معرفی و دانلود کتاب چه‌گه‌وارا و یک نمایشنامه‌ دیگر: صبحانه برای ایکاروس + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چه‌گه‌وارا و یک نمایشنامه‌ دیگر: صبحانه برای ایکاروس

کتاب چه‌گه‌وارا و یک نمایشنامه‌ دیگر: صبحانه برای ایکاروس

نوع کتاب
۲.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
پدیدآورندگان: 
حمیدرضا نعیمی
انتشارات: 
انتشارات اریش
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب چه‌گه‌وارا و یک نمایشنامه‌ دیگر: صبحانه برای ایکاروس

«چه‌گِه‌وارا و یک نمایش‌نامه دیگر: صبحانه برای ایکاروس» اثر حمیدرضا نعیمی (-۱۳۵۳) است. او نمایش‌نامه اول، چه‌گوارا را به خانواده بزرگ ارنستو چه‌گوارا و آئیلدا مارچ، همسر او تقدیم کرده‌است. نمایش‌نامه دوم، صبحانه برای ایکاروس نیز برداشتی از رمان «جن» اثر آلن رب‌گری‌یه، نویسنده و فیلم‌ساز فرانسوی است.

بخشی از اولین نمایش‌نامه را می‌خوانید:

فیدل: شما زن و شوهر، هیچ‌وقت دربارهٔ ماجراهای عشقی‌تون چیزی به من نگفتین!

ارنستو: بعضی چیزها خصوصیه فیدل.

فیدل: خصوصی‌هاش مالِ خودتون، عمومی‌هاش رو روکنین. [دست‌هایش را به‌هم می‌مالد] من عاشقِ ماجراهای عشقی‌ام.

ارنستو: من یکی دیگه می‌خورم. [فیدل برایش می‌ریزد] نمی‌دونم اینی که تعریف می‌کنم عشقیه یا نه، امّا درست تو گیر و دارِ نبردِ سانتاکلارا، وسط آتیش و گلوله و خون فهمیدم که عاشقِ آلئیدا شده‌م.

فیدل: به‌به، چه جایی!

ارنستو: آلئیدا، کنارِ من نشسته بود. وقتی به‌سرعت از پیشِ من بلند شد تا به اون طرفِ جاده بره، زیرِ رگبارِ گلوله‌ها، یه لحظه از جلوی چشمام ناپدید شد. در عذاب شدیدی بودم. نمی‌دونستم زنده‌ست یا نه. همون‌موقع فهمیدم که عاشقش شده‌م. به‌سلامتیِ آلئیدا.

فیدل: به‌سلامتی.

هر سه می‌نوشند.

فیدل: تو چی صورت‌زخمی؟! تو هم همون‌موقع فهمیدی یا بعدش؟

آلئیدا: [می‌خندد] من خیلی قبل‌تر...

هر سه می‌خندند.

آلئیدا: خوب یادمه کی و کجا. یه شب تو قرارگاه خوابم نمی‌برد. از اتاقم خارج شدم. یه جیپ به‌سرعت تو سیاهیِ شب نزدیک می‌شد. اومد و کنارم ایستاد. ارنستو پشتِ فرمون بود. ازم پرسید: این‌جا چی‌کار می‌کنی؟ گفتم: خوابم نمی‌بره. گفت: دارم می‌رم به کابایگوآن حمله کنم. می‌خوای بیای؟ گفتم: حتماً و پریدم توی جیپ. از اون‌جا به بعد، نه هرگز از کنارش تکون خوردم و نه چشم ازش برداشتم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چه‌گه‌وارا و یک نمایشنامه‌ دیگر: صبحانه برای ایکاروس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابچه‌گه‌وارا و یک نمایشنامه‌ دیگر: صبحانه برای ایکاروس
موضوعنمایشنامه، داستان ایرانی
نویسندهحمیدرضا نعیمی
انتشاراتانتشارات اریش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۸/۰۳
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۰.۸ مگابایت
شابک۹۷۸-۶۰۰-۹۵۶۸۷-۸-۹‬
تعداد صفحه‌ها۱۰۳ صفحه
قیمت کتاب۹۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر 791786
۱۳۹۷/۱۱/۱۵

افتزاحه

۰