معرفی و دانلود کتاب معجزه زن بودن + خلاصه رایگان

سنجاق
categoryدسته‌بندی:
داستان ایرانی

معرفی کتاب معجزه زن بودن

کتاب معجزه زن بودن، نوشته زهرا قاسمی، روایت‌هایی کوتاه درباره‌ی تجربه‌ی زن‌بودن است؛ تجربه‌ای که در آن مراقبت، خستگی، ترس، مهر، آگاهی و نیاز به حفظ خویشتن در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. نویسنده در فصل‌های کوتاه و احساسی، از زنانی می‌گوید که بخش بزرگی از بار زندگی را بی‌صدا بر دوش می‌کشند و در میان نقش‌ها و مسئولیت‌های گوناگون، تلاش می‌کنند خودشان را از یاد نبرند. نشر سنجاق این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب معجزه زن بودن اثر زهرا قاسمی

کتاب معجزه زن بودن، نوشته‌ی زهرا قاسمی، از تجربه‌های روزمره و احساسات درونی زنان می‌گوید. نویسنده زن‌بودن را به نقش‌هایی مانند مادر، دختر، همسر یا دوست محدود نمی‌کند و آن را شیوه‌ای از زیستن می‌داند؛ تجربه‌ای که در آن لطافت و استقامت، مراقبت از دیگران و توجه به نیازهای شخصی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. بسیاری از موقعیت‌هایی که نویسنده به آن‌ها می‌پردازد در ظاهر ساده و روزمره‌اند، اما به پرسش‌هایی درباره‌ی هویت، خستگی، ترس، محبت و آگاهی راه پیدا می‌کنند.

کتاب در هفت فصل شکل گرفته و هر فصل از موقعیتی آشنا آغاز می‌شود؛ ایستادن در اتوبوس، نشستن در خانه‌ای ساکت، دیدن زنی در خیابان، لبخند یک کودک، همراهی با کودکان بی‌پناه، ماندن در کنار دوستی خسته یا مواجهه با تصویر خود در آینه. این موقعیت‌ها مقدمه‌ای برای ورود به موضوعاتی مانند ایستادن در برابر خود، شناخت ترس‌های پنهان، نگرانی برای جهان، معنای مادری، آغوش و فراموش‌نکردن خویشتن هستند. زهرا قاسمی به ثبت و معناکردن تجربه‌هایی می‌پردازد که ممکن است در زندگی روزمره دیده نشوند. در بخش‌های مختلف کتاب، موضوع‌هایی مانند مسئولیت‌های نادیده، خستگی پنهان، مراقبت از دیگران، پذیرفتن ترس، حق گریه‌کردن و اهمیت مرزبندی مطرح می‌شود.

خلاصه کتاب معجزه زن بودن

کتاب معجزه زن بودن مجموعه‌ای از فصل‌های کوتاه و پیوسته است که از موقعیت‌های ساده‌ی زندگی روزمره آغاز می‌شوند و به تأمل درباره‌ی تجربه‌ی زن‌بودن می‌رسند. زهرا قاسمی از ترس‌های پنهان، مراقبت از دیگران، خستگی، مادری و ضرورت فراموش‌نکردن خود می‌گوید و تلاش می‌کند احساساتی را به زبان بیاورد که گاه در هیاهوی زندگی نادیده گرفته می‌شوند.

کتاب معجزه زن بودن بر آگاهی از وضعیت خود، شناخت مرزهای شخصی، انتخاب آگاهانه و مهربانی با خود تأکید می‌کند.

چرا باید کتاب معجزه زن بودن را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب معجزه زن بودن را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب به تجربه‌های کمتردیده‌شده‌ی زنانه مانند خستگی پنهان، مسئولیت عاطفی و نیاز به مراقبت از خود توجه می‌کند.
  • نویسنده رابطه‌ی میان مراقبت از دیگران و فراموش‌کردن خویشتن را بررسی می‌کند.
  • فصل‌های کوتاه کتاب هرکدام بر موضوعی مشخص مانند ترس، مادری، آگاهی و... تمرکز دارند.
  • موقعیت‌های ساده‌ی روزمره در کتاب به فرصتی برای تأمل درباره‌ی هویت و احساسات تبدیل می‌شوند.
  • این اثر بر اهمیت مرزبندی، انتخاب آگاهانه و توجه به نیازهای شخصی در کنار مهربانی و مسئولیت‌پذیری تأکید دارد.

خواندن کتاب معجزه زن بودن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب معجزه زن بودن به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که به کتاب‌های تأمل‌برانگیز درباره‌ی هویت، احساسات و تجربه‌ی زنانه علاقه دارند.
  • زنانی که می‌خواهند درباره‌ی خستگی‌های پنهان، ترس‌ها و مسئولیت‌هایی که بر دوش دارند بیشتر فکر کنند.
  • مخاطبانی که به موضوع مادری علاقه‌مندند.
  • کسانی که از متن‌های کوتاه و احساسی با موضوع‌هایی برگرفته از زندگی روزمره لذت می‌برند.
  • افرادی که می‌خواهند رابطه‌ی میان مراقبت از دیگران، مرزبندی و حفظ هویت شخصی را بررسی کنند.

بخشی از کتاب معجزه زن بودن

«مدت‌ها بود که همه مرا با نقش‌هایم می‌شناختند.

فلانیِ صبور، فلانیِ قوی، فلانی که همیشه هست.

آن‌قدر در این نقش‌ها حل شده بودم که یک روز، وقتی از من پرسیدند «خودت چی می‌خوای؟»

جوابی نداشتم

شب همان روز، روبه‌روی آینه ایستادم. نه برای آرایش، نه برای مرتب کردن موهایم. فقط نگاه کردم.

به زنی که خسته بود، اما هنوز ایستاده.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معجزه زن بودن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمعجزه زن بودن
موضوعداستان ایرانی
نویسندهزهرا قاسمی
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۶/۰۳
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.