معرفی کتاب چهار لنز نوآوری
چگونه نوآوران موفق به کشف فرصتهایی برای انقلاب صنعتی میشوند؟ آیا خلاقیت و نوآوری را میشود آموزش داد؟ بر خلاف باور عمومی، نوآوری یک هنر عرفانی نیست. «چهار لنز نوآوری» نشان میدهد که نوآوری سیستماتیک و روشمند است و همه ما میتوانیم آن را به دست بیاوریم. «رون گیبسون» با بررسی زندگی آدمهای موفقی مانند استیو جایز، ریچارد برانسون، جف بیسوس و بسیاری دیگر، چهار اصلی مهم و کلیدی را برای نوآوری شناسایی کرده است. در این کتاب چهار لنز نوآوری هر کدام از این اصلها را در فصلی جدا معرفی میکند تا به کمک آن دنیا را خلاقانه بنگریم. این چهار اصل شامل: به چالش کشیدن سنتها، مهار روندها، اهرم سازی منابع و درک نیازها کتاب بااستفاده از مثالهای الهام بخش و توصیههای کاربردی نشان میدهد که چگونه نوآوری و خلاقیت را بخشی از هویت خود کنید. همچنین به شما امکان میدهد تا ایدههای بزرگ را توسعه و پرورش دهید و آنها را به صورت عملی به کار ببرید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چهار لنز نوآوری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | چهار لنز نوآوری |
| موضوع: | مدیریت و کسب و کار |