دانلود و خرید کتاب کاپلان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز ترجمه علیرضا ابراهیمی
تصویر جلد کتاب کاپلان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز

کتاب کاپلان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز

انتشارات:تیمورزاده
امتیاز:
۳.۶از ۱۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کاپلان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز

معرفی کتاب کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز

کتاب " کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز " یکی از کتاب‌های حیطه‌ی روان پزشکی بالینی است و یکی از منابع آموزشی مهم برای متخصصین و دستیاران روان پزشکی و علاقه‌مندان به مطالعه در این موضوع است که به بیان نکات مرتبط با نکات درمانی در بیماران روان رنجور پرداخته‌است.

کتاب حاضر یعنی، " کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز " ، توسط دکتر علیرضا ابراهیمی (متخصص اعصاب و روان) و مصطفی علیخانی (کارشناس ارشد روان شناسی) ترجمه و تنظیم شده و توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.

این کتاب در مورد روان پزشکی سیناپسیس است و همچنین دارای خلاصه‌ای از سوالات آزمون‌‌های اخیر دانشنامه‌ی تخصصی (بورد) و گواهینامه (ارتقا) روان‌پزشکی است که همراه با پاسخ‌های آن‌ها جمع‌آوری شده است . در فصل‌های این کتاب با عناوین زیر آشنا می‌شویم: روان داروشناسی، اختلال حرکتی ناشی از درمان طبی، عوامل آنتی کولینرژیک، باربیتورات‌ها، آنتی هیستامین‌ها و ضد تشنج‌ها، آنتاگونیست‌های دوپامین، مهارکننده مونوآمین اکسیداز، هورمون‌های تیروئیدی، دارو‌های ضدافسردگی سه حلقه‌ای و چهارحلقه‌ای.

مواردی چون داروهای آنتی کولینرژیک، توصیه‌هایی برای بیماران دریافت کننده لیتیوم، تست نالوکسان، علائم سندروم سروتونین، عوارض جانبی والپروات، تشنج درمانی، تداخل‌های دارویی آنتی سایکوتیک، کولین استرازها، علائم و نشانه‌های ترک اعتیاد آورها، اثرات نامطلوب وابسته به کاربامازپین، علائم و نشانه‌های مسمومیت، در زیر مجموعه‌ی هر یک از این فصول ذکر شده‌اند. در هر فصل، با استفاده از تصاویر شماتیک رنگی و دقیق و همچنین تصاویر رادیوگرافی لازم برای تفسیر داده‌های آزمایشگاهی، فهم مطلب آسان شده است.

مطالعه‌ی کتاب " کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روش‌های تحریک مغز " را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم:

مخاطبین این کتاب متخصصین و دستیاران روان پزشکی و علاقه‌مندان به مطالعه در این موضوع هستند.

Narsis Star
۱۳۹۹/۰۱/۳۱

میشه لطفا بقیه کتب کاپلان و سادوک هم بگذاری خواهشا

V
۱۳۹۹/۰۸/۲۱

کتاب برای متخصصین حوزه روانشناسی و روانپزشکی خیلی مفیده. قیمت مناسبی داشت. لطفا بقیه کتب کاپلان سادوک رو هم قرار بدین

۱۴۰۰/۰۸/۰۳

لطفاً خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک رو هم بگذارید در طاقچه. با سپاس فراوان 🙏