معرفی و دانلود کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)

کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)

فارسی ـ انگلیسی

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)

کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) نوشته ماریان ریچموند و ترجمه عزت عسگرانی، اثری تصویری و عاطفی است که انتشارات آفام آن را منتشر کرده است. این کتاب از زاویه‌ی نگاه یک بزرگ‌تر مهربان، لحظه‌های کوچک و مهم رشد کودک را کنار هم می‌گذارد؛ از ترس و اشتباه تا یادگرفتن، دوستی و پیدا‌کردن جرئت. متن کوتاه و جمله‌های تکرارشونده‌ی آن، بر یک ایده‌ی مرکزی می‌ایستد: کودک در فرازونشیب‌های بزرگ‌شدن تنها نیست و کسی به توانایی او باور دارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)

کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) نوشته ماریان ریچموند، یک اثر تصویری برای کودکان است که رابطه‌ی عاطفی میان کودک و بزرگ‌تر را محور قرار می‌دهد. متن کتاب بر پایه‌ی جمله‌هایی کوتاه و موقعیت‌هایی آشنا پیش می‌رود؛ موقعیت‌هایی مثل روبه‌روشدن با ترس، سخت‌شدن کارها، اشتباه‌کردن، کنارگذاشته‌شدن در بازی، یادگرفتن چیزهای تازه و نگاه‌کردن به خود در آینه. نویسنده در هرکدام از این لحظه‌ها، به‌جای نصیحت‌کردن یا توضیح طولانی، بر اطمینان‌دادن و همراهی تکیه کرده است. حضور نسخه‌ی فارسی و انگلیسی در کنار هم هم باعث شده متن، علاوه‌بر بار احساسی، برای خانواده‌هایی که به خواندن دوزبانه علاقه دارند هم جالب باشد.
کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) بیشتر از آنکه بر ماجرا یا حادثه استوار باشد، بر حس امنیت، دیده‌شدن و پذیرفته‌شدن بنا شده است. جمله‌ی تکرارشونده‌ی من به تو ایمان دارم در بخش‌های مختلف کتاب، هر بار معنای تازه‌ای پیدا می‌کند؛ یک‌بار در برابر ترس، یک‌بار در برابر شکست و بار دیگر در لحظه‌ی کشف توانایی‌های شخصی. متن از زبان بزرگ‌تری بیان می‌شود که رشد کودک را فقط در موفقیت‌های آشکار نمی‌بیند، بلکه اشتباه، تردید، غم و تلاش را هم بخشی از بزرگ‌شدن می‌داند. همین نگاه، فضای کتاب را به‌سمت دلگرمی و پذیرش می‌برد.
کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) در کنار تصویرها، بر ساختن پیوندی عاطفی میان والدین و فرزندان هم تمرکز دارد. از توضیح مترجم و یادداشت نویسنده می‌توان فهمید که اثر می‌خواهد به کودکان کمک کند احساس کنند دوست داشته می‌شوند و دیده می‌شوند. به‌همین دلیل، کتاب فقط مجموعه‌ای از جمله‌های محبت‌آمیز نیست؛ بلکه نوعی یادآوری است که رشد کودک با ترس، آزمون، زمین‌خوردن و دوباره بلندشدن همراه است. این حال‌وهوا باعث شده این کتاب هم برای بلندخوانی مناسب باشد و هم برای گفت‌وگو درمورد احساساتی که کودکان همیشه نمی‌توانند مستقیم بیان کنند.

خلاصه کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)

کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) مجموعه‌ای از صحنه‌های کوتاه از زندگی کودک را کنار هم می‌گذارد؛ صحنه‌هایی که در آن‌ها کودک گاهی می‌ترسد، گاهی اشتباه می‌کند، گاهی از جمع کنار می‌ماند و گاهی در حال یادگرفتن و رشدکردن است. در همه‌ی این موقعیت‌ها، صدایی همراه و مطمئن تکرار می‌کند که به او ایمان دارد. پیام اصلی کتاب در ستایش بی‌نقص‌بودن نیست، بلکه در پذیرفتن فرازونشیب‌های بزرگ‌شدن و یادآوری ارزش درونی کودک شکل می‌گیرد. متن نشان می‌دهد اعتماد، محبت و همراهی می‌توانند به کودک کمک کنند خودش را تواناتر، دوست‌داشتنی‌تر و آماده‌تر برای ادامه‌ی مسیر ببیند.

چرا باید کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب احساسات رایج کودکان مثل ترس، تردید، ناراحتی و نیاز به پذیرفته‌شدن را در موقعیت‌های ملموس نشان می‌دهد.
  • متن کتاب به بزرگ‌ترها کمک می‌کند زبان مناسب‌تری برای بیان حمایت، دلگرمی و اعتماد به کودک پیدا کنند.
  • حضور هم‌زمان متن فارسی و انگلیسی، این کتاب را برای بلندخوانی دوزبانه و آشنایی کودک با واژه‌ها و جمله‌های ساده مناسب می‌کند.
  • کتاب فقط بر موفقیت تمرکز ندارد و اشتباه‌کردن، کنارماندن و دوباره تلاش‌کردن را هم بخشی از رشد می‌داند.
  • خواندن این کتاب می‌تواند زمینه‌ای برای گفت‌وگو درمورد اعتمادبه‌نفس، دوستی، یادگیری و تصویر کودک از خودش فراهم کند.

خواندن کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• والدینی که می‌خواهند درمورد حمایت عاطفی و باورداشتن به توانایی‌های کودک، متن کوتاهی برای بلندخوانی داشته باشند.
  • کودکانی که در فرایند یادگیری، دوستی، اشتباه‌کردن یا روبه‌روشدن با ترس به دلگرمی بیشتری نیاز دارند.
  • خانواده‌هایی که به کتاب‌های تصویری دوزبانه علاقه دارند و می‌خواهند فارسی و انگلیسی را کنار هم بخوانند.
  • مربیان و مراقبانی که می‌خواهند درباره‌ی اعتمادبه‌نفس، احساس امنیت و رشد کودک گفت‌وگو را از یک متن کوتاه شروع کنند.
  • علاقه‌مندان به کتاب‌های تصویری احساسی که بر رابطه‌ی میان کودک و بزرگ‌تر تمرکز دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن به تو ایمان دارم (دوزبانه)
عنوان دیگرفارسی ـ انگلیسی
عنوان در زبان مبدأI Believe in You
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهماریان ریچموند
مترجمعزت عسگرانی
انتشاراتانتشارات آفام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستکتاب‌های خرس مهربون انتشارات آفام (واحد کودک و نوجوان انتشارات آفام)
رده‌بندی سنی۷ سال به بالا، ۸ سال به بالا، ۹ سال به بالا
زبان کتابانگلیسی
برچسبادبیات انگلستان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.