاب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | نیکولا تسلا (خلاصه کتاب) |
| تعداد صفحهها | ۱۳۱ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۸۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه میکروکتاب |
| نسخۀ صوتی | خرید کتاب صوتی نیکولا تسلا (خلاصه کتاب) |
سلام دنیا (زندگینامه ایلان ماسک) (خلاصه کتاب)![]()
اشلی ونس
۱۰۰ دانشمندی که جهان را تغییر دادندجان بالچین
جادوی فکر بزرگدیوید جِی. شوارتز
جهانهای موازیمیچیو کاکو
ثروتمندترین مرد بابل (خلاصه کتاب)جورج سمیویل کلاسون
روانشناسی فروش (خلاصه کتاب)![]()
برایان تریسی
دوباره فکر کن (خلاصه کتاب)آدام گرانت
رویاهایت را به واقعیت تبدیل کن (خلاصه کتاب)یووال طبیب
حس ششم (خلاصه کتاب)لورا دی
سنگفرش هر خیابان از طلاست (خلاصه کتاب)کیم وو چونگ

اهمیت نمی دهم که آنها ایده هایم را دزدیدند. مهم این است که آنها از خود ایده ای ندارند./ نیکولا تسلا
ایشون الگوی بنده هستن عاشق تسلام به پول اهمیت نداد هیچ وقت ازدواج نکرد در صورتی که میتونست بهترین زندگیه تجملاتی رو داشته باشه در اوج بی پولی در گذشت . هزار تا به شخصیتای تازی میارزه
بعضی از دوستان گفتن ک این فرد مظلومی بوده ،ولی درست ک زحمت زیادی کشیده و خب اصلا نیازی ب گفتن این مطلب نیست ولی اگه بگیم دانشمند مرموزو عجیبی بوده اغراق نیست بعصیا میگن هنوز ایشون زنده هستن واختراع...بیشتر
عالی عالی عالی عالی عالی😍 کاش توی دانشگاه هم برق رو مثل همین کتاب یاد میدادن🙃☺
من هم عاشق تسلا هستم، اما این چه عنوانی است، مگر قرن چیزی است که یک نفر اختراع کندش یا اکتشاف؟
این کتاب فقط یک مرور سریع از زندگی کاری تسلا بود.زندگی شخصی و عادت های این مخترع پر راز و جذابیت بود که اصلا به آن پرداخته نشد.در کل بدک نبود
سلام من عاشق تسلا هستم اون قهرمان منه این کتاب فوقالعاده هست حتما بخونیدش
جالب و کوتاه برای برانگیختن کنجکاوی انسان ها برای شناخت بیشتر تسلا. ارزش خوندن داره و لذت بخشه.
فوق العاده بود
تاثیر گذار بود
من جدیدا فیلم حیثیتو دیدم همون فیلمه ک کارگردانش کریستوفر نولان هس. تو اون فیلمم رابطه تسلا و ادیسونو نشون میده ک معلومه رابطشون خوب نیس. کسی فیلمشو دیده واقعا تسلا همینجوری بوده ک تو فیلم هس؟؟
کتاب خوبیست برای خلاصه خوان ها ، جملات انگیزشی خوبی دارد که لذت خواندش رو بیشتر می کند . من که از خواندنش لذت بردم ، ولی ای کاش تصاویری از وقایع ذکر شده در کتاب را هم داشت تا مستندترش...بیشتر
عالی بود و تاثیرگذار
غلط املایی زیاد ولی محتواش خوب بود. نویسنده خیلی کم از تسلا گفته، مخصوصا اختراعاتش رو خیلی کم پوشش داده بود.
واقعا وقتی آدم این همه دستاورد و اختراعات این دانشمند بزرگ رو میبینه اصلا باورش نمیشه همچین انسانی وجود داشته و جالبه حتی در اخرای عمرش هم به دنبال علم و اختراعات بوده. در کل برای آشنایی با تسلا کتاب خوبیه