کتاب دوستت دارم، کوچولو
کوچولوهای قند و عسل
معرفی کتاب دوستت دارم، کوچولو
کتاب دوستت دارم، کوچولو نوشته شنون هیز و ترجمه آوا بروجردی علوی است؛ اثری از نشر کتاب پرنده که با جملهها و تصویرهای کوتاه، پیوند عاطفی میان بزرگتر و کودک را در دل فصلها، روز و شب و فاصلههای دور و نزدیک نشان میدهد. متن کتاب بر یک ایدهی ساده اما ماندگار تکیه دارد: محبت میتواند در هر زمان و هر جا همراه بماند. همین همراهیِ آرام، فضای کتاب را شکل میدهد و آن را به متنی مناسب برای بلندخوانی و همنشینی تبدیل میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دوستت دارم، کوچولو
کتاب دوستت دارم، کوچولو نوشته شنون هیز بر احساس امنیت، همراهی و دوستداشتن بیقیدوشرط تمرکز دارد. متن با اشاره به تغییر فصلها و جابهجایی حالوهوای طبیعت، از سرما و باد پاییزی تا بهار و تابستان، فضایی میسازد که در آن محبت یک حس گذرا نیست و در موقعیتهای مختلف ادامه پیدا میکند. جملههای کوتاه و تکرارشونده، ریتمی آرام به اثر دادهاند و باعث شدهاند معنا بیشتر از راه تداوم و تکرار شکل بگیرد تا توضیح مستقیم.
کتاب دوستت دارم، کوچولو بیش از آنکه بر رخداد تکیه کند، بر ساختن یک حس پایدار استوار است؛ حسی که از نزدیکی، مراقبت و حضور شکل میگیرد. عبارتهایی مثل روز و شب، دور و نزدیک و هر جا که هستی، دایرهی این همراهی را گستردهتر میکنند و نشان میدهند که رابطهی عاطفی در این اثر به یک زمان یا مکان محدود نمیشود. تصویر ستارهی درخشان نیز به همین فضای گرم و اطمینانبخش اضافه میشود و کتاب را به متنی مناسب برای لحظههای آرام پیش از خواب، بلندخوانی و گفتوگو دربارهی محبت تبدیل میکند.
خلاصه کتاب دوستت دارم، کوچولو
کتاب دوستت دارم، کوچولو مجموعهای از جملههای کوتاه و عاطفی است که یک پیام اصلی را دنبال میکند: عشق و همراهیِ بزرگتر با کودک در همهی زمانها و موقعیتها ادامه دارد. متن از فصلهای مختلف، تغییرات طبیعت، روز و شب و فاصلههای دور و نزدیک کمک میگیرد تا این حس را نشان دهد که محبت محدود به حضور فیزیکی نیست. کتاب بهتدریج تصویری از رابطهای امن و آرام میسازد؛ رابطهای که در آن کودک ارزشمند، دیدهشده و همیشه در خاطر است. در مرکز این اثر، اطمینانبخشی و یادآوریِ مداومِ دوستداشتن قرار دارد.
چرا باید کتاب دوستت دارم، کوچولو را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب دوستت دارم، کوچولو را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مفهوم دوستداشتن مداوم را با تصویرهایی از فصلها، طبیعت و زمانهای مختلف بیان میکند.
- متن کوتاه و آهنگین آن برای بلندخوانی در کنار کودک مناسب است.
- کتاب به شکلگیری حس امنیت عاطفی و همراهی کمک میکند.
- عبارتهای تکرارشوندهی اثر، پیام اصلی آن را روشن و ماندگار میکنند.
- فضای آرام کتاب آن را به گزینهای مناسب برای لحظههای پیش از خواب و زمانهای آرام خانوادگی تبدیل میکند.
خواندن کتاب دوستت دارم، کوچولو به این گروهها پیشنهاد میشود:
- والدینی که میخواهند احساس محبت و حضور همیشگی را در قالب یک متن کوتاه با کودک در میان بگذارند.
- مربیانی که بهدنبال کتابی برای بلندخوانی دربارهی امنیت عاطفی و رابطهی نزدیک با کودک هستند.
- خانوادههایی که برای زمان پیش از خواب به متنی آرام و محبتآمیز نیاز دارند.
- علاقهمندان به کتابهای تصویری که بر احساس همراهی و دوستداشتن تمرکز دارند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دوستت دارم، کوچولو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دوستت دارم، کوچولو |
| عنوان دیگر | کوچولوهای قند و عسل |