معرفی و دانلود کتاب اتاق هفت + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اتاق هفت

کتاب اتاق هفت

۵.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب اتاق هفت

کتاب اتاق هفت نوشته شهاب حسین پور، زینب زارعی و سایر نویسندگان، مجموعه‌ای از چند روایت است که با ایده‌ای مشترک در کنار هم قرار می‌گیرند: لحظه‌ای که یک انتخاب، مسیر زندگی را عوض می‌کند. متن آغازین کتاب از هفت زندگی و هفت پنجره به تجربه‌های متفاوت حرف می‌زند و از همان ابتدا روشن می‌کند که قرار نیست پاسخ آماده بدهد، بلکه می‌خواهد پرسش بسازد. نشر فرهنگی فرد این مجموعه را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اتاق هفت

کتاب اتاق هفت با یک مقدمه‌ی کوتاه آغاز می‌شود که نقش آن فقط معرفی نیست، بلکه کلید ورود به فضای اثر است. در این مقدمه، راوی خود را ناظری معرفی می‌کند که قرار نیست حکم صادر کند و فقط زندگی چند شخصیت را پیش چشم بگذارد. همین زاویه، فضای کلی اثر را می‌سازد: مجموعه‌ای از داستان‌ها که به‌ جای نتیجه‌گیری قطعی، بر تفاوت برداشت‌ها، فشار موقعیت‌ها و وزن تصمیم‌های انسانی تکیه دارند. حضور نویسندگانی همچون شهاب حسین پور، زینب زارعی، پیمان پاکدل، آیسان سادات موسوی، سامان شافعی، پریسا عظیمی و سینا شافعی نیز نشان می‌دهد که با مجموعه‌ای از صداها و جهان‌های داستانی روبه‌رو هستیم، نه با یک خط روایی واحد.

کتاب اتاق هفت بیش از آنکه بر حادثه‌های بیرونی متکی باشد، روی وضعیت‌های بحرانی شخصیت‌ها مکث می‌کند. روایت‌ها بارها به این نکته برمی‌گردند که آدم‌ها در لحظه‌های حساس، نه‌فقط با جهان بیرون، بلکه با تاریک‌ترین بخش‌های درون خود روبه‌رو می‌شوند. از همین‌جا، انتخاب به درون‌مایه‌ی مرکزی روایت‌ها تبدیل می‌شود؛ انتخابی که گاهی از دل درماندگی بیرون می‌آید و گاهی از دل خشم، ترس یا نیاز به دانستن. این ویژگی باعث می‌شود این اثر فقط مجموعه‌ای از ماجراها نباشد، بلکه میدان برخورد چند نگاه به رنج، حقیقت و مسئولیت باشد.

خلاصه داستان اتاق هفت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در داستان اول کتاب اتاق هفت، اَش بروک پس از مرگ زنی که تمام عمر او را مادر خود می‌دانسته، می‌فهمد حقیقت زندگی‌اش چیز دیگری بوده است. این افشاگری او را به گذشته‌ای پر از فقر، خشونت و خاطره‌های سرکوب‌شده برمی‌گرداند. اَش برای پیدا کردن پاسخ، سراغ پدری می‌رود که سال‌ها از او دور بوده و همین دیدار، لایه‌های پنهان‌تری از گذشته را آشکار می‌کند. داستان در مسیر جست‌وجوی هویت، سوگ، خشم و میل به رهایی پیش می‌رود و نشان می‌دهد که دانستن حقیقت همیشه آرامش نمی‌آورد و گاهی فقط انسان را به لبه‌ی تصمیمی بی‌بازگشت نزدیک‌تر می‌کند.

چرا باید کتاب اتاق هفت را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب اتاق هفت را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب چند داستان را با محور مشترک انتخاب و پیامدهای آن در کنار هم قرار می‌دهد.
  • خواننده در آن با شخصیت‌هایی روبه‌رو می‌شود که هر کدام در موقعیتی بحرانی باید میان چند مسیر دشوار تصمیم بگیرند.
  • داستان‌ها فقط بر حادثه تکیه ندارند و فشار روانی، گذشته و کشمکش درونی شخصیت‌ها را هم نشان می‌دهند.
  • تنوع نویسندگان، فضاهای متفاوتی از روایت‌های تیره و پرتنش تا موقعیت‌های معمایی‌تر را در یک مجموعه جمع کرده است.

خواندن کتاب اتاق هفت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب اتاق هفت به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به مجموعه‌داستان‌هایی که چند جهان متفاوت را زیر یک ایده‌ی مشترک جمع می‌کنند.
  • خوانندگانی که به داستان‌های تیره و شخصیت‌محور با تمرکز بر زخم‌های گذشته علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند روایت‌هایی درباره انتخاب، پیامد تصمیم‌ها و فشار موقعیت‌های بحرانی بخوانند.
  • مخاطبانی که از فضاهای پرتعلیق، رازهای خانوادگی و کشف تدریجی حقیقت لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که به داستان‌هایی با درون‌مایه‌ی هویت، سوگ، تنهایی و خشونت پنهان در روابط انسانی توجه دارند.

بخشی از کتاب اتاق هفت

«آسمان صاف و آبی بود و می‌درخشید. نیل به افسانه‌های سرزمین اورامانات باور داشت و اکنون جادو و تغییرات کم‌کم پدیدار می‌شدند. می‌توانست صدای گیاهان، درختان و بوته‌ها را زیر پوست خود احساس کند.

به‌یاد آورد در مغازهٔ قدیمی‌اش با قفسه‌های چوبی پر از شیشه‌های سبز و قهوه‌ای، پشت میزی ریشه‌های خشک‌شده‌ای را درون هاون می‌کوبید. شمع‌ها و فانوس‌های روغنی، سایه‌شان را در کنج مغازه برروی شیشه‌های شربت، کیسه‌های آویختهٔ ظروف سفالی و قوطی‌های پر از سنبل‌الطیب، کندر، دارچین و گل سرخ می‌انداختند.

فَمی، کارآموز ده‌ساله‌اش وارد مغازه شد. زنگوله‌های میخی به‌صدا درآمدند و صدای گاری و کالسکه از بیرون به داخل پیچید. موهای سرخ وزوزی‌اش مانند گوجه‌ای بالای سرش جمع بود. با لبی خندان و چشمانی شیطنت‌بار از درون کیف چرمی بزرگی که مرهم‌ها و داروها را در آن می‌گذاشت و سفارشات را به صاحبانشان می‌رساند، یک پاکت نامهٔ کاهی بیرون آورد.

نیل دستان عرق‌کرده‌اش را با پیش‌بند سفید گلدوزی‌شدهٔ خود پاک کرد و آن را گرفت. نامه از سرزمین اورامانات و معبد دال‌کوه فرستاده شده بود؛ جایی که اِنو چهار سال پیش به آنجا رفته بود تا به‌عنوان کاهن معبد کار کند. "از معبده."

کنجکاو از محتوای آن ادامه داد: "چرا انو خودش نفرستاده؟"»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اتاق هفت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباتاق هفت
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهشهاب حسین پور، زینب زارعی، پیمان پاکدل، آیسان سادات موسوی، سامان شافعی، پریسا عظیمی، سینا شافعی
انتشاراتنشر فرهنگی فرد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبادبیات ایران

سینا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۶/۲۲

بالاخره بعد از مدت‌ها انتظار، کتاب اتاق هفت که نتیجه‌ی تلاش یک تیم ارزشمنده منتشر شد. امیدوارم از خوندنش لذت ببرید و با نظرات مفیدتون به ما در خلق آثار بعدی کمک کنید.

شهاب حسین‌پور
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۶/۲۲

درود و ارادت خدمت کتابدوستان عزیز خب بالاخره بعد از مدت ها تلاش فراوان، کتاب اتاق هفت با همکاری ۶ نویسنده‌ی عزیز دیگه منتشر شد. امیدوارم از خوندن تک‌تک داستان‌های این کتاب نهایت لذت رو ببرین. بی‌صبرانه منتظر نظرات ارزشمندتون هستم