کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟
معرفی کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟
کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ (How to do what you want to do) نوشته پائول هاک است، ندا صدیقی مورنانی آن را ترجمه و نشر اسبار منتشر کرده است. محور اصلی این کتاب خودانضباطی است؛ نه بهعنوان یک شعار کلی، بلکه بهعنوان مهارتی که نویسنده آن را پایهی غلبه بر ترس، خشم، افسردگی، تعلل و فرار از مسئولیت میداند. این کتاب با مثالهای متعدد و بحثهای روانشناختی نشان میدهد که چرا رسیدن به خواستهها فقط به میل و استعداد وابسته نیست و بیشتر به توان ماندن در مسیر ارتباط دارد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ اثر پائول هاک
کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟، نوشتهی پائول هاک، بر یک ایدهی مرکزی بنا شده است؛ اینکه بسیاری از آدمها بیش از آنچه فکر میکنند توانایی دارند، اما بهدلیل ضعف در خودانضباطی نمیتوانند آن توان را به نتیجه برسانند. نویسنده خودانضباطی را عادتی فردی یا توصیهای اخلاقی معرفی نمیکند، بلکه آن را مهارتی میبیند که در مهار افسردگی، خشم، ترس، بیحوصلگی و فرار از واقعیت نقش تعیینکننده دارد. کتاب حاضر با نگاه به تجربههای درمانی، مثالهای روزمره و روایتهایی از آدمهای گوناگون، میکوشد نشان دهد چرا خواستن بهتنهایی کافی نیست و چرا لذت آنی، بهانهتراشی و ترس از ناکامی بارها مسیر عمل را قطع میکنند.
این کتاب به موانع اصلی خودانضباطی میپردازد؛ از لوسبارآمدن و کمالگرایی گرفته است تا احساس ناکارآمدی، لجبازی، ترس و توجیهکردن رفتارهای نادرست. نویسنده در کنار این موانع چند تکنیک مشخص هم مطرح میکند؛ مثل پذیرش ریسک، اولویتدادن به کار پیش از تفریح، پاداشدادن به خود بعد از انجام وظیفه و کنارگذاشتن این باور که هر کاری باید از همان ابتدا بینقص انجام شود. فضای کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ بیشتر بر درگیریهای واقعی ذهن در لحظههای تصمیمگیری متمرکز است؛ وقتی فرد میان راحتی فوری و نتیجهی دیرتر گیر میافتد.
کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ دربارهی سازوکار شکستهای تکراری توضیح و نشان میدهد که چگونه بعضی عادتهای ذهنی، انسان را از خواستههای خودش دور نگه میدارند.
خلاصه کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟
خودانضباطی هستهی اصلی رسیدن به هدفهاست. نویسنده توضیح میدهد که چرا بسیاری از افراد با وجود توانایی، در عمل عقب میمانند. پائول هاک با مثالهایی از آدمهای پرتلاش نشان میدهد که پیشرفت بیشتر از استعداد، به استمرار وابسته است. او به سراغ موانعی میرود که این استمرار را از بین میبرد؛ مثل لذتطلبی فوری، فرار از ناکامی، ترس از شکست، کمالگرایی و عادت به توجیهکردن. کتاب بر این نکته پافشاری میکند که انجامدادن از بینقصبودن مهمتر است و فرد باید یاد بگیرد واقعیتهای ناخوشایند، بیحوصلگی و خطر اشتباهکردن را بپذیرد تا بتواند به خواستههایش نزدیک شود.
چرا باید کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب ریشههای تعلل، بهانهتراشی و فرار از مسئولیت را با مثالهای متعدد توضیح میدهد.
- خواننده میتواند بفهمد چرا لذت آنی بارها جای هدفهای مهمتر را میگیرد.
- این کتاب میان ترس، کمالگرایی، احساس ناکارآمدی و ضعف در عملکردن پیوند برقرار میکند.
- بخشهای مختلف اثر نشان میدهد خودانضباطی فقط به اراده مربوط نیست و به نوع فکرکردن هم وابسته است.
- کتاب چند شیوهی مشخص برای شروع عمل، ادامهدادن مسیر و کنارگذاشتن انتظار بینقصبودن را مطرح میکند.
خواندن کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که مدام تصمیم میگیرند، اما در ادامهدادن مسیر مشکل دارند.
- خوانندگانی که میخواهند دربارهی خودانضباطی و موانع ذهنی آن بیشتر بدانند.
- مخاطبانی که با ترس از شکست، بیحوصلگی یا کمالگرایی دستوپنجه نرم میکنند.
- کسانی که میخواهند رابطهی میان عادتهای فکری و عملکرد روزانه را بهتر بفهمند.
- علاقهمندان به کتابهای روانشناسی عمومی که بر رفتار، انگیزه و مسئولیت فردی تمرکز دارد.
بخشی از کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟
«کمالگرایی
اکثر کسانی که دچار ضعف خودانضباطی هستند از مشکل خود آگاهند ولی از این بابت احساس ناراحتی نمیکنند. زمان زیادی را به بطالت میگذرانند و از هر لحظه آن لذت میبرند، حتی با وجود اینکه میدانند بالاخره یک روز باید بهای گزافی بپردازند. همه ما افرادی را میشناسیم که تا حد مرگ سیگار میکشند، میدانند احتمال ابتلایشان به بیماریهای ریوی مثل آسم و سرطان ریه بسیار بالا است و حتی به ترک سیگار فکر هم نمیکنند.
برعکس، افرادی هستند که سخت تلاش میکنند خودانضباط باشند ولی به دلایلی که ریشه در روان و ناخودآگاه آنها دارد موفق نمیشوند. مطلب زیر را یکی از دانشجویان کلاس روانشناسی من در مورد ضعف شخصیتیاش نوشته است:
«فکر میکنم بزرگترین مشکل روانی من ترس از موفق نشدن است. ضرر این احساس مسلما بیشتر از سودش است. به جای اینکه سبب رسیدن به هدفهایم شود مانع من میشود تا جایی که کارهایم را به تعویق میاندازم. حتی میترسم برای خودم برنامهریزی کنم به خصوص برنامه طولانی مدت. اگر در راه به مشکلی بر بخورم، دست از کار میکشم، وقتم را تلف میکنم و در نتیجه ترسم بیشتر میشود.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چگونه به خواسته هایتان دست پیدا کنید؟ |
| عنوان در زبان مبدأ | How to do what you want to do |