معرفی و دانلود کتاب زندگی زناشویی پس از سرطان پستان + خلاصه رایگان

کتاب زندگی زناشویی پس از سرطان پستان

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
ساناز رشیدی

معرفی کتاب زندگی زناشویی پس از سرطان پستان

ابتلا به سرطان پستان اثرات قابل‌توجهی بر بیمار و همسر وی در رابطه با تمایلات جنسی و رابطه آن‌ها دارد. میل جنسی اغلب پس از بیماری یا جراحی‌های بزرگ کاهش می‌یابد به‌خصوص اگر متعاقب اعمالی نظیر برداشتن پستان که تصویر بدنی مخدوش شده است، باشد. کتاب «زندگی زناشویی پس از سرطان پستان» به قلم ساناز رشیدی به شناسایی الگوی رفتاری جنسی در زنان مبتلا به سرطان پستان پرداخته‌است. با شناسایی الگوی رفتار جنسی در این بیماران و شناخت نیازها و مشکلات آنها و ارائه آموزش‌های لازم، می‌توان نیروی تطابق بیمار را تقویت نمود و از پیشرفت و تجدید مشکلات پیشگیری نمود. همچنین می‌توان به بیماران آموخت که چگونه با بیماری خود زندگی کنند و در مواردی که به انجام مداخلات پزشکی و روان‌شناسی نیاز می‌باشد بیمار را آگاه کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زندگی زناشویی پس از سرطان پستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزندگی زناشویی پس از سرطان پستان
موضوعخانواده و ازدواج، زنان و مامایی
نویسندهساناز رشیدی
انتشاراتانتشارات مینوفر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۷/۰۲
فرمت کتابEPUB

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۵

این کتاب پایان نامه بود و اصلا در مورد موضوع کتاب صحبت نشده بود.