کتاب نمایشنامههای برگزیده نهمین جشنوارهی مونولوگ دانشگاه هنر
معرفی کتاب نمایشنامههای برگزیده نهمین جشنوارهی مونولوگ دانشگاه هنر
طاقچه، حامی هجدهمین دوره جشنواره تئاتر تجربه دانشگاه تهران
این اثر مجموعه چهار نمایشنامه برگزیده نهمین جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر به نامهای «آیفون» نوشته امین محمدی، «بینشون» کاری از کیمیا کاظمی، «داوطلب پروژه زمین» و «گاو.گاو»، نوشته پویان پاکنژاد است.
بخشی از «گاو.گاو» نوشته پویان پاکنژاد :
ببخشید سرخود بلند شدم. میدونم قانون اینجا اینطوریه که قبل از حرفزدن باید اجازه بگیریم. اما چون اولین جلسهست که بین شما هستم و هنوز هیچ کدومتون منونمیشناسین گفتم شاید بهتر باشه جلسهٔ امروز با صحبتهای من شروع بشه. از طرفی نمیدونم اصلاً اینجا بودنم چقدر درسته. اما میدونم همهٔ ما یه سری تجربههای مشترک داریم که بخاطرش اینجا جمع شدیم. منم مثلِ شما زندگی عادی نداشتم، اما در عین حال مشکلم سیخ و بالش و لامپ و فشارآب نبوده. شاید شما خودتون به این نتیجه رسیده باشین که شرکتکردن تو این جلسات میتونه کمک کنه که به زندگی عادی برگردین. راستش من بخاطر پدر و مادرم حاضر شدم توی این جلسه شرکت کنم. اما حالا که اینجام احساس میکنم فکر بدی هم نبوده. شاید بخاطر اینکه برای اولین بار میتونم چیزی که بهم گذشته رو برای یه عده آدم دیگه تعریف کنم و از اینکه منو درک نکنن حس بدی نداشته باشم. میدونم عرف این جلسات اینطوریه که هر نفر اجازه داره تا سه دقیقه حرف بزنه و با این اوصاف وقت من باید تا حالا تموم شده باشه. اما بخاطر اینکه قرار نیست توی جلسات بعدیتون شرکت کنم توقع دارم به من فرصت بدین تا داستانم رو تعریف کنم. پس حواستون رو جمع کنید و وسط حرفم نپرید. چون اینکار به شدت کفریم میکنه و بعدش دیگه کنترلم دست خودم نیست. میخوام یه خرده بیشتر از خودم براتون بگم.
بیشتر رایگان بزارید
جالب بود ایدههای خلاقانهای در نوشته ها وجود داشت
عالی♥★★★★★★★★★★★★★★★★
سوژه ها نو و خلاقانه و جذاب هستند. پرداخت ها خوب هستند. خواندش رو توصیه میکنم.
یه سری کلمات به هم چسبیده و باید مثل یه معما حل کنی .... که امیدوارم درست کنن تایپ کتاب رو
خوب
عالی
واقعا مسخره بود داستاناش
Mehdi Tamadon Rastegar جالب بود.