معرفی و دانلود کتاب دسپوینا + خلاصه رایگان

مریم ابراهیمی جمال
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب دسپوینا

کتاب دسپوینا، نوشته مریم ابراهیمی جمال، رمانی تاریخی و پرتنش درباره‌ی جنگ، ایمان، قدرت و زخم‌های پنهان انسان‌هاست. داستان از میدان نبرد آغاز می‌شود و سرگذشت شخصیت‌هایی را دنبال می‌کند که هرکدام با ترس، سوگ، جاه‌طلبی و تردیدهای خود روبه‌رو هستند. در این رمان، جنگ به درگیری میان سپاه‌ها محدود نمی‌شود و کشمکش‌های درونی شخصیت‌ها نیز بخش مهمی از داستان را شکل می‌دهد. نشر سنجاق در سال ۱۴۰۵ این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دسپوینا اثر مریم ابراهیمی جمال

کتاب دسپوینا، نوشته‌ی مریم ابراهیمی جمال، در فضایی آکنده از جنگ، مرگ و اضطراب روایت می‌شود؛ جهانی که در آن میدان نبرد سرنوشت شخصیت‌ها را دگرگون می‌کند و هیچ پیروزی‌ای بدون هزینه نیست. رمان از همان ابتدا خواننده را با آدم‌هایی روبه‌رو می‌کند که در میان ایمان، خشم، اندوه و میل به زنده‌ماندن گرفتار شده‌اند. شخصیت‌هایی مانند ملیسا، لوکاس، آرس و میکائیل هرکدام بخشی از این جهان را نمایندگی می‌کنند و داستان را از زاویه‌های متفاوت پیش می‌برند.

در کتاب دسپوینا، پیامدهای جنگ به میدان نبرد محدود نمی‌ماند و به ذهن و زندگی شخصیت‌ها راه پیدا می‌کند. ملیسا با نگاه حساس و کودکانه‌ی خود با خشونت جنگ و مرگ عزیزان روبه‌رو می‌شود و پرسش‌هایی درباره‌ی خدا و معنای رنج در ذهنش شکل می‌گیرد، لوکاس با فرسودگی و میل به مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کند، آرس درگیر غرور و خشونت و اثبات قدرت خویش است و میکائیل پای رقابت‌های سیاسی و مناسبات قدرت را به داستان باز می‌کند. این شخصیت‌ها در فضاهایی مانند اردوگاه، میدان جنگ و دربار به یکدیگر پیوند می‌خورند.

این رمان در ۲۸ فصل، در کنار حوادث بیرونی، به پرسش‌هایی درباره‌ی ایمان، سرنوشت، رنج و معنای زندگی نیز می‌پردازد. جنگ فقط عاملی برای پیش‌برد داستان نیست؛ تجربه‌ای است که باورها و رابطه‌های شخصیت‌ها را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و آن‌ها را وادار می‌کند با ترس‌ها و انتخاب‌های خود روبه‌رو شوند. پیوند میان حوادث تاریخی و بحران‌های شخصی به کتاب دسپوینا حال‌وهوایی فراتر از یک داستان جنگی می‌دهد.

خلاصه داستان دسپوینا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با مردی زخمی در میدان نبرد آغاز می‌شود که در واپسین لحظات زندگی، با گذشته و رنج‌های خود مواجه می‌شود. در سوی دیگر، ملیسا، دختری کم‌سن‌وسال، در فضای جنگی اردوگاه با ترسِ ازدست‌دادن عزیزانش روبه‌رو می‌شود. پس از پایان نبرد، او میان زخمی‌ها و کشته‌ها به‌دنبال ولنس می‌گردد و آنچه می‌بیند نگاهش را به جنگ، مرگ و خدا تغییر می‌دهد. در ادامه، آرس، لوکاس و میکائیل نیز وارد داستان می‌شوند؛ شخصیت‌هایی که هرکدام با جاه‌طلبی، اندوه، حسادت، فرسودگی یا میل به قدرت درگیرند. سرنوشت این شخصیت‌ها به‌تدریج در هم تنیده می‌شود و جهانی را شکل می‌دهد که در آن پیروزی الزاماً به آرامش و رهایی نمی‌انجامد.

چرا باید کتاب دسپوینا را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب دسپوینا را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این رمان تأثیر جنگ را بر باورها، روابط و زندگی شخصیت‌ها بررسی می‌کند.
  • شخصیت‌های متعدد داستان هرکدام تصویری متفاوت از ترس، سوگ، جاه‌طلبی و رنج ارائه می‌دهند.
  • فضای جنگ، اردوگاه و دربار زمینه‌ای پرتنش برای شکل‌گیری حوادث و درگیری‌های داستان فراهم می‌کند.
  • این کتاب پرسش‌هایی درباره‌ی ایمان، مرگ، رنج و معنای زندگی مطرح می‌کند.
  • در کنار کشمکش‌های نظامی، روابط خانوادگی و رقابت‌های سیاسی نیز در پیش‌برد داستان نقش دارند.

خواندن کتاب دسپوینا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب دسپوینا به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های تاریخی با فضای جنگی و رقابت‌های سیاسی.
  • خوانندگانی که داستان‌های شخصیت‌محور و مبتنی‌بر تعارض‌های درونی را می‌پسندند.
  • کسانی که به داستان‌هایی درباره‌ی ایمان، مرگ، رنج و معنای زندگی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که از فضای تیره، پراضطراب و پرتعلیق در رمان لذت می‌برند.

بخشی از کتاب دسپوینا

«شمشیرش بلند بود و برنده و عقابی زرین چنگال‌هایش را به دور قبضه‌اش پیچانده بود. نه سال از بیرون آمدنش از کوره می‌گذشت اما هنوز نام مشخصی نداشت. آهنگر گفته بود چشم عقاب برازنده‌اش است و پدرش گفته بود، خشم. آرس تئو را انتخاب کرده بود. نام یک خائن. وقتی او را کشت، نامش را همراه با خودش دفن کرد و سپس نام سربازی عرب را بر شمشیرش گذاشت. بعد نام سربازی بلغاری. تا اکنون شش نام بر آن گذاشته بود، آخرین آنها عمر یک دست بود.

بعد از شنیدن سخنان ابلهانه میکائیل، اردوگاه را ترک کرده و برای خاموش کردن افکار سوزاننده‌اش، خود را در آب سرد رودخانه انداخته بود. لحظاتی در آن شنا کرد و بعد بدن خسته‌اش را بیرون کشید. خیره به جریان آب به اتفاقات اخیر اندیشید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۴ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دسپوینا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدسپوینا
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهمریم ابراهیمی جمال
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۱۱
فرمت کتابEPUB
برچسبادبیات ایران

۱۴۰۵/۰۵/۱۳

واقعا خیلی زیبا بود و نقطه اوج داستان قشنگ بود و کشش خوبی داشت و نمیتونستی وسطش ول کنی کتابو شخصیت پردازی ها وموارد تاریخی دقیق و زیبا بود مرسی

۱۴۰۵/۰۵/۱۳

واقعا قشنگ بود، شخصیت پردازی عالی. طوریکه در هر شخصیت نقاط تاریک و بخش‌های روشنی هست که هربار آدم با بخشی از اون همذات پنداری میکنه انگار احساساتی که درون آدم هست و به زبون نیاورده بوده رو داریم از زبان...بیشتر

unicorn
۱۴۰۵/۰۵/۲۳

واقعاً از خوندن این کتاب لذت میبرم.شخصیت پردازی و روایت داستان عالیه. چیزی که بیشتر از همه دوست داشتم، حس و حال داستان و شخصیت‌ها بود. به نظرم کتابیه که ارزش خوندن داره.قلمت مانا نویسنده عزیز.

۱۴۰۵/۰۵/۱۷

هر صفحه ای که میخونم منو متحیر تر از قبل میکنه عالی درود بر خانم ابراهیمی جمال

۱۴۰۵/۰۵/۱۷

من تازه شروع به خواندن این کتاب زیبا کردم و باید بگم همه چی فوق العاده بااحساس و دقیق بیان شده، انگار که وسط میدان جنگ و صحنه احساسی باشم، حتما دسپوینا رو بخونین پشیمون نمیشین..

بریده‌هایی از کتاب

بخت او را در عسل خوابانده‌اند و اقبال مرا در پهن
مینا
«حق با توست، اما گاهی افکار اندوهبار هم حس خوبی دارند مثل وقتی که با زخم‌مان ور می‌رویم.»
«متاسفم، شاید بزرگترین درد بشر این باشد که از خانواده‌اش نفرت داشته باشد.»
مینا
چه کسی می‌تواند در دو راه قدم بگذارد و در دو راه پیش رود؟ انسان به ناچار یکی را برمی‌گزیند و یا تا ابد در ابتدای دوراهی می‌ماند و به هیچ نمی‌رسد.