معرفی و دانلود کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)

کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)

۴.۵ امتیاز(از ۸ رأی)
آرزو حمزه لو
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)

کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) نوشته آرزو حمزه لو و رمانی ایرانی در باب زندگی ناهید در یک خانواده‌ی سنتی است. ناهید زنی است که زندگی را با عشق، صبر و مادری معنا کرده است. تمام دنیای او در دخترش، رها، خلاصه می‌شود؛ دختری که حضورش امید را به خانه برگردانده است، اما یک شب همه‌چیز رنگ دیگری می‌گیرد و زندگی ناهید برای همیشه به قبل و بعد از آن شب تقسیم می‌شود. نشر سنجاق این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)

کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)، نوشته‌ی آرزو حمزه لو، یک رمان و داستان ناهید است؛ دختری جوان که میان خواسته‌های شخصی، انتظارهای خانواده و موقعیت‌های تازه‌ی زندگی قرار گرفته است. مکان رمان خانه‌ای پررفت‌وآمد، حیاطی با شمعدانی‌ها همراه با گفت‌وگوهای خانوادگی و جزئیات روزمره است. مسیر زندگی ناهید فقط از خلال اتفاق‌های بزرگ پیش نرفته است؛ بلکه از دل لحظه‌های معمولی مثل چای‌ریختن، آماده‌کردن سفره، رفتن به دکه‌ی روزنامه و برگشتن از مدرسه شکل می‌گیرد. نویسنده در کنار ماجرای خواستگاری و قبولی دانشگاه، تنش‌های قدیم میان بزرگ‌ترها و اثر آن‌ها بر نسل بعد را هم وارد رمان کرده است.

رمان تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) روایت مادری است که میان عشق، دلتنگی، خاطرات و حقیقتی پنهان، در جست‌وجوی پاسخی برای سؤال‌هایی است که هیچ‌گاه رهایش نمی‌کنند؛ رمانی درباره‌ی سکوت‌هایی که شنیده نشدند، حرف‌هایی که هرگز گفته نشدند و رازهایی که می‌توانند سرنوشت یک خانواده را برای همیشه تغییر دهند. این کتاب سفری است به اعماق احساسات انسانی؛ از عشق و امید تا سوگ و از فداکاری تا حقیقت؛ رمانی که یادآوری می‌کند گاه سنگین‌ترین بار زندگی، تمام روزهایی است که سکوت کرده‌ایم و نه آنچه گفته‌ایم.

خلاصه داستان تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

سال‌هاست که ناهید زندگی خود را با عشق به دخترش، رها، معنا کرده است. پس از پشت سر گذاشتن روزهای سخت، آرام‌آرام روزنه‌ای از امید و خوشبختی در زندگی آن‌ها پیدا می‌شود، اما یک شب حادثه‌ای همه‌چیز را تغییر می‌دهد و ناهید را با بزرگ‌ترین اندوه زندگی‌اش روبه‌رو می‌کند. درحالی‌که همه پاسخ ماجرا را ساده می‌بینند، ناهید نمی‌تواند با آن کنار بیاید. او در میان خاطرات، سکوت‌ها و ناگفته‌های گذشته، قدم به قدم به حقیقتی نزدیک می‌شود که نه‌تنها نگاهش را به گذشته، بلکه معنای عشق، اعتماد و خانواده را برای همیشه دگرگون می‌کند.

این رمان روان‌شناختی و رازآلود در کنار روایت احساسی خود به لایه‌های عمیق روان انسان می‌پردازد؛ از سوگ و انکار، احساس گناه و آسیب‌های روانی گرفته است تا سکوت، خشونت پنهان، وابستگی عاطفی و تأثیر رازهای ناگفته بر سرنوشت انسان‌ها. این کتاب تنها روایت یک اتفاق نیست؛ سفری است به درون ذهن و احساس شخصیت‌هایی که هرکدام زخمی پنهان را با خود حمل می‌کنند.

چرا باید کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این رمان تصویری دقیق از زندگی خانوادگی، رسم‌ورسوم خواستگاری و اثر گذشته بر تصمیم‌های امروز ارائه می‌دهد.
  • رمان، هم‌زمان، مسئله‌ی ادامه‌ی تحصیل، کار و ازدواج را در زندگی یک شخصیت جوان می‌کاود.
  • رابطه‌ی ناهید و مریم، بخشی مهم از کتاب است و دوستی زنان با یکدیگر را در کنار دغدغه‌های روزمره نشان می‌دهد.
  • فضای خانه، مدرسه و محله در رمان حاضر نقش پررنگی دارد و حال‌وهوای اجتماعی کتاب را ملموس‌تر می‌کند.
  • خواننده می‌تواند تغییر تدریجی نگاه ناهید را در برخورد با خانواده، آینده و رابطه‌های تازه دنبال کند.

خواندن کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های احساسی، روان‌شناختی و داستان‌های رازآلود با گره‌گشایی تدریجی.
  • دوستداران رمان‌هایی با محوریت روابط خانوادگی، عشق، مادری، سوگ، امید و پیچیدگی‌های روان انسان.
  • خوانندگانی که به کاوش در لایه‌های روان‌شناختی کاراکترها، بررسی تأثیر سکوت و ناگفته‌ها بر روابط انسانی و تبعات تصمیم‌های سرنوشت‌ساز علاقه‌مندند.
  • دوستداران رمان همراه با تعلیق و پایان‌های غافل‌گیرکننده.
  • مخاطبانی که از مواجهه با حقیقت‌های پنهان‌مانده، رنج‌های باورپذیر و زخم‌های پنهان انسانی لذت می‌برند.

بخشی از کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)

«از جا بلند شد، به آشپزخانه رفت، ظرف پنیر و کره را از روی میز جمع کرد و داخل یخچال گذاشت. باقی نان را درون فریزر گذاشت. استکان‌ها را جمع کرد و درون سینک گذاشت، با دستمال میز را پاک کرد و شروع به شستن استکان‌ها و ظرف‌های صبحانه کرد. برای خودش دمنوش گل گاوزبان دم کرد. از داخل فریزر سبزی قورمه و یک بسته گوشت بیرون آورد، پیازها را ریز خرد کرد و درون قابلمه ریخت. لوبیا چیتی را از داخل کابینت بیرون آورد و داخل کاسه بلوری ریخت و روی آن آب گرم ریخت.

از پنجره آشپزخانه به بیرون نگاه کرد. دو کبوتر از لبه پنجره پر زدند و روی کابل‌های تیر برق نشستند. ناهید دلش گرفت، دوست داشت با کسی صحبت کند، کسی که بدون قضاوت به حرف‌های او گوش کند، اما هیچ‌کس نبود. خواست تلفن را بردارد و به مریم زنگ بزند، اما فکر کرد در مورد چه چیزی با او صحبت کند. برادرش؟! منصرف شد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تمام روزهایی که نگفتم (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتمام روزهایی که نگفتم (جلد اول)
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهآرزو حمزه لو
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۵/۰۵/۰۲

من این کتاب رو پیشنهاد میکنم.خیلی حرفا برای گفتن داره ...

۱۴۰۵/۰۵/۰۲

من خوشم اومد از نوع نوشتار و لحن نویسنده. نکته های روانشناسی و آموزنده ی خوبی هم داشت. پیشنهاد میکنم بخونیدش. پایانش متفاوت بود...

۱۴۰۵/۰۵/۰۲

واقعا کتاب خوبی بود لذت بردم پیشنهادش میکنم به همه شخصیتهای کتاب رو همه میتونن ببینن و همزاد پنداری کنن نگاه دقیق و بیان روان نویسنده جلب توجه میکنه حس خوبی بهم داد متفاوت بود واقعا

۱۴۰۵/۰۴/۳۱

واقعا رمان جذاب و غیرقابل پیش بینی بود،این سبک داستان رو اصلا در رمان های ایرانی ندیده بودم

۱۴۰۵/۰۴/۳۰

مدت‌ها بود رمانی نخوانده بودم که این‌قدر درگیرم کند. از همان فصل‌های اول با ناهید زندگی کردم و هرچه جلوتر رفتم، بیشتر دلم می‌خواست حقیقت را بفهمم. داستان فقط یک روایت احساسی نیست؛ لایه‌های روان‌شناختی شخصیت‌ها، روابط خانوادگی و رازهایی...بیشتر

۱۴۰۵/۰۵/۰۶

این کتاب به قلم زیبای رفیق هنرمندم نوشته شده خیلیییی آموزنده و جذاب بود علاوه بر اون خیلی دلی و قشنگ بود رفیق هنرمندم بهت افتخار می‌کنم ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🫂🫂🥹🥹