معرفی و دانلود کتاب آفرین عزیز دلم! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آفرین عزیز دلم!

کتاب آفرین عزیز دلم!

نوع کتاببدون نظر
فریبرز لرستانی
انتشارات:
انتشارات توتک

معرفی کتاب آفرین عزیز دلم!

کتاب داستان کودک آفرین عزیزدلم نوشته فریبرز لرستانی است و انتشارات توتک آن را منتشر کرده است. این اثر مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه برای نوخوان‌هاست که دنیای کودک را از دل چیزهای کوچک و روزمره می‌سازد؛ از درخت و حوض و گنجشک تا خاله‌پری و آدم‌برفی. در هر بخش، خیال کودکانه با نگاه مهربان به طبیعت و خانه گره می‌خورد و جمله‌ها به‌گونه‌ای پیش می‌روند که حس کشف، بازی و توجه به اطراف زنده بماند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آفرین عزیز دلم!

کتاب داستان کودک آفرین عزیزدلم نوشته فریبرز لرستانی مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و تصویری برای گروه سنی نوخوان است که جهان را از زاویه‌ی نگاه یک کودک نشان می‌دهد. متن‌ها کوتاه‌اند و هرکدام بر یک موقعیت ساده اما خیال‌انگیز بنا شده‌اند؛ موقعیت‌هایی مثل نگاه‌کردن به درخت خانه، دیدن قاچ هندوانه در کوچه، افتادن برگ در حوض، ساختن آدم‌برفی یا تماشای گنجشک‌ها. نویسنده از همین اتفاق‌های کوچک، فضایی می‌سازد که در آن اشیا، حیوان‌ها و عناصر طبیعت جان می‌گیرند و وارد گفت‌وگو و بازی می‌شوند. همین ویژگی باعث شده است که کتاب فقط روایت چند ماجرای کوتاه نباشد و به تمرینی برای دیدن دوباره‌ی محیط اطراف هم تبدیل شود.
کتاب داستان کودک آفرین عزیزدلم درون‌مایه‌هایی مثل مهر، توجه، خیال، بازی و پیوند کودک با خانه و طبیعت را کنار هم قرار داده است. کودکِ حاضر در این داستان‌ها با تعجب، شادی و همدلی به جهان نگاه می‌کند و از هر چیز ساده، معنایی زنده بیرون می‌آورد؛ برگی که قایق می‌شود، پرنده‌ای کوکی که به درخت پناه می‌برد یا کلاغی که شاید برای جوجه‌اش هدیه‌ای برده باشد. لحن اثر به فضای ذهنی کودک نزدیک است و جمله‌ها کوتاه و روشن پیش می‌روند تا تصویرها و حس‌ها در مرکز بمانند. این کتاب بیش از آنکه بر حادثه تکیه کند، بر کشف‌های کوچک روزانه استوار است و به همین دلیل حال‌وهوایی آرام، گرم و خیال‌پرور دارد. حضور تصویرها هم این فضا را کامل‌تر می‌کند و به متن کمک می‌کند تا برای نوخوان‌ها ملموس‌تر و همراه‌پذیرتر شود.

خلاصه داستان آفرین عزیز دلم!

کتاب داستان کودک آفرین عزیزدلم چند روایت کوتاه از زندگی روزمره‌ی یک کودک را کنار هم می‌گذارد؛ روایت‌هایی که در آن‌ها مرز میان واقعیت و خیال نرم و بازیگوش است. کودکِ داستان درخت خانه را می‌بیند که از خورشید آفرین می‌شنود، از قصه‌ی خاله‌پری نشانه‌های مهربانی واقعی را پیدا می‌کند، برای گنجشک‌ها دانه می‌کشد، با برگ افتاده در حوض قایق می‌سازد و برای آدم‌برفی و کلاغ و پرنده‌ی کوکی معنایی تازه پیدا می‌کند. خلاصه‌ی اثر در همین نگاه نهفته است: جهان وقتی با دقت، محبت و خیال دیده شود، پر از گفت‌وگو، دوستی و کشف‌های کوچک می‌شود.

چرا باید کتاب آفرین عزیز دلم! را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب داستان کودک آفرین عزیزدلم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب توجه کودک را به چیزهای ساده‌ی اطراف مثل برگ، حوض، درخت و پرنده جلب می‌کند.
  • داستان‌ها به پرورش خیال کمک می‌کنند و از دل موقعیت‌های روزمره تصویرهای تازه می‌سازند.
  • متن کوتاه و بخش‌بندی‌شده‌ی آن برای نوخوان‌ها و خواندن در زمان‌های کوتاه مناسب است.
  • اثر حس همدلی با طبیعت، حیوان‌ها و آدم‌های نزدیک زندگی کودک را تقویت می‌کند.
  • کتاب به بزرگ‌ترها نشان می‌دهد دنیای ذهنی کودک چگونه از مشاهده، بازی و پرسش شکل می‌گیرد.

خواندن کتاب داستان کودک آفرین عزیزدلم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• نوخوان‌هایی که با داستان‌های کوتاه و تصویری ارتباط بهتری می‌گیرند.
  • کودکانی که به قصه‌های مربوط به حیوان‌ها، طبیعت و فضای خانه علاقه دارند.
  • بزرگ‌ترهایی که می‌خواهند برای کودکان ۷+ متن‌های کوتاه و خیال‌انگیز بخوانند.
  • مخاطبانی که دوست دارند نگاه کودکانه به اشیای ساده و اتفاق‌های روزمره را ببینند.
  • کسانی که به داستان‌هایی با محور مهر، بازی و کشف‌های کوچک علاقه‌مندند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آفرین عزیز دلم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآفرین عزیز دلم!
موضوعداستان کودک و نوجوانان، داستان ایرانی
نویسندهفریبرز لرستانی
انتشاراتانتشارات توتک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.