معرفی و دانلود کتاب پس از بهشت pdf + خلاصه رایگان

محمدامین طاهرپور
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب پس از بهشت

کتاب پس از بهشت نوشته محمدامین طاهرپور و مجموعه‌ای از شعرهای اوست که میان رنج زیستن، امید، عشق، ایمان و ناپایداری جهان رفت‌وآمد می‌کند. شاعر در این اثر شعر را راهی برای فهمیدن و تاب‌آوردن دانسته و از دل‌مشغولی‌هایی گفته است که هم به درون انسان مربوطند و هم به نسبت او با زمانه. در این میان هم غزل و شعر کلاسیک دیده می‌شود و هم شعر نو و طنز. این کتاب را نشر سنجاق به‌صورت الکترونیکی منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پس از بهشت

کتاب پس از بهشت اثر محمدامین طاهرپور و مجموعه‌ای از شعرهایی است که به‌عنوان بازتابی از دل‌مشغولی‌های انسان سروده شده‌اند. رنج در این اثر به‌مثابه‌ی تجربه‌ای حضور دارد که در کنار عشق، رفاقت، امید، دعا، خاطره، پشیمانی و جست‌وجوی معنا قرار می‌گیرد. فضای شعرها اغلب میان تلخی و روشنایی در نوسان است؛ جایی که عقل و دل روبه‌روی هم می‌ایستند و شاعر از این کشمکش برای ساختن تصویرهای عاطفی و فکری استفاده می‌کند.

مجموعه شعر پس از بهشت قالب‌های متنوعی را در بر گرفته است. فهرست اثر نشان می‌دهد که شعرها در قالب‌های غزل، شعر کلاسیک، شعر نو و نیز شعر طنزآمیز گرد آمده‌اند. بخشی از شعرها به تجربه‌های شخصی و عاطفی نزدیکند، بخشی رنگ‌وبوی عرفانی و اخلاقی دارند و بخشی دیگر به گذر عمر، بی‌اعتباری دنیا و نسبت انسان با خطا و امید می‌پردازند.

شاعر توضیح کوتاهی به بعضی از شعرها افزوده و مقصود خود را درباره‌ی مضمون‌هایی مثل فناپذیری عالم، ارزش‌های باطنی، وفاداری و شناخت حقیقت انسان‌ها بیان کرده است.

چرا باید کتاب پس از بهشت را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب پس از بهشت را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب چند قالب شعری را کنار هم آورده و امکان مقایسه‌ی حال‌وهوای غزل، شعر کلاسیک، طنز و شعر نو را فراهم کرده است.
  • شعرها به موضوع‌هایی مثل رنج، عشق، امید، دعا، گذر عمر و خطای انسانی می‌پردازند.
  • بخشی از اثر بر کشمکش عقل و دل و نسبت انسان با جهان ناپایدار متمرکز است.
  • شعرهایی درباره‌ی پدر، وطن، دوستی و تجربه‌های شخصیْ کتاب را از فضای یکدست بیرون می‌آورد.
  • بخش شعر نو کتاب نگاه شاعر به خاطره، تنهایی، جوانی و بازسازی زندگی را نشان می‌دهد.
  • یادداشت‌های کوتاه شاعر در بعضی بخش‌ها، درک روشن‌تری از مقصود و درون‌مایه‌ی برخی شعرها به دست می‌دهد.

خواندن کتاب پس از بهشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب پس از بهشت به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به مجموعه‌ شعرهایی که هم قالب‌های کلاسیک دارند و هم شعر نو و طنز را در خود جای داده‌اند.
  • خوانندگانی که به مضمون‌هایی مثل رنج زیستن، امید، ایمان، عشق و گذر عمر علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند شعرهایی با حال‌وهوای عرفانی، اخلاقی و عاطفی را در کنار هم بخوانند.
  • مخاطبانی که از شعرهایی درباره‌ی خطا، خاطره، تنهایی و بازسازی درونی استقبال می‌کنند.
  • علاقه‌مندان به آثاری که در آن‌ها تجربه‌های شخصی شاعر با موضوع‌های عمومی‌تر انسانی پیوند می‌خورد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۷ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پس از بهشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپس از بهشت
موضوعشعر نو، شعر معاصر، شعر کلاسیک
نویسندهمحمدامین طاهرپور
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۶/۰۴
فرمت کتابPDF

۱۴۰۵/۰۶/۰۵

سلام بنده حسین میرزایی هستم کتاب پس از بهشت آقای طاهرپور را مطالعه کرده ام واقعا لذت بردم واقعا انرژی گرفتم مخصوصا اشعار کلاسیک که در سبک حافظ و رودکی سرودن و لذت بروم از شعر قوس اَبروی تو و...بیشتر